Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

BRAVO Nelia, sa-ti traiasca voinicelul, sa fie sanatos, as spune inainte de toate sa doarma bine, mancacios. Sa fiti fericiti si armonia sa domneasca in familie si de acum in colo, sa va simtiti fericiti si impliniti.
Refacere rapida si multa sanatate.

Noi am avut un long weekend de joi pana duminica extraordinar de frumos intr-un ski resort. Am avut parte de , indoor and outdoor heated pool. In fiecare seara aveau diverse activitati ptr. copii la ora 7:30 (story night, movie night). A fost tare relaxant ptr. toti trei. Patrick a fost tare cumintel si a avut fun, fun, fun. E ultima data cand a mai dormit in pack&play, déjà nu mai incape, asa ca trebuie sa gasim neaparat alta solutie ptr. deplasari.A dormit tare bine, dimineata pana la 8:30 – 9:00 a.m. Intr-o singura zi la amiaza n-a vrut sa doarma si a plecat tati cu masina la plimbare ca sa-si faca nap-ul de pranz. Cu mancatul asa si asa, daca s-ar putea de 3 ori pe zi macaroni & cheese n-ai avea treaba cu el .
La water park nu i-a placut pentru ca era galagios, iar e mai sensibil la zgomot, in schimb a enjoy-nuit din plin piscina incalzita. Sarea de pe margine, are un costum de baie cu un fel de pluta in jurul corpului. Te ajuta sa innoti mai usor, dar nu te tine complet la suprafata. Dar piciul meu cel mic si-a dat drumul si a inceput sa innoate singurel. Problema e ca a prins prea mult curaj si se arunca in bazin cu prea mare usurinta si numai singurel vrea .
Avem ceva progrese si cu potty, in cateva zile a cerut sa stea pe WC, chiar daca nu a facut nimic. Macar incepe sa se ceara.
Mami si tati au primit viza de State pe … 10 ani !!!!!!!!!!!!! Uhuuuuuuuuuuu, asa ca ieri le-am luat biletele de avion si sosesc pe 17 decembrie. Le-am luat open tickets si pot sta pana in mai, daca vor.
De mutat ne vom muta numai dupa sarbatori, dupa 15 ianuarie, ca sa putem enjoy-nui sarbatorile.
Din ianuarie, cat stau ai mei il las pe Patrick la daycare doar 3 zile/saptamana, ca sa nu se polictiseasca bunicii Sper pana pleaca mama inapoi sa fim si noi numai in chilotel.
Anul acesta am renuntat sa il duc pe Patrick la serbarea de Craciun ptr. ca ii e foarte frica de Santa. Nici nu vrea sa se uite inspre el, daca cumva se apropie de el urla si striga cat il tine gurita Go Away, Santa. Dar altfel vrea ca Santa sa-I lase cadourile sub brad, vrea brad, ii place sa-l vada la TV, carti, movie. E freaked cand il vede in persoana, nu mai vrea nimic de la el, nici bomboane, nici cadouri. Mai bine renunta la tot decat sa fie in preajma lui.

Lili, ce n-as da eu sa am problema ta ca n-ai mai putut pune nici macar un kg inapoi. Fai sa facem deal – iti dau eu cu cea mai mare placere vre-o 10 si chiar mai multe daca vrei, caci sunt cat o balenuta .

OanaC, spor la impachetat, sa ajungeti cu bine acasa si sa enjoy-nuiti sederea in Florida. Imi pare rau ca socrela face pe capitanul si nu-ti e de nici un ajutor. Sa-I fie rusine, asa mai bine statea acasa si-ti faceai treaba cand vroiai si cum vroiai.
Si mie mi-e groaza de mutat, impachetat, dezpachetat, etc. Plus ca aici e frig déjà, numai chef sa te muti nu prea ai. Macar la tine mutarea e in Florida, la vreme calda si frumoasa.

Anky, sanatate multa la pitici si cei mari. Ma bucur cand mai bagi cate un ochi prin preajma. Cand ne mai areti poze cu blondutii tai? Altfel toate bune si frumoase?

