Copiluti de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
ChrisDun spune:
Gabitza, ai idee daca se pot transfera in alt cont de flickr ? Daca nu, ai mana libera sa le stergi - sau zi-mi si le sterg eu. Nu ma supar in niciun caz ![]()
blackpanterro spune:
Felicitari Nelia!!! Abia astept povestea marii intalniri :) Sanatate multe si mult laptic pt pitic!!
Ia trage-ti un ochi la husband-ul la ceremonia de inaintare in grad.A durat vreo 10 minute dar a fost dragut.
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2007-11-26/11:42:19
El e cel cu ochetzi :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
blackpanterro spune:
Mai cuscra, mereu esti atat de fericita inainte sa vina soacra(ca te gandesti ca o sa ai ajutor) si dupa ce vine esti mereu suparata ca nu te ajuta cu nimic si mai mult de atat iti face viata amara....Imi pare rau de voi in chestia asta....nu se poate sa ii spuneti sa nu mai vina? Asa frumos, bineinteles :)
Ramyteo, bine ai venit in trupa!
Tdi, foarte frumos covorul!! Arata moale si pufos.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Florentina G spune:
Felicitari Nelia!
Sa va traiasca flacaul, sa aduca si mai multa fericire in familia voastra iar tu sa te refaci repede, sa ai laptic mult cat sa saturi cel mai mancacios bebe!!!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
gabitzam spune:
Chris, nu merge cu transferul pe alt cont, din pacate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
robotzica cucului spune:
Apropos de poze: ati incercat pe multiply dot com? Eu acolo pun filmulete si pana acum nu mi-au sters nimic. N-am vazut sa zica de vreo limita totala (doar ca fiecare film trebuie sa fie sub 10M si sub 10 minute).
Cu mine au fost chiar draguti ca nu mi-au tuns un filmulet de aproape 12 mega, cand ma uitase Dumnezeu recording.
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
anky spune:
Nelia,FELICITARI pentru puiutul vostru,refacere cit mai rapida.In rest oricum areti super
,nu as zice ca esti mami de trei copilasi.Sinteti o familie foarte faina,numai bine.
Adriana,vazut poza.Felicitari sotului si tie bineinteles,cam cit mai stati prin Germania?.Imi imaginez ca abia astepti sa va intoarceti in State.
Gusta,foarte faina si vesela camera Marei.
Adina,voi ce mai faceti,ati terminat cu amenajatul apartamentului?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Danelutza spune:
Felicitari, Nelia !
Sa-ti traiasca flacaul, sa fie mincacios, sa ai laptic mult pentru el.
Oana fetita din poze e Eva, fiica nepoatei mele. Si cit soacra la tine sa va sufoce ?
Gusta foarte frumoasa camera Marei, desenele de pe perete le-ai gasit de cumparat ?
Adina am bagat un ochi si la pozele domnisoarei Ema, foarte frumoase.
Teddy sa stapiniti sanatosi covorasul Alyssei, cam tot atit am platit si eu anul trecut, doar ca e covor normal, ca alea pentru copii erau modele urite si nu mi-au placut.
Ramyteo bine ai venit in grupul nostru.
Adriana am vazut pozele si mi-am adus aminte ca am uitat sa va felicit. Am vazut si poze cu Aidan, scump tare... nu zic mai multe ca ma aude cuscra ta ![]()
Laura, Elisor unde-ati disparut ?
Acum sa va povestesc ce conversatie aveam cu domnisoara aseara. S-a asezat pe burta la mine si mergea cu calutul, la un moment dat s-a gindit sa ma lase fara chiloti
, i-am spus "nu-i frumos, rusine". Dupa cinci minute s-a culcat pe burta mea, i-am bagat mina in chiloteii si i-am pus mina pe fundulet, la care ea: "utine, mami"
. Am scos mina din chiloteii ei automat, m-am gindit ca de-acum am fata mare, dar totodata m-am intristat ca a crescut prea repede 

anky spune:
Adriana,am vazut si pozele cu Aydan sint
,a crescut mult si e blondut,parca e Cris al meu.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"