Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 15

aidaciolac spune:
katty si eu disper cand vad ca e plin de jucarii si nu se potriveste cu ce vreau eu ... si iar nu am inceput sa cumpar cadouri ... neaparat trebuie sa ma organizez.
Cat despre accident no coment ...
CristinaC lu' Emma i-au iesit primii dintisori la 3 luni si jumatate , dar eu nu cred ca este o regula.
sanzi faine pozele
Dodo-pui imi e tare dor de "Oraselul Copiilor" din Constanta. Astia aici nu stiu sa organizeze asa ceva si tin minte ca aibia asteptam in fiecare an sa se deschida .... mmmm , amintiri!!!
Nina superbe pozele ca intotdeauna.
Si voi traiti zilnic calvarul sanatatii. Ce pacat ca exista pe lumea asta copii asa chinuiti.
Emma nu are nici o treaba. Pai cum sa nu ii convina ca este purtata in brate , plimbata cu carutul de bb ... ca sa nu mai spun ca alearga. Daaa , si mie imi sta inima in loc sa nu se impiedice si sa isi rupa nasul.
Azi a fost show mare la baie ... pai cred ca asta e singura chestie care o regreta ... ca in rest ...
Ma tot intreaba cat inseamna 3 saptamani ...
Va pe toate si multa sanatate voua si la puiuti
Aida POZE
Matza Emma in actiune

cristina22 spune:
Intru si eu sa va salut ! LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI LUI BOGDAN DE KARINA!!
Nu am avut dispozitie sa scriu pt ca Andrei e bolnav. A facut aseara si azi noapte febra foarte mare. Am tot dat pe telefoane la doctorita pt ca nu stiam ce sa fac sa i-o mai scad, ca nurofenul era apa de ploaie, iar compresle nu mi le accepta decat pe frunte.
Andrei nu face febra de regula.A mai avut o singura data un episod de febra aproape 40, pe cand avea 2 ani.
M-a ajutat novocalminul.
SANATATE !
Sa auzim numai de bine!!
KARINAAAAA-VREEEEEM POOOZICI CU SARBATORITUUUU'!!!!!cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Cristina_C spune:
Cristina22, imi pare rau. Multa sanatate lui Andrei, sa se faca bine cat mai repede, dragul de el! De la ce sa fie febra? Tot un virus gripal, cum a avut si Robert?
Azi la gradinita a fost targ de ghiozdane. Viitorii scolari le probau si mi s-au parut foarte mari (desi usoare) in raport cu ei, aratau foarte comic asa, inca mici si cu ele-n spate.
Pe curand!

Karina spune:
Va multumesc mult pt. urari ! A fost o surpriza tare placuta !
La noi e agitatie mare in casa, aseara l-am culcat la 21.30, dar la 22.30 inca nu dormea. Azi dimineata, s-a trezit singur la 5.45, umbla prin casa, ba ca e sete, ba ca face pipi
Am fost si am cumparat pt. gradinita trompetzele, fluiere cu baloane, ochelari, sucuri, am comandat un tort - de fapt 3 torturi: unul pt. azi, unul pt. simbata si unul pt. duminica. Un tort e sub forma de ursulet, unul sub forma de iepure (diplomat) si al treilea numai tin minte , ca sotul le-a comandat.
Azi il sarbatorim la gradinita, simbata avem musafiri (copii) si duminica vin bunicii. Aglomeratie mare.
Am cumparat 3 luminari, sampanie pt. simbata, baloane si fel de fel de accesorii pt. party. Intre timp i-am rearanjat si camera, am schimbat mobila, am schimbat patul: de vineri (7 decembrie) am baiat mare, doarme singur. Are un pat cu scarita, la 1 metru de podea. Culmea, ii place si doarme singur fara probleme. Doar duminica seara vroia sa doarma "macar noaptea asta cu mami", dar i-am explicat ca patul lui e numai de o persoana si s-a linistit. Singura problema in camera lui sint jucariile, caci nu i-am cumparat decit un maaaaare dulap de haine si pt. jucarii inca nimic. Dar o sa cumparam niste rafturi. Momentan le-am mai bagat prin dulapul de haine si sub pat
Am sa pun si poze cit de curind si cu camera lui si cu petrecerile. Din pacate, am uitat sa luam aparatul foto de acasa si nu stiu daca putem sa-i facem poze la gradi, daca o avea educatoarea aparat. Imi pare rau, ca as fi vrut sa-l vad si eu...
Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 ani ! Asa mult mi-am dorit copilul asta si asa fericita sint ca-l am, este intr-adevar un dar de la Dumnezeu, asa cum ii spune si numele.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Anina_n spune:
La multi ani, Bogdanel !
Sa cresti sanatos si voios,
sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de minunatii tai parinti !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura 1
Fe;licitari, Karina !
Sa va traiasca micul cavaler si
sa va bucure mereu sufletele !
La multi ani, Ioana, printesa de Lara !
La multi ani, Rebeca, printesa gabi.i !
Sa cresteti sanatoase si voioase, sa va incantati parintii mereu !
Cristina22, refacere grabnica lui Andrei ! Bine ca ati scapat de febra !
Nicoleta, ce faci, unde esti ?
Esti plecata undeva si mi-a scapat mie ?
Mai revin.
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***

cristina22 spune:
Karina-abia asteptam pozele cu flacaul si camera lui!! Si eu imi tot spun ce repede au trecut 5 ani!!!
De multe ori vreau sa il tin in brate, la piept, asa, ca pe un bebe, dar nu mai sta.E mare.
Anina, Cristina C-multumim.Sanatate si voua si piticeilor!
Da, se pare ca e o viroza! Sper sa scapam de febra cu totul. Ca de dimineata a mai avut un episod de 38,7. Abia astept sa ajung acasa la el.
SANATATE!cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

sinzi_ana spune:
La multi ani Bogdan!!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

ruxij spune:
La multi ani Bogdanel!! Karina, sa va traiasca si sa va aduca bucurii!
Petrecere frumoasa sambata!