Pisik, Olivia e tare finuta si gingasa (ca si mamica ei), asa micuta de statura parca e o papusica. Lasa ca noi suntem baietel si tot pe acolo ne invartim (86 cm) caci nici n-are cu cine semana foarte inalt. Deci daca iti faci porbleme de petitori la Olivia, noi suntem de pe acum pe lista.
Ma bucur ca ne-ai mai scris cateva randuri, printre picaturi. Si la noi cam tot asa a fost evolutia cu daycare-ul – in primul an tot la 2 saptamani, acum e mai rarut. De exemplu acum si eu si sotul suntem raciti cobza, iar micutul zburda fara nici un symptom.

FlorentinaG, waw nu-mi vine sa cred ca Patrick se apropie de 1 anisor, parca numai ieri aflam ca ai nascut. Ai doi copilasi tare draguti, mamica fericita.
Patrick e exact opus-ul Mayei cu vocabularul– este la extrema cealalta, nu stie deocamdata nici un cuvant urat. Tot timpul cand greseste sau e in trouble isi cere scuze – Sorry , iti da un hug, vorbeste foarte frumos. De multe ori isi cere scuze si cand nu e cazul si nu o data ci de 10 ori !!! E foarte prietenos, chiar si acum in mini-vacanta mergea la copilasi, spunea Hi, isi facea introducerea cu my name si, apoi what’s your name?, ii lua de manuta sa se joace cu el. Asta nu inseamna ca nu are momente cand nu vrea sa lase din ce-I a lui, sau nu reactioneaza daca cineva vrea ceva la care tine el .

Gusta, foarte vesela si frumoasa camera Marei. Ai facut un great job.Imi place tare mult. Sa se bucure Mara de ea si sa doarma in camera ei cat mai multe nopti.

Laura, Elisor, pe unde umblati?

Blackpantero, Congratulation, husband-ului . La mai mare.

Gabitzam, trimite-mi si mie o felie din praji cu branza de vaci – e preferata mea peste orice alte praji. Mi-ai terminat papilele gustative, bine ca nu-s gravida. Dar las ca vine mama la mine si atunci sa vezi cum ma voi desfata, de parca am nevoie la kg mele.

Pus pe ski-uri copilasi & patine. Aici la noi pe patine ii iau (daca ii place copilului) de la 2, 2 ½ anisori. Pusul pe ski-uri e mult mai obositor ptr. copilasi in primul rand din cauza echipamentului, asa ca la varsta lor trebuie tinuti foarte putin, nu au nevoie de bête, schiuri mici si usoare, nu clapari. Ceea ce fac ei la varsta asta nu e invatat sa skieze, ci doar se obisnuiesc cu ideea.
Pe partii micute, ii pui intre picioare si cobori cu ei. Chiar si daca stau pe loc, cu “doagele” (eu asa le zic la cele ptr. varsta lor ca asa arata ca doagele de la butoi) in picioare e un progress.
Ski sunt able sa practice si sa invete numai de la 5 anisori in sus. Ceea ce faci acum cu ei e doar pregatire.

Cornelia, waw ce vacanta se anunta – uhuuuu. Eu totusi as fi preferat avionul, decat atatea ore cu trenul. Nu stiu cum s-ar fi comportat Patrick, dar eu sunt sigura ca n-as trece usor si as fi stoarsa ca o lamiae pana as ajunge. Nu am rabdare cand calatoresc, cu masina mai merge ca mai conduc, mai opresc, dar altfel incep sa ma furnace maini, picioare, si parca stau pe foc.

Mai vroiam sa spun una alta insa mi-a expirat timpul, intru eu mai rarut dar scriu cat ptr. toata luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de urari, sunteti tare dragute :)

Anky, imi place mult in Germa dar ai dreptate, abia astept sa ne intoarcem in US.Cel mai mult urasc Germa cand vine perioada sarbatorilor si o gramada de jucarii nu le putem avea aici din cauza marimii pachetelor.Si sa nu ma vb de cat de slab e $ fata de euro.100E = $150

NewMami, congrats pt viza, bravo voua! :)

Eu ma bucur ca Aidan s-a mai implinit.Are si el 14 kg si 92 cm.Parca mai arata si el de 2 ani jumate :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Felicitari Nelia!!!!!!!!!!!
Sa va traisca feciorul si sa va bucurati de el. Iar tie refacere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

[ Pisik, rectific, Patrick avea 86 cm in septembrie, acum are 89cm, dar oricum tot printre piticuti ne numara, fata de alti copilasi la 2 1/2 anisori.

Elisor, multumim frumos de aprecieri, intr-adevar conduce bine ptr. varsta lui. Este mare fun, nu numai la condus ci sa le si repare de altfel.

Laura, esti o draguta . Ti-am mai spus de atatea ori, ai un simt al umorului deosebit si intotdeauna comentariile tale oriunde le gasesc sunt deosebite.

Noapte buna si vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

newmami- m-am uitat la innotatorul tau dulce, ce frumos innoata, din pacate la noi desi avem bazin olimpic este doar pentru copiii de peste 4 ani eventual de la trei ani jumatate cu exceptii probabil.
Felicitari pentru viza!

Ramyteo bine ai venit

Blackpantero- felicitari sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Neata
S-a gandit fi-mea ca am dormit cam mult asa ca pe la 3 si pe la 6 jumate am avut program de halit. Acum ea doarme bine mersi iar eu trebuiie s ma apuc de invatat ca maine am examen. Si ce materie imputita
Mesterii vin maine ca a mai intervenit ceva unde lucrau si mai dureaza o zi. Sper sa nu ma amane pana de Craciun ca fac bube pe mine de nervi cand vad casa asa rasturnata.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cuscra, felicitari cuscrului pentru promovare!!! Am vazut si pozele lui Aidan, are o fetisoara rotunjoara si dragalasa, imi vine sa-l maninc! Abia astept sa veniti in State, sa ne vizitam si sa vorbim mai des. Cit mai stati pe acolo, ca deja mi-e dor de voi ...

Anca, Am vazut pozele cu Patrick inotatorul Ce fain ca ii place sa inoate! Eva este oripilata de piscine sau apa din cada (ea face doar dus) In schimb ii place Mos Craciun. Stie povestea lui, avem carticele, stie ca Santa means Christmas si Christmas means presents Sta si in brate la Santa pentru poze (in schimb e terorizata de aparatul de fotografiat si luminile de la studioul foto - probabil ca asociaza lumina de acolo cu cea de la spital, cine stie). Felicitari pentru parinti!!! Ce bine ca ai pe cineva de incredere care te ajuta ... eu nu ma pot bucura de asta, desi am sperat, ca de fiecare data ...

Ramyteo, bun venit aici! Si Eva mea este nascuta pe 29 iunie Abia asteptam pe cineva cu un copilas nascut in aceeasi zi (si asa am invatat eu cind sint Sfintii Petru si Pavel) Pune poze cu sarmaluta ta; poze cu Eva sint la semnatura.

Androix, perfect de acord cu tine la subiectul despre burticile (care nu se vad) sexoase. Mie nu-mi place aceea nud pe plaja. Cind am vazut poza, am crezut ca femeia aia nu are bratul sting iar burtica nu se cunoaste deloc. Plus cea cu palarie si "padure" ... mi se face greata cind o vad (ce-o fi in mintea femelior alora???)

Nelia,(Octav) poze cu micul printz????

Danelutza, frumusica foc Eva nepoatei. Imi amintesc ce s-a intimplat si ma doare sufletul pentru un pui asa mic si frumos, sa creasca fara tata ...

Gabitza, brinza de-aia proaspata-proaspata ca in tara nu avem. Avem ceva asemanator, care se cheama farmer cheese si ricotta. Daca vrei si ai timp, trimite-mi si mie, te rog, reteta pentru placinte (inca am senzatia ca pot sa musc o bucata chiar din ecran, of, of).

Chris, socrosenia sta pina vineri, cind plecam cu totii spre Florida. Acolo sa vezi balamuc, pentru ca ea locuieste la 3 minute de casa noastra si pina ajung lucrurile noastre si mobila, va trebui sa facem naveta intre casa noastra si a ei

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey, e ora pranzului, soarele de 9 sulite sus pe cer. Unde sunteti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

aici, Gabitza, ma lupt cu somnul si mahmureala.
da' citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu invatz. Printre picaturi mai si combat da acu am terminat! De combatut ca de invatat nu inca

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput