Copiii din 2002 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sanzi e extraordinar ca David face asa mult sport.

Haideti sa va mai spun inca una buna
Dintele de jos a lu' Emma se misca , iar ea foarte fericita spune:"Wow mami , e suuuper. Castig si singura bani cu dintii mei si tati nu mai trebuie sa mearga in cursa"

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Super simpatica Emma!!

Si noi tocmai am pierdut al doilea dintisor in seara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca ne-am intors si noi de la petrecerea Yasminei....copiii s-au distrat la maxim , iar adultii mai mult alergand dupa pitici.....Yasmine era toata rosie la fata de cat se zbenguise in toate cele si cand am venit acasa, nu mai putea de bucurie cand si-a deschis cadourile . Si se pare ca ne mai pregatim de alte 2 petreceri

Nicole si Nicoleta, La Multi Ani cu ocazia numelui, scuze de intarziere, ce v-a adus Mos Nicolae?

Sanziana, mie unele persoane mi-au spus ca eu exagerez cu activitatile sportive , si nu face decat de 3 ori/sapt .....dar i-am cam ignorat ca erau din aceia fara copii, si nu prea stiau ce spun . Eu cred ca fiecare parinte stie cel mai bine ce i se potriveste propriului copil

Cristina, bine ca a scapat doar cu atat...discuta cu educatoarele si spune-le ca esti putin ingrijorata de siguranta copilului tau...totusi meseria lor este sa supravegheze copiii, indiferent de cata libertate li se da

Ruxij, felicitari pt. al doilea dintisor cazut....cand i-a cazut primul, sa stim cand ne pregatim si noi

Eu de dimineata m-am sculat cu niste ameteli groaznice, ma tem sa nu fie vreo anemie severa, numai de asta n-aveam nevoie acum la sfarsit de an . Ceva sugestii?

Asadar, poze de la petrecere puteti vedea aici

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata!
Sinzi, e extraordinar ca David face atat de mult sport, si cred si eu ca a facut muschi si a capatat coordonare!! Super!
E foarte frumoasa initiativa ta cu bazarul, sper sa aduni suficienti bani ca sa-ti duci la indeplinire gandul!!! Unde vrei sa organizezi bazarul?
In ceea ce priveste cu cumparaturile am fost ieri fara Andrei la Carrefour si m-am pierdut ore in sir printre rafturile de jucarii si sa mor eu de am putut alege ceva!
Aveam de luat cadouri ptr. Andrei, ptr. Ana si pentru cele doua finute ale mele, a trebuit sa ma uit si la cele pentru fetite (2-3 ani) si la jucarii de baietei, nu am gasit nimic sa ma satisfaca pentru Andrei (voiam masinutele din Cars, nu era decat una singura), asa ca am hotarat sa-i luam PlayStation, iar pentru fetite mai dam o tura saptamana viitoare, idei ne-am format numai ca mai vreau sa caut si pe net!!!

Khristin, se poate sa fie o anemie, du-te sa-ti faci analizele cat mai repede, sa poti incepe un tratament!!! Daca excluzi din start posibilitatea sa fii insarcinata (fiindca ai ameteli, dar n-ai si alte simptome) asta ar fi singura varianta, anemia!!! Succes si sanatate!!!

Ruxij, felicitari si pentru al doilea dintisor!!! A venit si Zana Maseluta??? Si la noi se misca inca unul dar nu da semne ca pica repede!

Aida, pupam matza si dintisorul care va cadea curand!

Sa va zic ce-au patit mama si cu Ana, fetita surorii mele vineri. S-au dus sa vada bradul de la Unirii, mama tot timpul cu Ana de mana!! Totul bine si frumos, la plecare, exact cand sa traverseze spre masina s-au impiedicat ele impreuna cu o alta mare de oameni care stateau la semafor de o funie/sfoara intinsa de doi pustani pusi pe "distractii" si ridicata la momentul X. Au cazut toti care erau in fata de-a berbeleacul, cel mai rau au fost mama si Ana si un batranel la vre-o 70 de ani care era langa ele, saracul mai avea putin si murea, a chemat politia care era chiar acolo si Salvarea ptr. bietul om!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna dimineata!

