Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau, sint pe aici sa nu ma dati disparuta, citesc dar nu am timp sa scriu, am intrat in forta cu darimarea casei, curatenie generala, care tine un pic si o iau de la capt

Sanatate la bolnaviorii Filip si Maya.

Olga M felicitari pentru job.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am o colica renala pe dreapta... de toata frumusetea. Noroc ca m-a apucat dupa-amiaza, si am reusit sa ies cu toti trei pe-afara, in doua reprize. Pe Lisandru l-am tinut doar cite 10 minute, dar fetele au stat cit au vrut! E atit de frumos!!! Dar mi-e mila de cei care sint pe drumuri acum... inclusiv de sot, care a fost pina la servici, la cumparaturi si acum e pe la un medic, ca si pe el il supara gitul. Partea proasta este ca Lisandru a stranutat de citeva ori si are ochisorii lipiti... sper sa ramina doar cu atit.

www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Poze de astazi.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gata, ne-am mutat! Adica ne-am intors la casa noastra din Florida. Avem si internet acum. Mobila inca nu a ajuns, iar casa este mizerabila tare in urma chiriasilor, asa ca pina miercuri-joi, dupa ce o sa fac curatenie, o sa dormitam pe la socrosenie. Chestia e ca ea e destul de draguta cu noi acum, in schimb barbati-su (tatal vitreg al lui John) a inceput sa sara cu gura la noi ca nu stim sa ne crestem copilul. Oricum, ala nu a spus nimic frumos despre cineva sau ceva niciodata, asa ca ce spune el trece pe linga noi.

Eva e in delir, se joaca afara, in iarba, in pamint, trage de flori si de tot ce vede, de parca ar fi stat inchisa in casa pina acum. Miine o sa incerc sa o duc si pe plaja. Ne-am intilnit si cu prietenasul ei, Ethan, care-i cu 9 luni mai mare decit ea, dar cu vreo 5 cm mai scund. Eva a crezut ca Ethan e de-o seama cu ea, pentru ca amindoi vorbesc la fel, iar azi o facea pe sefa si ii dadea ordine saracului copil peste tot, si asta cu jucariile lui, la casa lui.

Am citit pe diagonala ce ati scris. Acum 2 zile, in tranzit, din hotel, am citit ce ati scris pina atunci, dar eram ca batuta de obosita si nu am putut sa scriu nimic.

Nelia, am citit povestea nasterii si am vazut pozele cu Lisandru, fetele, mamica si taticul. Tu arati foarte, foarte bine dupa nastere!!! Am citit si de familia de arabi zgomotosi si bolnavi. Tu ai avut rabdare, eu cred ca ii scoteam in suturi de acolo dupa 15 minute!!! Sanatate multa si rabdare cu zapaceala din casa. Numai voi stiti cum este, eu cred ca nu as putea face fatza.

Tdi, sanatate Alyssei. Florentina, sanatate Mayei. Androix, sanatate lui Filip (am citit bine?)

Monu, multumesc pentru comentariu.

Am mai vazut citeva poze si filmulete.

Gata, timpul meu a expirat, ca fiica-mea ma trage de par, ultima ei preocupare. Miine trebuie sa merg sa ii cumpar pantaloni scurti si sandale, ca noi am venit de la gerurile de iarna din Pennsylvania, pregatiti ca de toamna pentru Florida (am uitat cit de cald este aici) si am gasit temperaturi de mijlocul verii aici.
Simbata o sa incepem sirul vizitelor la Disney, spre bucuria noastra.

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

oanaC- ce n as da sa avem si noi un pic de caldura. ieri de ex. a plouat de pe la 9 dimineata pana noaptea tarziu cu galeata.

Mai fetelor bia mea de cand i am explicat ca in burta la mami a fost si ea si cristi fiecare la vremea lui ... in fiecare seara ma controleaza la burta imi ridica pijamaua si ma intreaba daca acolo e bebe si isi pune urechea pe burta sa asculte. Ii explic ca nu e niciun bebe acolo si atunci isi ridica pijamaua ei si imi spune ca ea are atunci bebe acolo si tot asa ... toata familia are bebe in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce le-ati mai luat la pitici de Mos Nicolae?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! pe aici si noi...ma lupt sa raman 1 in 1, adica sa nu ma imprastii bucatele de oboseala, nervi, depresie si dureri de toate cele...pitika are un program imposibil, haotic e putin zis, orice as face nu reusesc s-o organizez si toate se sparg in capul meu ca omul e la job 12 ore/zi iar seara adoarme pe unde apuca jucandu-se cu fii-sa.
Gabitza, intrebai de cadou de mos Nicolae, noi i-am luat Clementoni Magic Roll, un fel de tablita cu 6 metri de papirus de colorat cu Winnie the Pooh, urmeaza sa mai pescuiesc niste dulciuri de bagat in ghetutze....si neaparat sa facem "atmosfera" cu BRADUL, poate il impodobesc deseara.
Cuscra, ce ma bucur ca ai mai scris! tot asa nebunie cu serviciul?
Nelia, multa sanatate si tie si piticului! sper sa scapati numai cu atata si sa uitati problemele din spital!
OanaC, ma bucur ca ati reusit sa va mutati...caldura, ce fain!!!
Mercedes, ce simpatica Bia! Aly ma cauta de cicatricile de la operatie si ma pupa pe burta de cate ori isi aduca aminte.
Androix, desfacusi paharele? Cum se mai simte Filip?
Danelutza, asteptam pozeee!
Beatrice, felicitari pentru job...si la mai mare!

revin ca urla atomica de-mi fug creierii pe la colturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am intregit masinuta de pompieri azi cu o tunsoare...
Sper ca le-a luat tac-su jucarii daca nu sa ma vedeti maine seara ce ma omor prin carrefour si cumpar ultimele si cele mai scumpe sau cele mai rebegite jucarii.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

fii-mea cunoaste rasele de animale! a vazut intr-o carte un pisic siamez si ii tot dadea cu "Bou Booouuu!" ii zic "nu-i mama, bou, e pisica!"...apoi mi-a picat fisa ca "Bou" ii zice ea motanului Bilu care e siamez!!!
avem un cuvant nou in vocabular: yogurt (asa se zice in italiana la iaurt)....
...si fixatia vorbitului la telefon, tre s-o sun pe soacra-mea de n-spe ori pe zi ca sa vorbeasca cu "nonna" (bunica), altfel plange de mama focului si se da e pamant si e circul de pe lume...am ajuns sa scot bateria de la tel ca nu mai rezist.

Mergi la inceput

Florentina, sper ca se simte mai bine Maya!
OlgaM, intrebai daca e sora mea in poza respectiva...ai ghicit dar nu semanam defel, asa-i? ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit serviciu si sper sa iti dea multe satisfactii, cat despre timpul petrecut cu copilul desi e mult mai putin cu siguranta va fi mult mai apreciat de fiecae dintre voi!
Gtexro, drum bun spre casa desi banuiesc ca ai ajuns deja...ma bucur ca ti-a placut in Brazilia, si eu as vrea sa dau o tura pe-acolo!

facem o strigare pentru
LOREENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ELISORRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GUSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LUCASSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
IOANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
si toate celelalte fete care n-ati mai scris de ceva timp...dati un rand aici...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdi, da le-am desfacut Erta chestie de fizica asa cum am banuit si atat de simplu dar nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani. Filip e mai bine, s-a pus calumea pe mancat. Nu asa cum si-ar dori socrella, adik cate doua pulpe de pui si doua galusti mari la o masa dar oricum.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput