Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabbriela spune:
la multi ani Bogdan, multa sanatate si o viata lina si senina
karina 
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Dodo-pui spune:
Karina
La multi ani!BOGDAN sa fii sanatos si viata sa-ti aduca numai bucurii.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
khristin spune:
Bogdan, La Multi Ani
, sa cresti mare si voinic si sa-i bucuri pe parinti 
Karina, sa va traiasca si sa va bucurati tot ca in prima zi de el, desi au trecut deja 5 ani 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
Nicoleta spune:
Salutare.
In primul rand LA MULTI ANI Bogdan de Karina! Sa cresti mare si voinic si sa fii fericit alaturi de parintii tai!!!
Eu am absentat zilele astea, dar motivat... Am racit destul de nasol, duminica am stat numai in pat (nas infundat, dureri de cap, ameleti), norocul a fost ca nu am facut deloc febra, insa luni si amrti am stat acasa, si l-am tinut si pe Stefan cu mine. Of, ma gandeam ca vine concediul si nu racesc, dar nu a fost asa... Si azi sunt slabita, dar trebuia sa vin la serviciu. Sper ca pana vineri sa ma refac si sa nu mai racesc deloc.
Am citit ce ati scris, ati fost harnice zilele astea!
Sanatate va doresc,
Nicoleta
20 plus
si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Nicoleta, am banuii eu, ceva, cand am vazut ca nu ai scris nimic zilele astea, tu, care intri zilnic la subiectul nostru.
Refacere grabnica si sa te ocoleasca toti virusii de acum, sa fiti sanatosi, tu si bb. V-ati hotarat la nume ?
Eu, de ieri, sunt a 3-a oara matusica si tot de fetita !

Fratele meu a devenit tatic de fetita, Esther Ana !
Imi amintesc si eu, cat am fost de fericita cand am nascut-o pe Cristina ! Ca tot ne-a rascolit amintirile nasterea Estherei si ceea ce a scris Karina.
quote:
Karina
Asa mult mi-am dorit copilul asta si asa fericita sint ca-l am, este intr-adevar un dar de la Dumnezeu, asa cum ii spune si numele.
Asa am simtiti si eu, cand am nascut-o pe Cristina, ca am primit cel mai frumos dar de la viata. Chiar asa am intitulat povestea nasterii ei.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
cristina22 spune:
Felicitari matusica ANINA! Sa-ti traiasca nepotica cu nume frumos!!
Nicoleta-sanatate multa!! Te-ai tratat cu ceva?
Andrei-nu e nici acum bine! Azi noapte a mai avut putina febra!
Off, nu stiu ce sa mai fac cu el!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Nicoleta spune:
Nina, felicitari pentru statutul de matusa pentru a treia oara! Eu am doar o nepotica, insa surorile mele sunt mai mici decat mine, iar fratele sotului nu e insurat. Cat despre numele nazdravanului din burtica, il va chema cel mai probabil Matei.
O zi buna va doresc, nu asa de mohorata ca la Brasov...
Nicoleta
21 plus
si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
Multumesc, fetelor ! 
Desi, e departe nepotica, am reusit sa o vedem azi-noapte si mi se pare mie, deja, ca seamana cu tati al ei, normal. ![]()
Cristina22, sa treceti cu bine si fara probleme peste aceasta zi si noapte ! Sa ne anunti maine, ca ati scapat fara febra, peste noapte ! Insanatosire grabnica, puiului tau ! 
Nicoleta, superb nume !
Si mie mi-ar fi placut, daca avema baiat ! ![]()
Si la noi, ploua intr-una de luni noapte. ![]()
Hai ninsoare, hai ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Cristina_C spune:
Ce de noutati! Fratiorul lui Stefan se va numi Matei si Cristina mai are o verisoara cu un nume la fel de frumos! Sa-ti traiasca nepotica, Nina!
Nicoleta, multa sanatate!
Cristina22, insanatosire grabnica lui Andrei! La viroze prima si a doua zi e mai rau, apoi febra trece, asa a fost si la noi ultima data.
In rest - urat, ploaie, sunt tare suparata pe vremea asta, Doamne, ce ierni de vis aveam cand eram copii!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Ce liniste e aici !
Cristina_C, multumesc !
Tare mi-ar mai place sa fiu si eu, acolo, la fratele meu, sa-mi tin nepotica in brate. Pana la vara, am ce astepta.... Pana atunci se bucura surorile mele de micuta nepotica, ca ele sunt acolo. S-a adunat familia in Dublin, nu la M-Ciuc. 
Cristina22, cum ii mai este lui Andrei ? Ati scapat de febra ?
Am aflat ca si Julian este bolnavior.
Poate intra Nicole, sa ne dea vesti, ca e mai bine puiul ei.
Refacere grabnica lui Julian, Nicole ! 
Nicoleta, tu esti bine ? Imediat e weekend-ul aici, si vei sta acasa, la caldurica. ![]()
In sfarsit, NINGE !!! 
Nina, mami de