Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si aici gasesti lego foarte variat si de la 4 + si cu piese micute...

chiar daca nu poate sa il faca singur in intregime, e un joc placut pt o familie intreaga...

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Cristina si poate sa il faca singur??? Ca vad ca e de la 7 ani plus...
Eu inca ii cumpar lego 4+....dar stiu ca in germania e varietate mai mare de lego!!!! Aici nu prea gasesti cine stie ce!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, se straduieste si, cand da de greu, cere ajutor, dar numai ca sa se lamureasca si sa faca tot el mai departe. Il scoatem din impas si continua singur pana se impotmoleste iar, apoi ii explicam si tot asa. Chiar il pasioneaza sa construiasca dupa schema, o ia incet, etapa cu etapa si nu-si pierde rabdarea, se concentreaza.

Acum alta belea! Ieri a fost la gradinita desi nu era complet vindecat (stiti voi, Mosul). Cand l-am luat la pranz - la 12, ca de obicei sta pana la 2 - mi-a zis ca-l doare-n gat pentru ca o fetita l-a lovit cu un bat in gat!! Mi-a fost greu sa cred asa ceva - cum sa ajunga cu batul tocmai in gat?!- dar s-a uitat sotul aseara tarziu cu o lanterna si, intr-adevar, are o rana in cerul gurii, aproape de amigdale. Eu il cred cand imi spune ceva, in general nu minte, dar asa un scenariu mi se parea incredibil si, totusi, era adevarat! A zis ca i-a spus educatoarei si ea n-a mai lasat-o pe fetita aceea sa umble cu bete, erau in curte... Dar daca data viitoare ii scoate un ochi? Nu stiu, la voi la gradinita se intampla chestii din astea? Habar n-am cum sa reactionez, cu cine sa vorbesc, stiu ca se pot intampla accidente la joaca, cat de imprevizibili pot fi copiii, ca sunt 2 educatoare la 24 de copii, si totusi... I-am spus sa nu mai stea langa fetita ca e periculoasa si gata. Culmea e ca pana acum fetita aceea era linistita, la locul ei, nicidecum agresiva.
Azi nu l-am trimis la gradinita, afara e vant si ploaie si, desi nu mai are febra, nu-i inca refacut. Mi-a parut rau ca l-am lasat ieri, asa, slabit, cred ca s-ar fi ferit la timp de fetita aceea daca ar fi fost in plina forma.
Scuze ca m-am intins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ce grozavii povestesti tu acolo, Cristina? Doamne, vorba ta, putea sa se intample una si mai si! Nu e vorba ca la alte gradinite se intampla sau nu, poate fi ceva accidental, se poate intampla oriunde un accident, dar ...mai bine nu!
Si Andrei e pasionat de Lego, a facut si el un robot acum ceva vreme, dar e pe perioade, cand e pasionat cand nu!
Nicoleta, s-au aprins luminitele la voi? La noi s-au aprins de pe 1 decembrie, dar nici acum n-am ajuns sa le vedem!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Cristina , ce spui tu acolo ma infurie foarte tare. Si nu isi asuma nici o vina educatoarele ... spun doar ca au in grija 24 de copii
In Timisoara nu prea avem luminite , nici anul trecut nu au fost prea multe ... nu pot sa inteleg de ce. In Arad centru este suuuperb (scuze, nu am trecut prin Oradea prin centru sa vad luminitele)

Si noi avem o multime de jocuri lego ... mama tot trimitea sa ii dea de lucru in zilele de stat in pat , dar ce , credeti ca a pris gustul? Nici vorba ... daca nu ma joc eu ea nu pune nici o piesa

Ne-am intors acum o ora si jumatate. Suntem linistiti ca nu s-a intamplat lucrul ala groaznic.
Faza e ca si Emma e calma ... si cred ca a inteles "fericirea" noastra.
Of , nici nu stiu cum sa va multumesc de clipele in care ati stat alaturi de noi
si la toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Aida, ieri nu am reusit sa intru sub nici forma si am stat toata ziua cu gandul la voi.

SANATATE MATZA EMA!!!!
CAPUL SUS AIDA, MAMA SCUMPA, NU MAI PRIVI IN URMA!!!!

Cristina-nu stiu ce sa zic, bine ca nu s-a intamplat nimic rau. Copiii sunt asa de imprevizibili.
Toata admiratia nostra pentru Robert!!! Andrei nu face un lego, cat de simplu, daca nu e ajutat!

W-e frumos-frumos!!
Ca la noi ploua!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Aida, ma bucur ca matza Ema e bine! Ma bucur ca te-ai (v-ati) linistit!!! Da-i un mare din partea mea si a lui Andrei!!!!

Cristina22 pe aici e ceata, n-a mai plouat nici ieri si vad ca nici acum!!!
Va urez un weekend minunat!
Eu sunt singura cu piticul, tati e la treburi si ma apuc si eu de bucatareala si curatenie! Diseara iesim la cumparaturi, o sa alegem un super(hyper)market cu program prelungit ca sa evitam aglomeratia!
Voi ce v-ati propus?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna dimineata!
Aida, ma bucur sa aud ca sunteti acum linistiti sufleteste. pentru Ema!
katty, si noi avem azi zi de cumparaturi si plecam imediat dupa pranz.
Si pe aici sunt luminite, e foarte frumos cand se intuneca, pacat ca nu-i zapada.
Cat despre accidentul de la gradinita... N-as mai fi in stare de nimic cat timp ar sta acolo daca m-as gandi ca nu-i in siguranta, asa ca spun numai: Doamne fereste de ceasul rau! Totusi cred ca educatoarele iau lucrurile cam usor - nu s-a intamplat inca nimic atat de grav incat sa le sperie - oricum, sper sa nu se intample vreodata cu nici un copil!!
In rest suntem bine sanatosi, ceea ce va doresc si voua. Incet, incet, Robert isi recapata pofta de mancare, dar a slabit mai mult de jumatate de kg cu raceala lui, are iar 18. Racheta e aproape gata, baietii au lucrat aseara in echipa, a fost putin mai greu ca de obicei.

Wekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata pici si mamici!
Aida dupa cum am mai spus ma bucur din tot sufletul pt ca matza are doar atat ;dar......de la ce a aparut atatul asta?!?
Cristina bine ca si-a revenit Robert caci o sa recupereze ceea ce a pierdut.Cat despre accidentul de la gradi mai bine-i ca gandesti pozitiv.
Nina,Crig,Karina ce fac pritesele si printul?
Katty pup pui si mama lui.
O zi minunata de la Constanta.
Noi am fost in oraselul copiilor aseara si am facut pozici;le am pe cd le pot posta?!Daca da cum?Caci nu stiu sa fac nicicum darmite aici ca sa vedeti.

Gabi mami de Bogdenel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aida de acum incolo asteptam numai vesti bune!!!!!!
Pupici Emei!!!!!

Dodo, daca le ai pe cd, e usor sa le upload pe un site...fa-ti un cont pe webshots, si le poti cu usurinta incarca acolo!!!

Cristina, felicitari pentru ambitios!!! David nu face inca singur dupa model, doar daca construieste ce vrea el...
Accidente la gradi se intampla oricum, indiferent cat de atent esti...si trebuie sa le dai copiiilor si putina libertate!!! Cel mai grav accident care s-a intaplat de cand sunt educatoare aici, a fost ciocnirea a 2 fetite (una a intrat cu capul in dintii celeilalte) si i=a bagat dintii inapoi in gingie...dentistul a trebuit sa ii scoata de tot un dinte...
Sunt sigura ca a fost un accident si nu ceva comun...
Sanatate lui Robert si pofta mare sa puna repede kg pierdut inapoi!!!!

Katty, ati cumparat cadoul de Craciun ? Sau nu inca??? Si aici sunt aglomerate magazinele (si ai de unde alege) iar la capitolul jucarii deja vad ca se golesc rafturile intr-un ritm alarmant!!!!

Fetelor...noi i-am umplut copilului programul cu sporturi...sper ca nu e prea mult...dar prefer sa faca sport decat sa stea la tv, sau comp in casa...
Asa ca programul nostru e ff incarcat:
2 ori pe sapt kung-fu (30min) cu un antrenor american
3 ori pe sapt ed. fizica (1 ora) cu un antrenor roman - e f bun
2 ori pe sapt gimnastica (1 ora) cu o antrenoare rusoaica - f campioana
2 ori pe sapt tenis (1-2 ora) cu tati
2 ori pe sapt inot (1-2 ora) cu mami - facem o pauza pana in feb la bazin, pt ca e frig si bazinul e descoperit....
Si se cunoaste...a pus ceva muschi ...iar coordonarea si fine &gross motor skills s-au imbunatatit ff mult!!!!!
In rest ne pregatim intes de Romania!!!!

Mi-a venit o idee intre timp (pana acum am dus in Ro si am dat hainute si jucarii de-ale lui David la prieteni care au destule) de data asta am facut un bazar...iar banii pe care ii strang ii donez fie maternitatii din C-ta (unde e o sectie de copiii abandonati - sau ma gandeam sa cumpar pampers sau lapte praf) sau sa cumpar ceva pt un orfelinat de prin zona unde sta socrela...
As vrea sa cumpar ceva si nu sa donez banii...caci vreau sa ajunga la copii exclusiv!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, mi se pare super ca David face atat de mult sport!Bine ca aveti timp si elan, eu sunt cam lenesa anul asta.

Mergi la inceput