Felicitari lui David - sportivul! Atata sport nu poate decat sa-l fortifice.
Si pentru spiritul tau caritabil, Sinzi.
Khristin, ma bucur ca ati avut o petrecere reusita si mai urmeaza si altele. Si eu tot la anemie m-am gandit, cel mai bine iti faci analizele, multa sanatate iti doresc!
Katty, sper ca mama si nepotica ta se simt bine. Si batranelul acela... Macar i-a prins politia pe vinovati?
Vad ca se mai clatina dintisori si cad... la noi inca nu-i cazul, oare pe cand sa m-astept? Lui Robert i-au iesit primii dinti pe la 6 luni.
Dodo-pui, Aida, Ruxij, Cristina 22, Nina, Gabb, Karina si toate fetele, numai bine voua si copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am pus ceva poze:
http://community.webshots.com/album/561657304HfPBdp
Si filmulete:
http://good-times.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=558922724&security=VroQiZ

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici si pitici,
Felicitari sportivuluiDavid(Sinzi)Vorba inaintasilor"Minte sanatoasa in corp sanatos!".
Aida matza "stirba"cat de curand.
Nina ce faceti?
Tuturor mamicilor si puiutilor lor multa sanatate.
Bodoganici are un usooooor rosu in gat ,dar va trece rapid cu homeopete(sper).Totul i se trage de la cat a chirait in Oraselul copiilor in carusel si alte prostioare unde nu-ia tacut "fleanca" o secunda.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ideea cu bazarul mi-a venit cand am realizat ca David are multe chestii cu care nu se mai joaca...
Am vb cu el si am decis sa vindem o parte din jucariile de care nu mai are nevoie, si cu banii pe care ii strange isi cumpara o jucarie noua...
Asa ca am pus pozele pe net, am trimis linkul la prieteni si s-au vandut atat de repede, nu ma asteptam...s-au strans destui bani si nu avem ce face cu atatia asa ca tot de comun acord am hotarat cu David sa cumparam din banii stransi din jucariile lui, dulciuri, jucarii si hainute copiiilor care nu au...
I-a placut tare mult ideea...si eu m-am bucurat ca a invatat o lectie foarte importanta!!!!

Kristin, poze de la party???

Noi in we asta am avut 4 party-uri...dar am iesit intregi

Cu sportul...lui David ii place, si vad ca ii prieste, acasa se plictiseste singur...asa ca il socializez...La kung-fu, gimnastica si inot merge cu prietena lui cea mai buna Rebecca...
Si dupa ce petrec o zi impreuna, de abia ii despartim seara...ba mai mult sunt tare suparati ca nu ii au "sleep-over" in fiecare noapte!!!David nu intelege de ce nu poate sa doarma cineva la el acasa in fiecare noapte!!! hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
In sfarsit, reusesc sa va scriu si eu, cateva randuri ! Suntem foarte aglomerati la serviciu in aceasta perioada a anului, iar de acasa nu prea apuc sa intru pe net.
Cum am promis, iata pozele promise, cu ornamentele de la Targul de Craciun si Ajunul lui Mos Nicolae.
Aida, zilele trecute intrebai cum e cu dintisorii de lapte, cand se schimba si....iata ca, i-a venit randul si matzei tale.
Ruxij, bravo lui Bogdan pt. al 2-lea dintisor schimbat !
Sinzi, cat timp nu-l oboseste, e bine ca David poate face atata sport. Ii va intra sportul in sange, si precum scria si Gabi, "Minte sanatoasa in corp sanatos", ceea ce...se cam uita la varsta adulta.
Gabi, Cristina e bine, la fel si verisoarele ei. In timpul liber mai facem ceva ornamente pt. Craciun si azi, au inceput sa se pregateasca de colindat, pt. Ajunul Craciunului.
Sanatate lui Bodoganel(), sa nu avanseze raceala !
khristin, ce fain s-a distrat Yasmine, de ziua ei ! Tortul de printesa arata delicios ! Iar ea, era ca o adevarata printesa in rochita aceea frumoasa.
Ma intrebai de Cristina cu mesele fixe si glicemiile.
Ce idee buna au avut, acolo, sa le arate profesorilor cum se intervine in caz de nevoie, la copiii cu diabet !
Cristina are tot timpul asupra ei zahar, in caz de hipoglicemie, sa poata lua imediat. Ea simte foame de la stomac, cand e mica glicemia. Insa, cand se ia cu joaca nu prea baga in seama semnele si o prindem de multe ori cu glicemie mica, 40-70 mg/dl.
Glicemia si-o face singurica, de 2 ani. Cu insulina mai trebuie sa asteptam, ca e cam greoi pen-ul cu ajutorul caruia se administreaza insulina.
Cu mesele e mai greu. Respectam programul celor 6 mese/zi si cantitatile de hidrati de carbon calculate pt. fiecare masa, dar....cand mergem undeva sau avem noi, musafiri, tare greu este sa ii spui ca ea nu poate servi acum, ci, mai tarziu, la ora de masa. Asta este cel mai greu...sa nu poti servi cate ceva intre mese sau cand esti in vizita la cineva sau cand ti se face pofta de ceva...
Si pt. a nu-i fi greu ne aliem toti cu ea, va dati seama.
Gata, ma retrag, ca trebuie sa ma ocup, in curand, de programul ei de seara.
O seara cat mai placuta, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Avem un sarbatorit

Mami Karina,
La multi ani lui Bogdan si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!
Bogdan, sa fii sanatos si sa cresti fericit alaturi de parintii tai!

Mergi la inceput