Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari Nelia si refacere rapida si mult laptic pentru pitic.

Daca vreti sa vedeti ce am facut in camera Marei.Altceva nu am de spus.http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2068454390/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Felicitari Nelia!!! Bine ai venit baietel mult-asteptat, sa fii sanatos si norocos si sa ai parte numai de bine alaturi de mami, tati si surioarele tale!

ce veste buna azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Felicitari Nelia!!!
Sa va traiasca! Sa fie sanatos si cuminte!
Refacere rapida iti doresc!!!

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia, felicitariiiiiii. Sa fiti sanatosi si sa creasca mareeee!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari, Nelia! Refacere rapida si bb sanatos si cumintel! Te asteptam cu vesti bune si o poveste amuzanta despre nastere, si cu poze
Ti-a facut Octav poze inainte de travaliu, sau ai ramas cu cele pe care ti le-ai facut singura?

Adina, nu e nici o problema cu ziua de sambata. Eu sunt atat de prinsa si de zapacita acum ca nici nu am apucat sa-ti raspund. Bine ca v-ati refacut. In schimb nu cred ca onorez invitatia pentru duminica pentru ca Filip e in berceni si asta nu ar fi cine stie ce ca m-as duce sa-l iau pentru cateva ore, dar e cu mucii taras, tuseste si Georgia la fel dar are si febra pe deasupra. Nici acum nu i-am putut face vaccinul, iar medica nu a putut sa-mi spuna ce are. In gat nu se vede nimic, la plamani nu se aude nimic, dar ea face febra. Ii dau antitermice la 4 ore si ambroxol de 3 ori pe zi.
Cu perioada de executie, sa stii ca s-ar putea sa iasa asa repede. Mare lucru in afara de balcon sunt doar reparatii minore, nu mai trag glet pe toata suprafata si apoi lavabila. Teoretic am facut eu un calcul estimativ: o zi pentru balcon si sufragerie, o zi la dormitor, o zi holul si inca o zi baia si bucataria. Mai pun max. 2 zile pentru neprevazute, dar e super lejer 2 zile, si ies la numaratoare fix 5 zile. Cred insa din ce in ce mai tare ca in zilele astea nu intra mutatul mobilei in mare parte pentru ca se va intampla noaptea, cred...

Ramyteo, bine ai venit! Evident ca si ai nostri sunt neastamparati, cu mici exceptii

Lucas, asa il amennt si eu pe Filip ca o sa vada el cand o sa creasca Georgia. Nu pare speriat deocamdata...

Gata, azi mut computadorul in bucatarie, sunt cu toate cele adunate prin saci, trag mobila la mijlocul sufrageriei si am creat partie pentru mesteri. Asta numai pe balcon si in sufragerie. Nu vreau sa ma gandesc cum ma va apuca noaptea mutand mobilele de colo colo.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Felicitari, Nelia, sa fie sanatos si norocos baietelul, si tu sa te refaci repede, ca ai multe de facut!

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

FELICITARI NELIA ! Refacere rapida si baiat sanatos si cuminte! Sa fiti fericiti, ca impliniti sunteti !
Bine ai venit Ramyteo ! Spune-ne mai multe despre fetita ta … cum o cheama ?
Gusta, ce frumoasa culoarea din camera Marei. Si usa imi place de mor , asa roz (nu stiu daca era asa si inainte…). Ati vopsit-o voi ? Ce zice Marutul de schimbari ?
Tdi misto covorul . Vreau si eu unul de lana, asa gros si frumos cum aveti voi
pisik4ever, frumusica foc Olivia! Sa ne-o arati mai des, pls. Si Emi a mea face ca Olivia, ma striga in toiul noptii sa vin sa o iau la noi in pat… si dupa ce adoarme (daca nu adorm si eu langa ea) o insfac si o duc inapoi la ea
Andutzy, eu fac Revelionul acasa, ca in fiecare an. Prietenii stiu de ce Dar mi se par super-nesimtite preturile practicate…
Cornelia, bravo voua ca plecati peste granita ! Sa stii ca e mai usor cu trenul decat cu masina, pentru ca in masina nu au libertate de miscare Prietenii nostri (cei cu baietelul) au plecat anul trecut la tara, la Vaslui, el cu masina, si ea + copilul cu trenul, pentru ca baiatul nu avea astampar in masina :) Drum bun si distractie placuta ! Ce fain trebuie sa fie !
Gabitza
Babygirl, e nemaipomenita Ema cum pozeaza in baie
OanaC, cand pleaca socrosenia ?? Nici mie nu mi-ar pica bine sa faca altfel decat ii zic eu, de fapt ea a venit sa te ajute, nu ?
Clara, de ce vrei musai dulceata de cirese amare ? Ai gasit pana la urma ? Daca nu, incearca de la Raureni … daca nu vrei facuta in casa.
Olga T si Florentina, bine ca ne mai dati vesti despre voi si despre copii.
Florentina, incerc sa bag poza pe contul comun. Vezi si la Babygirl in album, are doua poze de la sedinta foto. Mie mi s-a parut ca fundalul a fost mult prea inchis, si culorile reci, dar pentru o sedinta de o ora merita sa ne strangem mai multe sa inchiriem aparatura, mai ales daca avem sotzii pasionati de fotografie .
Ada74, si noua ne-a zis pedi cam acelasi lucru despre vaccinul de 2 ani jumate, dar am pierdut hartiuta pe care ne-a scris. Ai un baiet tare destept, cum si-a pus el cutiuta de jucarii sa se urce pe wc…
Androix, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit cu perna peste Georgia…

Noi duminica am fost la targul de carte de la Romexpo. In principiu, m-am uitat dupa
* cartile “cu lipici” de la RAO – care aici erau mai scumpe decat in Carrefour
* dupa Editura Egmont, si carti similare www.supercarti.ro/carte/_ghinda_si_stejarul.html" target="_blank"> Ghindei si stejarului – si chiar am gasit una , la fel de frumos scrisa si ilustrata
* si dupa alte carti de povesti clasice… am gasit la Teora ceva www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=986&category=01" target="_blank">combinatie de Fratii Grimm cu HC Andersen care contine cateva povestioare frumos ilustrate si repovestite de niste englezi (Teora doar le-a tradus). In rest, ca la pomul laudat…
* la Editura Flamingo GD, care are carti scrise calumea (nu repovestite) batea vantul - sau le-o fi cumparat socrela toate titlurile interesante, ca n-am mai gasit nimic de luat
* i-am luat fetii o carte cu desenele decupate, www.tarabacucarti.ro/carti.php/Ridichea_uriasa_ carte_tr..._1924" target="_blank">Ridichea cea uriasa – i-a placut la nebunie si m-a pus sa i-o citesc de cel putin 5 ori duminica dupa-amiaza… acum caut sa ii iau si restul de carti cu decupaje, de la aceeasi editura (Aquila ‘93)...

In week-end este targ de carte pentru copii la Teatrul Ion Creanga (am gasit anuntul in B-24-FUN), si s-ar putea sa dam o raita si pe-acolo, ca la Romexpo n-am avut timp sa ma uit peste tot pe unde vroiam eu.

Sa aveti o zi insorita ! (apropo, azi dimineata iar s-au vazut Bucegii, din Bucuresti )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, ai facut foarte frumos si vesel in camera Marei, imi place. M-am uitat acum la poze.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nesimtitii astia de la flickr ne-au pus limitari la albumul nostru de poze, cica s-a dus perioada in care am avut oferta free, de acum avem limitari. Cica sa platim daca vrem in continuare. Si nu se mai vad decat ultimele 200 de poze.

Propunere: sunt multe poze care nu sunt cu copiii, si au fost deja vizionate. In speta, sunt cele din albumul cu Transalpina. Chris, te superi daca le scot de acolo?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Bine ai venit pe lume pui mic! Refacere rapida, Nelia !

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput