Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani pentru cei care-si sarbatoresc azi ziua numelui!Sanatate multa !
Eu am cam dat bir cu fugitii...Si tot asa o voi tine pana iau vacanta.
Sper ca sunteti bine cu totii si ca Mos Nicolae a ajuns pe la toti .
PS Mariuca mea cauta de dimineata "inelusa"....in loc de nuielusa.

filmulete Mariuca "de maine vreau sa fiu mare!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc ziua numelui azi!!!!!!

Si David a desfacut cadourile dimineata...era incantat ca in loc de o jucarie (i-am spus ca Mos Craciun aduce mai multe...mos Niculae doar una si bunatati) a primit 2 (ne-a facut si tati surpriza la toti)!!!
Dar a trebuit sa plece la gradi si nu a apucat sa ii montam jocurile (un set de masinute cu poduri si stradute)

Tati azi e la gradi in clasa lui David, observator!!!!! David era tare mandru!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna seara
la noi,la Bodoganel, a venit Mosu'dar intre timp a aparut schimbari in preferitele Omului(fara masini dar cu papusi).
Aseara a venit acasa Mosu' iar Omu' a fost fff fericit pt dulciuri masina a parcat-o instantaneu(bagat sub pat) si pt faptul ca nu a reusit sa-l prinda caci a fost f rapidMosu'.
La gradi a venit iar mosu' multumit dar nu prea caci Mosu' n-a inteles ca el vrea papusa.Asa ca am alta tema pt Craciun papusa .....
La multi ani!Nicole,Nicoletasa fiti sanatoase,fericite si DD-zeu sa va dea ceea ce va doriti si mai ales cat puteti duce.
la pitici si multe pt mamici.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La Multi azni Nicoleta, multa sanatate, fericire si o sarcina usoara ...

La Multi Ani tuturor ce isi poarta numele de Nicoleta sau Nicolae.

Multumesc mult pt urari

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani de Sf.Nicolae! Cum am deschis DC-ul m-am gandit la Nicoleta si Gabbriela - Nicole. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Si mama mea implineste azi 58 de ani si o cheama si Nicoleta. Din pacate nu poate sa vina la noi de sarbatori.
Nina, ma bucur ca s-a distrat Cristina la targul de Craciun.
Si ma bucur ca Mosul a fost darnic si anul asta si ca toti copilasii au gasit cizmulitele pline.

Mosul i-a adus lui Robert, pe langa dulciuri, o racheta Lego, de fapt din toate piesele se poate face sau racheta, sau elicopter, sau submarin dar el a ales racheta si acum construieste de zor, atent la schema. Refacut complet nu e, nu i-a revenit inca pofta de mancare si inca il mai doare gatul, dar azi a vrut sa mearga la gradinita ca sa-l intalneasca pe Nicholaus si a primit si de la el un saculet cu dulciuri. Are o stare subfebrila, ca s-o numesc asa - intre 37 si 37 cu 5, dar asta de la pranz dupa gradinita, dimineata n-avea nici atat. Am mai dat peste un Nicholaus in McDonalds cand am intrat sa-mi iau un cappuccino si lui Robert un babycino (un paharel cu lapte cald si praf de cacao). Azi a fost cald la noi - 12 grade. Eu sunt tot cu gandul la zapada. Imi doresc mult de tot sa ninga, sunt dezamagita de vremea asta.

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, ma bucur sa citesc ca Robert este mai bine. La multi ani si mamei tale, multa sanatate si fericire si alaturi de voi mai des!

Interesant cadoul lui Robert, ma intereseza si pe mine asa ceva, de Craciun, imi spui te rog un cod ceva? Multumesc.

O seara faina sa aveti, patinoarul nostru se deschide de fapt azi, stirea din ziar era... eronata. Azi se aprind luminitele in Brasov, nu vom ajunge in seara asta, dar curand, cu siguranta.

Aida, sanatate Pisicii tale iubite!

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Nicoleta

Asta-i:
http://www.amazon.de/LEGO-Creator-4953-Flinke-Flieger/dp/B000HHHTUU

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si noi avem asta.. ii place lui j tare.

Cristina la multi ani pt mama ta si de nume si de zilei de nastere

quote:
Originally posted by Cristina_C

Nicoleta

Asta-i:
http://www.amazon.de/LEGO-Creator-4953-Flinke-Flieger/dp/B000HHHTUU

O seara buna!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Gabbriela, multumesc

Cat despre lego, acum avem urmatoarea problema: vrea sa le aiba pe toate trei, toate sunt "cool", nu se indura sa strice unul ca sa faca altul. Si a venit si cu solutia: sa luam noi inca doua la fel, sau sa-i aduca Mos Craciun unul si noi sa mai luam unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina si poate sa il faca singur??? Ca vad ca e de la 7 ani plus...
Eu inca ii cumpar lego 4+....dar stiu ca in germania e varietate mai mare de lego!!!! Aici nu prea gasesti cine stie ce!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput