Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina22 spune:
quote:
Originally posted by khristin
Cristina22, cum a fost la Viena? Spune-ne mai multe….poze nu ai ? Yasmine merge peste tot cu noi, e nelipsita din toate concediile noastre….singura data cand am lasat-o cu bunicii in RO pt. o saptamana a fost vara asta cand am plecat noi in Franta….de fiecare data cand vorbeam cu ea la telefon era tare suparata si ne intreba cand venim, pe urma pe parcursul celor 7 zile am simtit-o ca a inceput sa fie mai flexibila…..cand ne-am intors era vreo 2-3 noaptea si ea dormea….m-am dus si am pupat-o si ea cred ca m-a simtit ca a sarit imediat in sus…..mami ???? Bucurie mare pe capul ei cand ne-a revazut …..asta a fost cea mai lunga perioada din viata noastra cat am stat despartiti .
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
Cristina, scumpa, de data asta am fost la Viena doar pentru cumparaturi.M-am plimbat foarte putin prin oras, fara vizite, exceptand targul de Craciun, unde am baut un vin cald cu multa scortisoara si cuisoare!!!
Am cateva poze, un esec in toata regula, de aceea nu cred ca vi le arat.
Eu am gresit foarte mult, pentru ca, impotriva principiilor mele, nu i-am zis adevarul lui Andrei. I-am explicat doar ca voi lipsi, fara sa-i dau detalii. Si de aici toata suferinta lui. Imi pare nespus de rau.
El e obisnuit sa-l ducem peste tot. Am facut mii de km si-n vara, am ajuns pana in Franta si Elvetia!
Iar faptul ca el cunoaste ce inseamna departarea cred ca l-a speriat cel mai mult! Plangea la gandul ca nu suntem in tara!!
Acum nu stiu cum vom proceda de revelion! Habar n-am! Dar, totusi cred ca va fi numai alaturi de Andrei!
SANATATE SI AUZIM NUMAI DE BINE!!!
Voi, ce faceti de Revelion???
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)
katty spune:
Cristina_C, sanatate multa lui Robert!! Sper sa-i treaca repede, si e bine ca nu i-a dat antibiotic!
Sinzi, felicitari pentru kilogramul lui David, se vede si in poze ca a pus carnita pe el!
Gabi (Dodo), e bine ca l-a descoperit Bogdan si pe NU, sa vezi de-acum "certuri" pe voi!! Bravo ptr. fiecare progres, cat de mic pe care-l face!
Cristina, ce excursie pe cinste ai avut la Viena, cred ca te-ai distrat tare bine, pacat ca nu au iesit pozele!!! Intr-adevar era bine sa-i fi spus adevarul lui Andrei, acum totul se va recupera data viitoare! Dar totusi e bine ca si el a inteles din asta ca, chiar daca ai fost plecata tot la el v-ati intors, si nu a fost definitiv, poate data viitoare va fi altfel, nu?
Khristin, petrecere frumoasa diseara! Si multumim ptr. tratatia virtuala!
Aida, cum mai este Ema?? Sper ca e mai bine acum, am citit la subiectul tau ca o durea dimineata inca piciorusul, da Doamne sa fie bine cat mai repede!
Va pup pe toate in rest, aici e o vreme superba, nici nu zici ca venit iarna!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Katty-nu cred ca va fi prea curand "o data viitoare"!!Nu-l mai las, il voi cara dupa mine!!
Heeeii, maine seara vine Mos Nicolae!!! Nu ziceti nimic?? Ce primesc superbii nostri copii de 2002??? Il asteapta pe Mos??
Eu i-am cumparat pe Sergent din The Cars, puzzle si dulciuri-pe care le voi manca eu, ca lui Andrei "nu-i place gustul".Voi?
katty spune:
Noi diseara mergem la cumparaturi! Asa ca inca nu stiu ce va aduce mosu! Dulciuri si fructe clar, dar pe langa, o sa vedem!
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
La noi Mos Niculae va veni cu o carte care ii invata pe copii cum sa shiteze diverse, poate ii mai da idei lui Stefan, o locomotiva thomas si una Emily si ceva dulce, inca nu stim ce.
Va fi tare incantat de locomotive, stiu sigur!
Dar de Craciun ce le luati? Ca noi nu stim ce sa ii luam...
Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)
cristina22 spune:
Nicoleta-de Craciun va primi ce a cerut in scrisoare, ca a scris una acasa si una pt mosu' de la gradi.
Chiar am sa revin cu o poza a scrisoricii pt Mosu' de acasa. A cerut o masina de curse si un piranozaurus!
Inca nu am primit-o pe cea de la gradi!
Nicoleta spune:
Cristina, Stefan nu stie sa scrie, deci nu a scris scrisoare. Noi il intrebam ce vrea de Craiun, sa ii spunem Mosului, el vrea un tren care e cam peste buget (de fapt sunt doua feluri, unul vreo 450 si altul vreo 900 si ceva de ron), va primi un tren de la gradi, de Mos Nicolae un Thomas si o Emily... il mai intrebam noi dupa serbare si dupa ziua de joi ce vrea de la Mos, insa trebuie sa ii prezint si "oferta".
Anul trecut a vrut un castel, a primit... 2, unul de la noi si unul de la nasi... ca nu ne-au intrebat ce si cum.
Eu as vrea ceva mai interactiv, copiii vostri au laptopuri de jucarie? Si daca da, de care si sunt interesati de ele? Sau stau "prafuite" intr-un colt?
Am aflat ca s-a deschis patinoarul din Racadau, ieri, si noi nu am aflat nimic... Acum ploua, dar zilele urmatoare sigur mergem.
Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Aida, ne rugam sa fie doar ceva trecator cu piciorusul Emmei si sa-si revina cat mai repede posibil !
Sinzi, felicitari pt. kg-ul in plus al lui David !
De la Mos Nicolae, Cristina va primi ceva dulciuri, fructe, sosete, manusi si, desi nu era in plan, dar cineva() s-a gandit la ea si i-a trimis tocmai din Suceava, o casa de marcat.
De la Mos Craciun, va primi exact ce a cerut in scrisoarea catre el, o carte cu povesti de-a lui Andersen - povestitorul(cum e prezentat pe Mini Max), un ponei, o papusa si blugi, bluzita, caciulita...
Azi, vom participa la gradi la Targul de Craciun, unde vor fi scoase la vanzare ornamentele facute de copii, parinti si educatoare pt. craciun, vor fi si jocuri distractive pt. copii si parinti si un bufet pt. toata lumea. Frumos, nu ?
Revin maine cu impresii.
O seara cat mai faina, tuturor !
PS - La noi, ploua....totul e cenusiu. Sper sa se transforme in ninsoare, mai tarziu...
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
sinzi_ana spune:
David va primii de mos Niculae un set cu masinute si stradutze...dulciuri inca nu i-am cumparat...dar la cat de mult mananca el...nici nu stiu daca sa ii cumpar!! (mai avem inca de la Haloween!!!!!)
Nicoleta, noi nu avem laptop de jucarie...David isi doreste unul, dar ne gadeam sa ii cumparam un comp si am rezolvat problema!!!
Cristina, sper sa fiti ok cu febra...Eu sa stii ca folosesc agocalmin in caz de febra foarte mare (e cel mai eficient, scade imediat)...dar din fericire nu a fost cazul de f mult timp!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
katty spune:
Nicoleta, Andrei are calculator acasa cu tot felul de jocuri, iar Ana (fata sorei mele) are laptop educativ, si de cate ori mergem la ei, Andrei al meu e calare pe laptopul Anei, desi acasa e suprasaturat de jocuri educative ! Dar ii place si cred ca i se pare foarte interesant!
Nina, distractie placuta la Targul de Craciun, sa ne pui poze cu ornamentele Cristinei, sa vedem ce-a facut! Sau le pui la Atelier? Pupa din partea noastra expeditorul casei de marcat, frumos gest!!!!!
varsta lui Andrei