Copiluti de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
Gabitza bine ca bebelusul sta in hamac, luna viitoare poate iti arata si sexul.
Andreea eu m_am tuns ultima oara acum vreo trei luni si am un par care sta in toate partile, dar saptamina viitoare ma enervez si ma programez la coafor. Si nu m-am tuns, nu din lipsa de bani sau timp, dar ma enervez ca, cucoanele astea de aici nu stiu sa tunda, am una care tunde bine dar nu stie sa pieptene, iar alta care nu stie sa tunda dar piaptana frumos . Ia sa-mi spui si mie unde se vorbeste frumos, ca sa-mi bag si eu nasul sa ma mai delectez
Sanatate multa lui Filipete
NewMami si Isabella loveste cu minutele si picioarele, dar rau de tot, ca de multe ori ramin plingind, dupa care vine si spune "cuza mami", isi cere scuze si-mi da pupici.
patriciaRO spune:
Gabitza, ma bucur mult pentru tine. Abia astept sa zici ca e mare si gata sa nasti. hihihi...Inca un pic pana acolo... cam 8 luni!
Beatrice, mami de Alex pifos
nelia spune:
Sintem acasa! Nu am citit nimic, am intrat doar sa va spun ca sintem bine amindoi, ca totul s-a desfasurat repede si bine. Voi reveni cu o poveste scurta, un pic amuzanta prin faptul ca totul a durat atit de putin ca nici eu nu am avut timp sa-mi dau seama ca nasc (la 11 fara 10 au inceput primele semne, fara durere, dar erau contractii, la 11.15 aveam deja ceva contractii usor dureroase, am vrut sa sculam fetele si sa le ducem undeva, dar mi-am dat seama ca nu mai aveam timp, a trebuit sa chemam rapid o prietena la noi,la 11.40 cind am iesit din casa aveam deja contractii la fiecare 3 minute, destul de dureroase... la 12.30 il tineam in brate. Am nascut fara epidurala, fara nimic de altfel, ca nu au avut timp sa ma pregateasca asa cum trebuia, a avut la nastere 3.640kg si 54.5 cm, e alb-rozuliu cu parul negru-negru si il cheama... LISANDRU!
La noapte sau miine voi reveni cu cele citeva poze facute pina acum si cu detalii.
Androix, bineinteles ca am ramas doar cu cele poze facute de mine dimineata, in oglinda... nici macar sansa sa cer o poza intre cele vreo 10 contractii puternice si 3 impingeri nu am avut-o, pentru ca aparatul de fotografiat a ajuns la spital undeva a doua zi.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si LISANDRU
omustata spune:
Sunt foarte in uram cu cititul dar vreau doar sa o felicit pe Nelia.
Nelia, sa-ti traiasca micutul, sa fie sanatos, destept si frumos!
Olga si Maya (28.05.2005)
Androix spune:
Nelia! Ce ma bucur ca ai scris! Ma bucur tare ca sunteti bine si ca ai nascut asa repede! Parca am avut gura aurita cu pozele.
Bine ati venit acasa, acomodare usoara, laptic mult si odihna cat cuprinde!
Frumos nume i-ati gasit pana la urma, deosebit la fel ca si ale fetelor. Sa ne povestesti cand ai timp cum l-au primit fetele pe print.
Andreea mama de Filip si Georgia
monu spune:
Nelia, sa va traiasca feciorul. Sa fie sanatos, norocos, iubaret, destept si sa aiba o viata frumoasa si fericita.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ioanailincam spune:
FELICITARI, NELIA!
Sa-ti traiasca Lisandru cel brunet si sa traiti impreuna cu toata familia! Bine ati venit acasa!
Deci vreau sa intru sa o felicit pe Nelia de cand am aflat de pe mess de la Gabitza, dar pur si simplu nu am apucat. Doamne, nu mai vine odata 20 decembrie sau pe-aproape ca nu mai suport opresiunea cu atata munca.
Androix - tu ai patit azi ca mine acum vreo 10 zile - cand inca nu incepuse nebunia la munca - si scriam in prostie mesaje singura. Si tot eu ma suparam ca nu sria nimeni altcineva. Auzi, ai facut o treaba buna ca ne-ai zis de brad ca ce crezi? A doua zi ne-am dus si noi si am luat unul. Frumos, stufos, acuma Dumnezeu cu mila daca o tine macar pana la Craciun - nu mai zic ca eu vreau sa-l fac undeva sambata viitoare. In rest, am mai agatat niste flori de la Hornbach ca erau frumoase si ieftine si niste magneti cu Alba ca Zapada si piticii de pus pe frigider (in orice caz m-am socat cand ai zis ca nu au CM 11 si altele asemanatoare ca doar astea-s baza renovarii/izolarii, in rest au lucruri frumoase si parca mai originale decat la Practiker sau Brico).
Gabitza - ma bucur sa aud ca totul e bine. Asteptam cu nerabdare confirmarea ca e fetita
Beatrice - ca de obicei mancarica arata delicios.
OanaC - deci, soacra-mea dupa ce ca vorbeste mult nu se spala mai niciodata cand vine la noi. Acuma ma tot gandesc ca poate se spala cand suntem noi pe la birou, dar ce pot sa spun cu siguranta e ca dupa 5 ore de mers cu microbuzul + 30 cu rata de la ea de la tara in seara in care a ajuns s-a spalat grijulie pe picioare si apoi s-a culcat cu jegul pe ea sa-i tina de cald. Apreciez un lucru: nu pute.
Teddy - mi-a placut si mie covorul cel nou, sa-l stapaniti sanatosi!
Gusta - si camera Marei mi-a placut. Tu cum mai esti, tot suparata dupa dicutia cu vaicarelile? Aoleu, ca veni vorba, nu e depresiv nimeni in seara asta ca parca joia era ziua? Sau bucuroase cu nasterea Neliei si ecografia Gabitzei am uitat ca viata e trista uneori?
Fetelor, nu uitati ca peste week-end este Kidex la Romexpo.Dat fiind ca maine plecam la Sibiu mor de ciuda ca nu voi ajunge; cine merge sa faca aci recenzie macar sa stiu ce am pierdut. Dar nu-i bai: recuperez eu saptamana viitoare la Baby Expo
Gata, va las ca ma cauta un somn pe-acasa de nu ma vad. Tocmai in seara asta, cand am maritat copilul la bona, ca noi am iesit in lume (la o aniversare). Frate, e asa de placut sa mai vezi lume. Culmea e ca cele mai multe grupuri discutau despre... copii! Era de-a dreptul amuzant sa vezi cum toata floarea avocatilor numai de pe la case mari de avocatura isi faceau numai probleme de genul: nasterea si alaptatul (aveam o proaspata mamica de al doilea copil), amniocenteza (prietena aia de i-au iesit prost rezultatele la bitest), petrecere de Craciun pentru cei mici (astia fiind de generatia fiica-mii), prima ecografie - usor prematura, dat fiind ca viitoarea mamica era doar in 4 saptamani, cum e sa ai copii - discutau aspirantele. Barbatii stateau rebegiti intr-un colt si incercau sa discute timid de masini si meciuri, dar pana la urma ajunsera la discutii despre de ce nu iau in greutate copiii. Sa nu uit ca eram vreo 50 de persoane si va jur ca acum 3 ani pe vremea asta vorbeam de munca, vacante, maritis, pe alocuri, oricum cu totul alte discutii. Ce ti-e si cu viata asta! Ei, si tot vorbind asa mi-am dat seama ca mi s-a facut rau de oboseala si de la fumul de tigara asa ca am venit acasa si am ramas surprinsi ce goala e casa fara Mogo. Dar gata cu melancolia, ma duc la somn, ca nici bagajul nu-s in stare sa-l fac - vorba ceea, si maine e o noua zi! Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
Uau! in sfarsit s-a mai animat subectu'...eu am avut compu stricat si pana nu i-a tras sotzer niste formatari n-am mai avut cu cine discuta.
Nelia, ma bucur ca sunteti acasa si a mers totul bine...fain nume ati ales pentru brunetelul vostru! (a cui a fost ideea?).
Gabitza, si pentru tine ma bucur ca ai vesti bune de la eco...un pupic bebelutei din hamac!
Androix, congratulazioni per l'essame! m-ai omorat cu tastatura plina de mancare!
Blackpanterro, am uitat sa te felicit pentru avansarea sotzului...ma bucur pentru voi. L-am admirat pe Aidan in poze, tare mumos e!
NewMami, super pozele de la munte, se vede ca v-ati distrat pe cinste! Imi pare rau ca a cazut Patrick, bine ca nu s-a lovit mai rau saracutul...iar de complimentele lui la adresa ta m-am topit!
OanaC, imi pare rau ca n-ai noroc cu socrela, imi inchipui ce naspa e...de fapt stiu cum e ca parca ai povestit de maica-mea, cu mici exceptii. Maine va mutati cred...spor la treaba si sa va mearga totul ca pe roate!
Ioana, chiar ma intrebam unde-ai disparut!? Interesant ce povestesti tu cu schimbarile vietii...si eu ma uit in jur si vad ca tot mai multi prieteni/fosti colegi/veri incep sa-si faca o familie si copii, eu am cam dat startul si acuma sunt din ce in ce mai multi care urmeaza exemplul...ce ti-e si cu viata asta, ieri eram copii si azi ...ufff, ma apuca melancolia si-s in afara programului!
Danelutza, ce zici, nu dai o tura prin Italia sa gasim un covor frumos si pentru Isa?!
as mai scrie dar e trecut de 1 noaptea si m-a convocat sotzer la culcare...pupam mamici si pitici!
pisik 4ever spune:
ce vesti grozave! Felicitari, Nelia! 2 fetite si un baietel! ce poate fi mai grozav???
Chris Dun, ma linistesti cu sculatul in timpul noptii. credeam ca numai a mea are ceas desteptator incorporat de la nastere. dar noi odata ce o luam cu noi in pat, s-a terminat - simte imediat ce o miscam si ne spune "Olivia a facut nani mult si acum pac s-a sculat"
si noi am inteles ca am incurcat-o.
am reusit sa vad husbandul lui blackpanterro si covorul cel pufos al lui Tdi. cool!
danelutza, am zambit cand a citit istorioara cu puiuta ta.
newmami, ce frumos povestesti tu acolo despre vacanta. chiar ca de abia astept sa vina vacanta de craciun. salivez deja cand ma gandesc
gata - am deschis lista de petitori si l-am trecut pe Patrick pe primul loc o sa mergem sa vedem pozicile amandoua sa il vedem pe printul tau :) ca noi de acum stim ca printul da un pupic lui Alba ca Zapada si o salveaza din somn. i-am spus lui olivia complimentul de la voi si a mea spune dupa ce se gandeste un pic "it's so pretty"
... si albastricile lui mami 08.05.05
Mercedes spune:
Bine ai venit Nelia acasa cu Lisandru ! sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!Ce au spus fetele , ce reactii au avut la vederea feciorului?
Androix- La multi ani! sa fii sanatoasa in primul rand si apoi ai vreme sa slabesti.
Si acuma sa va spun de bia- s a speriat putin din cauza profei de gimnastica a strigat la ea sa si ridice picioarele la un moment dat si bia sincer a ramas socata si a fugit la mine. A continuat gimnastica doar cu mine langa ea.Sper sa nu se mai intample...