Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

LA MULTI ANI, NICOLETA SI NICOLE!!!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

La multi ani! Nicole.

Multumesc pentru urari. Asa imi place ziua asta! Au inceput sarbatorile de iarna!!!

Aida, cum e Emma? A inceput sa mearga? Mai schioapata? Stii cum am reusit noi sa il tinem departe de computer? Pai ne-am mutat in apartamentul asta mai mare acum aproape 2 ani, de atunci nu am mai deschis calculatorul de acasa (si eu, si sotul avem de la serviciu cate un laptop, insa al meu rar ajunge pe acasa...). Daca am fi deschis zilnic un calculator/laptop ceva, sigur nu am fi scapat. Eu am zis ca, daca tot se poate, sa il tin o vreme departe de asa o "ispita".

Cristina, cum mai e Robert? Despre sosete ude, chiar, e cineva care le suporta in febra mare? Nici macar eu nu le-as suporta... insa daca e musai... (la noi unul ia copilul in brate si celalalt ii pune sosetele, se supara pe mine, dar asta e, ce sa ii fac daca sunt situatii cand nu scade febra? - putine situatii, ce-i drept; eu sunt de parere ca mai bine se supara si plange decat sa ajungem la cine stie ce chestie - convulsii etc.). Oricum se linisteste repede, fiindca nu sunt cu apa rece de la robinet, este o diferenta destul de mare de temperatura intre sosete si pielea lui, dar asta era si ideea, nu? Situatiile extreme cer uneori solutii... "extreme", parerea mea. Oricum fiecare mamica stie ce sa faca in situatii de genul asta, cand sa incalci limita intre a-ti supara copilul si a-l ajuta... hai ca ma intind cam mult.

De dimineata Stefan a venit usurel la noi in pat, a rezistat el ce a rezistat si apoi a intrebat: "Hai, cand vine?" Si noi am intrebat cine sa vina? "Mosul". Am aprins lumina... Si eu am mers inainte pe hol, sa il filmez cand isi vede cadoul pe cizmulite. A fost foarte incantat de locomotive, am fost inspirati sa i le luam. La carte inca nu s-a uitat,dar i-am citit noi mesajul de la mos. Mosul stia ca uneori e cuminte, alteori mai putin cuminte... (asa a afirmat el aseara cand a fost intrebat daca a fost cuminte... l-au intrebat niste asistente). Dar a promis sa fie mai cuminte .

Copiii vostri cum au reactionat la vederea ghetutelor pline?

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nicoleta-Andrei a ignorat restul cadorilor, lasandu-le la fereastra si si-a luat doar masina!!!Punct ochit, punct lovit!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, mamici dintr-un infiorator de urat si supraaglomerat Bucuresti!!
Am ajuns cu chiu cu vai la serviciu, se circula infiorator!

La multi ani, Nicoleta!!! Sa fii fericita si sanatoasa, sa ai parte de tot binele din lume, o sarcina usoara si in continuare si sa te vezi cu BB baietel sanatos in brate!

La multi ani, Nicole, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de toate realizarile pe care ti le doresti alaturi de baietii tai

Cristina_C, cum mai e Robert?? Sper sa fie mai bine! Au dat rezultate tratamentele?

Cum a fost Mosu? La noi cei mari n-a venit mosu, numai la Andrei, aseara si-a facut ghetutele (singurel fara sa-i zicem noi nimic) noi nu, si le-a aliniat la usa si s-a dus la desene. Eu m-am dus i-am incarcat ghetutele, dupa care m-am asezat la TV (carcotasi), el n-a banuit nimic. Pe la zece vazand ca nu trece prin hol sa-si vada ghetele, tot ii ziceam ba sa se duca la baie sa-mi aduca o crema, ba sa duca o hartie la cos, el nu vedea desi ghetutele lui gemeau de pline ce erau.
Pana mi-a venit ideea sa-i zic sa verifice usa sa vada daca e descuiata ca sa poata veni mosu. Prima data n-a vazut, cand sa inchida usa la loc a dat cu ochii de ele, ce s-a bucurat, ce s-a mirat, s-a suparat ca nu ne-a adus si noua, dar a concluzionat ca noi n-am primit fiindca nu ne facuseram ghetele...
Nu a primit jucarii (alea noi i le luam de Craciun), a primit 2 DVD-uri cu desene: Alladin si Print si Cersetor, 4 carti educative ptr varsta lui, 3 perechi de sosete, 1 cutie mare de bomboane Poiana Chocotoff, bomboane Mamba, niste arahide glazurate si fructe!

Va pup si poate mai intru mai incolo!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

La multi ani Nicoleta !!! La multi ani Nicole !!! Multa sanatate si numai bucurii, va dorim

Vlady s-a bucurat foarte mult de cadouri
In centrul atentiei a fost "Fourarms" cu care a si dormit
Am pus deja cateva in album

Abia astept sa vad si reactiile celorlalti copilasi de 2002

Va si va doresc o zi superba !!!

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta, Nicole, la multi ani!!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Desi cu intirziere, la multi ani kristin pt. yasmine !
La multi ani Nicoleta si Nicole !

Scuze, sint f. prinsa in ultimul timp si nu stiu cind mai apuc sa scriu la subiect, dar va scriu pe scurt ca sintem bine, mie mi-a trecut raceala, a venit si Mos Nicolae si i-a adus si jucarii, un Dvd (sau CD nu stiu exact) cu Ice Age 2, ciocolata si inca lista nu e terminata ca mai avem un rind de bunici. Dar a primit si un bat care l-a impresionat destul de tare...

