Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI ANDREELOR, ANDREILOR, mamicute si copilasi...

...sa aveti o si frumoasa, plina de cadouri si musafiri si nu uitati ... consumul excesiv de mancare si bautura dauneaza grav sanatatii daca nu le impartiti cu cei dragi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor, sa fiti sanatosi si fericiti !

Nelia, sa iti traiasca Lisandru (ce nume frumos !!!) viata lunga, sa fie sanatos si iubit! Spre mirarea mea, este un nume uzitat chiar in tarile vorbitoare de limba franceza: A savoir. Origine: Ce prénom est un dérivé du prénom hébraïque Elisheba. Histoire: Lisandru est apparenté au prénom Elisabeth. La forme ancienne de ce dernier, Elisheba, signifie : "Dieu est plénitude". Saint patron Les Lisandru sont fêtées 17 novembre. Si am mai gasit ceva Lisandru est un prénom masculin corse qui signifie Alexandre

Eu aseara am fost la o mini-sesiune de machiaj la l'Oreal. De felul meu nu ma machiez decat de doua ori pe an, si chiar mi-a placut ce a iesit aseara... am vrut chiar sa imi faca sotzul poza dar... a stat la serviciu pana la 22.00 ...

Androix, n-ai mama ce face, de te apuci sa citesti pe la alte "gasti" . Stii cum e aia cu "sa arunce piatra cel care e fara de pacat...". Era mai de bun simt sa se fi abtinut de la comentarii rautacioase, dar, deh, isi elibereaza si ele frustrarile pe cine pot Chiar am citit la subiectul cu concursul foto, si ce ai scris tu acolo chiar nu era motiv de flame-uri.

Dau drumul la mesaj si intru mai tarziu. Va pup si va doresc un week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Neatza fetele!

Multumesc de urari si va invit la un pahar de sampanie si la o felie de tort

Ma pregatesc sa merg in berceni sa-mi culeg copilul cel mare sa-l aduc la doctor sunt intr-o nebuneasca cursa contra cronometru sa ajung inapoi pana la 11. M-am uitat pe geam si o sa-mi ia 10 minute numai sa ies din parcare! E blocata pana si strada asta din spatele blocului si nu vreau sa ma gandesc ce-o fi mai incolo in oras
Dupa ce il duc inapoi ma duc sa ma serbez cu fi-mea prin magazine

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani ANDREEELOR si ANDREILOR, multa sanatate si noroc in toate!
Nelia, felicitari ptr Lisandru, sa fie un baietel sanatos, norocos si deosebit, asa cum ii este si numele! Abia asteptam detalii si poze!

Gabitza, ce momente emotionante...eu ieri am fost cu la un eco general, m-a insotit si Alex, ii povesteam ca tot acolo ma duceam sa o vad cand era in burtica si imi spune la un moment dat " da, stiu". UUps - o intreb de unde si-mi spune - "din poze" (pozele ecografiilor pe care le are in albumul ei)

NewMami, super pozele, le-am vizionat cu Alex care a inceput sa ma maraie ca vrea si ea acolo cu baietelul. Balaceala si zapada, vreau si eu...Nasol cu cazatura, bine ca era bine echipat, asta a fost un semnal de alarma ca si eu o mai las pe Alex sa stea in picioare in carutz si nu se stie niciodata...da bine ca n-a fost cu urmari. Dulce foc puiul tau cum isi cere el scuze.

Mercedes, cred ca ar tb sa vorbesti cu profesoara sa nu mai tipe la copil. E mica si tb sustinut orice efort al ei, cu asemenea atitudine poate chiar sa o faca pe Bia sa nu mai vrea deloc la gimnastica.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Ieri i-am facut Alexandrei vaccinul de 2 ani jumate, mi-era un pic teama de reactii, citisem pe net ca ar fi cel mai nasol, dar am trecut cu bine. A plans un pic, s-a vaitat, dar a uitat repede, i-am dat acasa nurofen si am trecut noaptea cu bine.
Eu am vrut sa-mi fac un eco general sa vad cum stau la 30 ani(ca mai am un pic) si am iesit ok. Totul in limite normale, ceva ninip la rinichi da vorba aia, stau la malul marii, e normal sa se mai depuna.

Azi se duce pe apa sambetei cura mea de slabire, am inceput de luni si cand s-a indurat cantaru sa-mi arate 2 kile mai putin, apar o gramada de sarbatoriti cu bomboane sub nasul meu. E frumos sa-i refuz?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Andreea !
La multi ani, Andrei !
La multi ani, mamici !
La multi ani, pitici !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mygirl- da, a fost atentionata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani de Sf Andrei!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

LA MULTI ANI de SF. ANDREI! Multa sanatate va doresc si sa vi se implinesaca cea mai mare dorinta! Va pup!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andrei, Andreea tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de nume. Sa fiti sanatosi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput