Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare, am venit de la examen si sunt epuizata am invatat ieri cu un oki la carte si cu unul pe dc motiv pentru care m-am trezit pe la 10 seara ca nu am apucat sa acopar chiar toata materia asa ca am stat pana pe la 1 Important este ca am facut ceva, am facut toate subiectele acum ramane de vazut si cat de corect le-am facut. Oricum cred ca mi-am atins targetul de 1 punct din 4 Mi-au iesit fumurile din cap cu notele mari, ma multumesc cu ce-o fi numai restanta sa nu am...
Trebuie sa merg in berceni sa-l iau pe Filip sa-l aduc sa-l vada medica. E la fel de rau cum l-am lasat daca nu chiar un pic mai rau. Tuseste tot mai nasol, mucii sunt la locul lor si mai nou nu mai mananca, desi nu stiu ce ar putea insemna ca nu mai mananca in acceptiunea socrellei. S-ar putea sa manance exact ca de obicei dar ea fiind chitita sa-l indoape poate nu-i mai iese figura.

Gabitza, te inteleg. Am o prietena care a ramas gravida putin dupa tine, o sa nasca in iulie. E saraca varza. Nu poate manca mai nimic, sa nu vada carne, de gatit nici nu se pune problema. Apa bea cate o gurita ca daca bea mai multa varsa imediat. Traieste cu covrigi si mandarine. Cateodata mai poate manca cate o ciorba, dar cum nu poate gati ramane la "mana" prietenilor sau merge la restaurant cand poate. E tare nasol. M-a intrecut si pe mine cu Georgia. Parca si mie mi-a fost rau dar mai aveam zile in care puteam sa traiesc, sa mananc. Ea ar zace non stop in pat.
Poate iti spune ce sex e samburelul, oricum bafta la control!

Cred ca ma duc sa ma bag putin in pat. De maine o iau de la capat ca am urmatorul examen fix de azi intr-o saptamana.
A si inca ceva: mesterii inca nu au venit. Sambata. Plec pe pustii daca nu vin nici sambata, deja am implinit o sapatamana in cap de cand sunt cu casa rasturnata si nu mai pot

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetele, haideti la masa:

clatite cu Amareno. Cirese amare:

http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2007/11/29/img2437-48nxxzjcm.jpg

Si fideluta mica si fina cu ciupercute cascaval si parmezan la cuptor:

http://img107.mytextgraphics.com/photolava/2007/11/29/img2439-1iyjf45k.jpg

sectiune:
http://img108.mytextgraphics.com/photolava/2007/11/29/img2441-48nxxzjj5.jpg

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza nu te-ai intors de la ecograf ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mercedez, povesteam intr-una din postarile anterioare caci si Patrick e tare sensibilicos la tonul vocii si in general la zgomote. Eu cred ca e un lucru normal si va trece odata cu cresterea.

Oana, stai sa vezi ca daca ar sari in picioare ar fi OK doar ca el de fapt sare pe burta, nu in picioare de ma doare sufletul cand il vad si nu stiu unde aterizeaza.

Teddy, e mortala Aly, campioana la sarituri va fi. Poate n-ar fir au sa-I cumperi la vara asa ceva: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=1981587 ptr. afara.
Isi consuma energia si o sa doarma dusa.
Seamana foarte bine cu tine.

Cornelia, multa sanatate, ar trebui sa mai ai grija si de tine. Sunt tare isteti si scumpi piticii tai. Intotdeauna citesc cu cea mai mare placere despre ei.

Sa va spun ce am patit ieri cu Patrick. Dupa daycare ne-am dus la store sa luam cate ceva de papa si normal ca el nu si nu ca sta in cart dar nu unde stau copii de obicei, ci in partea de jos, unde e loc mai mult dar in picioare si promite ca se tine de partea de sus. Ok. L-am avertizat ca daca nu se tine va cadea si face bubu. S-a pus in cur la un moment dat, ok. Dar apoi s-a ridicat iar in picioare si se tinea. Toate bune si frumoase pana am luat niste hartie de cadouri si s-a intins dupa ea. Ce credeti ca s-a dezechilibrat si a cazut oblu in cap. Noroc ca n-a fost de la inaltime, si avea geaca si caciulita de iarna pe el. Nu s-a lovit prea tare, caci a reusit sa puna mainile jos, dar s-a sucit putin mai mult, si s-a julit deasupra ochisorului, caci in caedere si-a intors capul pe o parte. S-a speriat insa tare dar i-a fost asa de rusine ca nici sa planga nu putea se uita in stanga dreapta sa vada daca l-a vazut cineva si il striga in soapta pe daddy (care normal era acasa). Eu il intrebam daca il doare ceva, el hai s amergem la daddy.

Seara a avut access de personalitate. Tati vroia sa se joace cu el cu Lego (intr-adevara era aproape ora 8 seara), era déjà obosit, dar dupa ce ca era obraznic, nu-l lasa nici pe tati sa se joace si darama tot. Tati s-a suparat si n-a mai vrut sa-l vada, el de nervi ca nu-l mai baga in seama, a dat cu piciorul in el. No atunci ne-am suparat amandoi – asa ca - gata - nu TV inainte de nani-nani, nu paci-paci in vana mare doar un shower rapid, si nani. A suspinat de numa numa cand l-am pus in pat, caci daddy nu-l baga inseama, l-am mangaiat putin pe spate sa-l mai inbunez, dar apoi am iesit pe usa.

A mai suspinat de doua ori si a adormit. Dar asa de scump a fost azi dimineata (ca sa vedeti ca pricep). M-am dus sa-l trezesc, si-a deschis larg ochisorii la mine si a spus “Sorry, mami. I love you so much”. No ce sa mai spui – m-am inmuiat toata. L-am mai frecat pe spate, el lenevind in patut ca asa-I place iar apoi l-am luat si a cerut sa-l sune pe daddy.

E asa de dulce si lipicios cand vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

New Mami, moama ce frumos ti-a zis. Si pe mine cred ca m-ar fi inmuiat sa-mi zica asa... Vaiii!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Unde pot eu maine sa merg cu Filip la un medic pediatru sa-l vada? Medica noastra maine are program prin rotatie, o saptamana de dimineata una dupa masa dar niciodata nu stiu cand e intr-un fel si cand in altul. La telefon nu-mi raspunde si nu l-as mai lasa asa pe Filip pana luni.

Mi-a raspuns are un program sa-mi bag un bat in fund de la 11 la 12 . Ma rog, maine dimineata ma imbrac si traversez orasul sa-l aduc incoace ca in alta parte chiar nu stiu unde sa merg cu el.

Mergi la inceput

Alooo, desteptarea! Nu ca as vrea sa umplem un capitol intreg intr-o singura zi ca pe la alte cluburi de copii, ar fi pentru noi un efort mult prea mare dar macar acolosa 3-4 pagini ie mult? Pe unde umblati?

Elisor, Loreen, Monu, Margott, Mickyyy - chiar nu am mai vazut-o de mult tare de mult si nu numai la noi ca ea mai scria si pe restul forumului, sper ca sunteti bine toti, Gusta te astept in club no. 9 , Elly_b - nici de ea nu mai stim nik de multisor, Crissu - tot asa a nascut si nu a mai scris, pupam copilasii stiu ca nu mai ai vreme cu doi, Andutzy si tu tot cu doi da mai poveste-ne ce mai faceti. SI probabil mai sunt o groaza de fete.

Incredibil de bine e acasa cu UN singur copil, si cand zic unu zic unu din TREI Da neaparat dupa ce termin cu pisiu din bucatarie trebuie sa ma pun pe slabit si-mi trebe o tastatura noua ca p-asta am umplut-o de mancare.

Tdy, come va? Ca am trecut dreq anu 2 Am vazut exercitiul la sol, sa cad pe jos de ras cum cade in fund si pe urma in picioare iar. Filip are o figura diferita: sta in picioare se duce la capatul patului, spune ATENTZIEEE si apoi se arunca pe burta. Asta se intampla de obicei in timp ce eu dau tzatza

Gabitza, ai venit de la eco? Intrebare retorica pentru ca nu cred ca ai venit si stai si citesti fara sa ne zici nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deeeeciii....am fost si am vazut puiutzul! Inca tot nu stiu ce este, nu s-a vazut nimic. Dar misca, dadea din picioruse, facea cu manutza. Statea pe spate cumva ca in hamac. La un moment dat s-a si intors cu fatzuca spre noi. Vaaai, m-am indragostit!
Are 5.57 cm, i-am auzit si bataile inimii, 182 batai pe minut, translucenta nucala 1.1 mm.
M-a vampirizat si de o eprubeta de sange pentru bitest.
Eu am 11 sapt si 2 zile si echograful mi l-a dat de 12 sapt si 4 zile, e maricutz. Mi-a facut intravaginal ecografia.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca azi mi-am comandat sutiene de la quelle.
In timpul discutiilor de la concursul de burtoase am calcat pe coada un intreg capitol de gravidoase cu hormonii pusi pe bigudiuri. Care pe acel subiect s-au exprimat chiar civilizat, dar ce mi-a fost dat sa citesc in capitolul lor m-a adus cu picerele pe pamant ca sa zic asa. In orice caz tot raul spre bine ca una din ele a zis, cu mare rautate o chestie care totusi mi-a ramas in cap si anume ca probabil cele care nu erau de acord cu ele sunt niste frustrate care au nascut si si-au pus sacul in cap sau pe ele, nici nu mai stiu cum s-a exprimat uatevar. Dar mi-a ramas treaba asta in minte, ca m-a atins direct. Nu de frustrata ce sunt ci de faptul ca niciodata nu-mi mai ramane timp sa fac ceva pentru sufletul meu. Sa ma imbrac frumos, sa-mi cumpar de imbracat, sa ma machiez, sa ma tund!!! Sunt netunsa de 2 luni de zile, nu-mi mai sta parul nicicum si umblu cu el asa. Maine ma duc sa ma fac frumoasa, pai ce pusca mea!!! Si-mi fac si o manichiura, asa cadou de la mine pentru mine de ziua mea.

Mergi la inceput

Ai venittttt! Super! Ma bucur ca sunt vesti bune si ca samburica e vanjoasa si mai mare. Iti tin pumnii si la bitest sa iasa bine!

Mergi la inceput