Va pup si cum am putin timp revin, sa citesc si sa scriu...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, de Sf. Nicolae, celor ce-si sarbatoresc onomastica, azi !
Nicole si Nicoleta, sa fiti sanatoase,
iubite si fericite, alaturi de baietii vostri !

Cristina_C, la multi ani cu sanatate si numai bucurii, mamei tale !
Imi pare rau ca nu va mai puteti intalni anul acesta.
Poate, poate....se iveste o posibilitate, totusi !

Buna, fete dragi !
De azi dimineata incerc sa scriu si aici un mesaj, dar mi se blocheaza PC-ul si trebuie sa o iau de la capat. E a 3-a ora cand scriu mesajul.
Ieir dupa-masa am iesit in oras sa-l intalnim pe Mos Nicolae. ca asa are obiceiul, pe aici, sa umble prin oras si sa imparta bomboane copiilor.
Nu l-am inatlnit in oras, dar seara tarziu a trecut pe la noi si a lasat la fiecare cate ceva. Am pozat, dar n-am apucat sa pun pozele pe net. Cum am sa le am, va dau de stire.
Cea mai bucuroasa a fost Cristina, bine-nteles. Era mirata ca a primit si jucarii(o papusa, o casa de marcat trimisa tocmai din Suceava(, ), la care toata seara pana s-a bagat in pat a lucrat si un ponei mai maricel de la mami, de la serviciu). Ea stia ca Mos Nicolae aduce doar nuieluse si dulciuri. Dar i-am zis ca colaboreaza cu Mos Nicolae si asa a aflat Mos Nicolae ce i-ar place ei sa primeasca. Plus ca cei din jur ma intreaba ce i-a scris Mosului si atunci trimit si ei o rugaminte Mosului pentru darurile dorite de ea. Asta, pt. ca se mira ca sefu' meu l-a rugat pe Mos Nicolae sa-i aduca poneiul bb. Ponei alaturi de care a adormit si alaturi de care s-a trezit, Cristina.
Daca nu stia ca vine si la gradi, azi, Mos Nicolae, nu cred ca ar fi mers la gradi.
A fost o seara plina de emotie. Fetele si-au lustruit cizmulitele(Cristina toate cele 3 perechi ) si apoi nerabdatoare, tot intrebau cand vine Mos Nicolae. Plecau in camera, stateau un pic si din nou reveneau sa vada daca au ceva in cizmulite. Mai intai a aparut la o vecina(care e si nasa Medeei), apoi la cealalta bunicuta a Cristinei si la noi, tot nu aparea. Nu gasea momentul potrivit sa aseze darurile in cizmulite, daca fetele se tot fatzaiau pe acolo. Le-am trimis cu mama la vecina, dupa ceva si atunci....s-au umplut si cizmele tuturor. La scurt timp au aparut fetele si...nu stiau la care in cizme sa se uite. Cristina se uita la cei mari in cizme, fetele se uitau la cristina in cizmulite...erau tare emotionate...nu le venea sa creada ce multe au primit. Bomboane, mosi de cioco, gume de mestecat, mandarine, banane, sosete, nuieluse...calendar cu 24 de ferestre(1-24 dec.) si deschizand fereastra dai peste o patratica de cioco, cu un ornament de iarna pe ea. Superb, dar nu prea delicios, din pacate.
Cand s-au bagat in pat, curioase, fetele se intrebau daca mai vine la noapte o data Mos Nicolae.
La targul de Craciun a fost super fain ! Cristinei atat de mult i-a placut ca a zis ca vrea sa mai stea inca 1 an la gradi, sa mai prinda un targ de Craciun.
N-am apucat sa pozez produsele puse in vanzare la targ, ca am ajuns exact cand s-a dat startul la cumparaturi. Le-am pozat acasa, pe cele ce i le-am cumparat Cristinei. Va anunt cand le am pe net.
Copiii au jucat diverse jocuri, au desenat scrisori Mosului Nicolae si pentru toata lumea a fost paine cu untura si boia de ardei dulce, ceai sau vin fiert.
Cam asta ar fi povestea targului de Craciun de la gradi.
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

la noi a venit mosu cu un ou de ciocolata si un mos de ciocolata in sandalute.. copilul extrem de bucuros... zice cine mi le-a dat.. zic.. mos nicolas... el a venit mosu si buni aici? "pe tata il cheama nicolae si el ii zice mosu .."... zic noooo mos nicolas e frate cu mos craciun ... nu stiu cat l-a multumit raspunsul meu dar si-a luat papuci si i-a pus la loc, a papat ocul si acuma vrea la somn.. la sot mosu i-a adus ceva tarie scumpa si finuta si mie absolut nimic... ... pup la toate si sanatate

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Nicole, uite www.trilulilu.ro/Alinutza_19/8694c21b820163" target="_blank">aici, a venit Mos Nicolae si la tine !
Si verifica-ti si e-mail-ul !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Nicoleta! La multi ani Nicole!

Si la noi a venit mosul azi dimineata. I-am spus ca Mos Nicolae vine doar la copiii romani. A adus un joc video si mai multe dulciuri. S-a bucurat si i-a aratat si prietenului lui, care vine in fiecare dimineata la noi, inainte de scoala, ce a primit, explicandu-i ca Saint Nicholas vine doar la el pentru ca el e roman :)) Dupa aia au impartit ceva din dulciurile primite. N-am reusit sa dau de cap jocului aluia pana au plecat ei la scoala, sper sa reusesc pana diseara.

Mergi la inceput