Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Danelutza- eu zic sa incerci cu aparatul daca e in garantie, noi eram exasperati de acel sunet, plescait.

newmami- e nesimtire crunta. Ah si magazinele ce fac cu marfa returnata? o scot din uz ma gandesc sau o dau la reducere?oare cat la suta au pierdere din aceasta cauza?

Bia mea urca scarile si coboara fara sa si puna picioarele unul langa celalalt deci normal sare in doua picioare, merge pe varfuri la gimnastica cu manutele ridicate dar in schimb nu stie deocamdata sa mearga pe calcai. Are vreme...

Cu vorbitul incet incet isi da drumul spun incet deoarece pe zi are un cuvant in plus aprox.
Am mai observat ca e f sensibila daca cineva striga sau ma rog are un ton mai ridicat se sperie.Copiii vostri cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mercedes, asa e si Teodora sensibila, sa nu ridici tonul sau sa o certi pe orice ton ca plange imediat, se panicheaza si incepe sa dea din maini. Poate si pentru ca am pastrat tonul potolit de cand era bebe,nu stiu ce sa zic. Chair vb cu mama dimineata pe tema asta si ma gandeam ca daca nu se mai schimba nitel pana va merge la gradinita o sa ii fie tare greu.
OanaC, nu se spala pe maini?!!Bleah, m-as ceiza, la nou bunicii din partea tatei au fost "educati" de cand era Teodora bebe, cum intrau pe usa direct la baie la spalat pe mainisi le-am facut observatie cateodata fara nici o jena, sanatatea ei ea mai importanta.Dar oricum nu sunt ca soacra ta.
Gagix din Bucuresti, mergeti cu copilasii pe 1 dec la bradul Millenium?

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Si tot eu...

Uitati-va pe linkul urmator de la editura crisan au carti la reducere de 30% http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=76 eu le am comandat copiilor mei:
Povestiri de craciun

http://www.edituracrisan.ro/index.php?mode=book&book_id=119 Bunico spune ne o poveste despre animale domestice

si ceva cu printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, si Andrei pune botic cand ridicam vocea la el si il certam si incepe sa planga si vrea imediat sa-l iau in brate si sa-l impac si sa-i arat ca-l iubesc.

Azi merg cu burtica la ecografie si control. Dar inca nu cred ca se vede ce este, am azi 11 sapt si 1 zi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Am o greata crunta. Incerc sa-i dau in cap cu o salata cu mult otet, sa vad daca reusesc.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Am o greata crunta. Incerc sa-i dau in cap cu o salata cu mult otet, sa vad daca reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

mii de scuze, se pare ca mi-am prins urechile la noul cont (teddylyon1) de droposhots si am bagat din greseala parola...dupa lupte seculare am reusit s-o scot!
aici e filmuletul si pozele:
http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2007-11-28/00:02:30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gabitza, sper sa treaca cu salata! Ma gandeam ca la 11 sapt mai trec greturile. Sa stii ca mie la Stefan mi-a zis sexul exact in perioada asta, asa ca sunt ceva sanse sa afli!

Oana, Maria mea abia acum vreo jumatate de an a inceput sa sara (odata cu Stefan). Pe cuvant. E mai precauta si Eva e la fel.

Mai fetelor, mie imi e un rau de mor! Azi am chiulit de la birou, ca nu mai puteam.

Sa va spun ce descoperire a facut Maria: "Stefan, nu mai ai ochii albastri! Ti i-ai facut verzi! Ti i-ai facut verzi! In curand or sa fie caprui " O intreb daca ei ii plac ochii albastri si raspunde urgent: NU!!!. Dar tu ce culoare ai vrea sa ai ochii? Albastri!.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza eu am avut greturi si arsuri multe luni, spor la papat salata cu otet.

Oana esti neintelegatoare, soacra vrea sa faca economie la apa si tu te superi . Daca-i faci observatii de citeva ori, ai sansa sa va viziteze cit mai rar

Mercedes, Isabella nu se sperie, asta din cauza faptului ca eu am cam urlat la ea, mama denaturata ce sint, iar acum daca strig un pic, urla ea la mine si incepe sa rida.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Oana, dar ziceti-i si voi ceva socroseniei, sa se spele ca na fiecare face dus si asa e normal... Eu i-as zice de la obraz fratioare.. Moamaaa!

Gabitza, baga niste gref, biscuiti... stii tu!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput