Copiluti de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
monu spune:
Olga, mii de multumiri. Cand vin vin. La mine nu e asa mare graba.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Androix spune:
Saliu
Iar am intrat in vrie. Joi am urmatorul examen si nu am apucat sa citesc mai nimic ah, de ce nu se da examen din DC? Asta imi aduce aminte de maica-mea cand eram in clasa a 8-a era o telenovela cu o fata Leti si eram nemiscata in fata tv-ului. Si maica-mea ma certa mereu ca la examenul de admitere n-o sa ma intrebe nimeni ce mai facea Leti in serial
Mah, da unele din voi sunteti scumpe la vorba rau de tot. Noroc cu Dana care a recuperat lipsa din ultima vreme. Apropo de parfum, sa stiti ca eu nu mai sunt de parere ca romanii ar fi facut la fel. Asta de asta vara. Mihai a lucrat cu o americanca la un film. Tipa a stat la un hotel undeva pe toamnei, nici nu stiu cum se numeste, aproape de mosilor. Ma rog, ne-a povestit ca in fiecare zi umbla cu tascalaul de bani la ea, nu lasa nimic de valoare in hotel, ei filmand de dimineata pana noaptea tarziu. Ei bine intr-o zi nici nu a realizat ca i-au cazut din gentuta de gat exact banii, erau prinsi cu o clema. Seara cand s-a intors i s-a zis la receptie ca a ratacit ceva pe jos si menajera a luat lucrul respectiv si l-a pus pe noptiera. Era si ea uimita, erau toti banii pe care ii avea, din ei trebuia sa plateasca hotelul, oamenii cu care a lucrat, drumul in bulgaria, deci nu erau bani de masa pentru o zi doua. Si nu lipsea nici macar o hartie.
Andreea mama de Filip si Georgia
Tdi spune:
Ciao! io va citesc dar inca nu-i joi seara deci ma abtin de la prea mult scris.....plus ca am o lene urlatoare cum de mult n-am mai vazut...offf, asa ceva!?
Androix spune:
deci deja ma nerfati ma duc sa keltui bani in carrefour si sa casc gura ca sunt doar eu cu fi-mea!
gabitzam spune:
Mai, a fost cineva la Kidex? Ioana? Sa stiu ce am pierdut.
La BabyExpo nu cred ca ma duc tura asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Chiar, ce aveti mai fetelor, de nu mai scrieti nici una!?! Ca nu mi-a ajuns de nici o cafea... Eiiii, pai se poate asa ceva!?!
Androix, eu am cheltuit aseara! Am iesit si eu in sfirsit din casa, l-am lasat pe tati cu toti trei si am plecat la plimbare. M-am plimbat vreo ora si tare bine a fost, pentru ca a nins si era frumos, se mai muiase gerul (fusesera doua zile de ger crunt aici), dar era bine daca ma intorceam acasa imediat dupa plimbare... Dar nu, eu am intrat intr-o farmacie (din alea in care gasesti de toate) si m-am simtit atit de bine, ca am lasat vreo 200 de dolari acolo... dar si o parte din frustrarile si supararile din ultima vreme. Am inceput intii cu Lisandru, i-am luat toata gama Avenoo (dupa ce m-am foit vreo jumatate de ora, ca nu stiam pe ce firma sa ma bazez, m-am uitat la Mustella dar nu aveau tot ce voiam, de Johnson ma saturasem), acum am un baietel spalat si masat si cremuit, abia astept reactia pielii lui. I-am mai luat un prosopel cu capison pentru baie, un pachetel cu 5 scutece mari si moi, o paturica... Apoi am trecut la fete, le-am luat niste carti si cite un puzzle pentru virsta fiecareia, ciocolotele, culori, plastilina, clame de prins parul... Am luat pampersi pentru doi, servetele umede pentru doi, crema pentru fete si as mai fi luat, dar inchidea. Totusi, m-am oprit si la mine un pic si mi-am luat un sampon mai bun si creme pentru corp si fata din gama Garnier (de fapt nu sint numai creme, ca e si un purificator, si o masca, si gel de dus si crema de corp si fata). Dar se cheama ca m-am simtit tare bine!!! Cind a aflat Octav cit am dat, mi-a zis ca nu mai am voie sa ma pling doua luni de acum incolo!!!
In alta ordine de idei, la noi a venit iarna adevarata!!! Nu va imaginati cum e aici, poate fac niste poze cind vor iesi fetele afara, ne-am trezit de dimineata acoperiti al propriu de zapada (cica sint asteptati 15-30 cm). Sint inchise toate scolile, gradinitele, cursurile pentru adulti... deci fetele vor fi acasa astazi. Pina si tati s-a razgindit cind a vazut previziunile legate de vreme, asa ca va fi si el acasa cu noi, ca s-a hotarit sa-si ia totusi cele 3 saptamini de concediu parental si dupa aceea sa se duca la servici de la 9 la 14. Bine ca a facut asta si pentru ca eu ma simt rau si nu vrea sa ma lase singura. Nu cred ca e frig (scria ca sint -3 grade), deci pentru ele va fi o bucurie sa se joace afara. Eu aveam curs in seara asta, dar e cel pe care il aminasem pentru ianuarie, deci nu ma afecteaza ca nu se tine, dar ei voiau sa recupereze in cele patru ore de astazi macar o parte din ce nu s-a facut in timpul grevei, acum chiar nu stiu cum vor incheia sesiunea asta, pentru ca nu a luat nimeni in calcul conditiile atmosferice.
Altfel, sintem un pic mai bine, spiritele s-au mai linistit la noi in casa, fetele au trecut peste socul aducerii acasa al unui nou membru, de altfel foarte asteptat. Ieri dupa-amiaza am facut tarta cu mere impreuna (va dati seama cum arata bucataria dupa ce m-au ajutat ele sa o fac!), apoi tati a dansat tango si vals cu amindoua, s-au uitat la un film, seara i-am facut baita lui Lisandru impreuna, apoi au vrut si ele baie si masaj si am adormit cu totii fericiti. Se pare ca lucrurile incep sa intre pe un fagas cit de cit normal. Numai eu ma simt la fel de rau, ma dor rinichii rau de tot, la fiecare miscare simt ca ma rup in doua, ganglionul de la sin e tot umflat si ma sperie tare de tot, ca eu nu am avut nici un fel de problema de genul asta pina acum... dar viroza si infectia la ochi au trecut, ma simt mult mai bine, laptele s-a stabilizat, am exact cit ii trebuie lui Lisandru... care papa foarte bine, doarme cite 3 ore, se trezeste, se intinde, mai face si el una-alta si adoarme la loc. E un scump, e ca un motanel micut si dulce! Tudora ieri nu l-a scos din bitu' mine (iubitul meu) si cum il prinde il pupaceste de nu mai poate, iar Agata e superincintata si are deja o atitudine de mamica cu el, ii tot repeta fratiorul meu, fratiorul meu cel mic si scump! Doamne, e atit de placut sa-i vezi impreuna!!!
Acum sint cu toti trei, ca tati s-a dus la cumparaturi, dar inca sint linistita, ca dorm toti!
Hai, ca am scris eu pentru toate... ce sa faci iarna, cu vremea de afara, cind nu ai gura de soba la care sa stai si cind copiii iti dorm (inca!) la caldurica!?! Scrii pe DC! Dar nu scapati, intru eu mai pe seara si poate nu scrieti si voi, sa vedeti ce ma supar... si bani nu mai am de cheltuit, ca mi-i pastrez pentru Ikea, unde voi lasa o alta parte din frustrati cit mai curind posibil!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
patriciaRO spune:
Salutis la fete
Sambata am fost la serviciu, tare de tot frate. M-am simtit excelent. Am avut niste emotii de numa, ziceai ca ma taie careva, dar cum am intrat in sala, s-au risipit imediat. Asa incat am semnat contractul de munca si de-acuma in fiecare sambata am cate 2 ore de predat. O sa-mi mai iau ore dupa ce scap de examenul de la Bodytoning care va fi peste 2 sapt. Abia astept sa-l finisez cum ar veni si gata, sa nu mai aud de examene... Sper ca nu-mi mai trazneste iarasi sa mai fac ceva nou cum cred eu ca o sa fie, ca as mai vrea sa fac ceva, dar mai vedem in timp...
Beatrice, mami de Alex pifos
Androix spune:
Am fost si nu ma intrebati pe ce am cheltuit 150 lei. Dar mi-am clatit okii la jucarii. Dar m-am si enervat. Cum p...a ma-sii domle un rahat de 10cm/15cm care are UN buton si tremura un pic, si are un miky mouse desenat pe el sa coste 41 de lei??? deci nu canta nu avea luminite nik. M-am enervat rau de tot. Si cea mai de doamne ajuta masinuta de pompieri 51 lei. Asa ca mos nicolae sa vina din tarile calde, din spania, ca daca nu le cumpara tac-su nik io le iau portocale
Asa ca mai bine am luat un borcan de ness cu zaharnita la oferta si ma bucur de ea de nu mai pot ca e rosie si draguta si un set de la avon cu crema pentru cuticule, un gomaj tot pentru cuticule si un ulei tratament pentru unghii, si la oferta cu toate astea si un portfard. Si am dat jumatare din masinuta de pompieri
Nelia, tu macar ai cumparat lucruri folositoare.
gabitzam spune:
Noi am fost la Mall Vitan aseara, cu gandul sa-mi cumpar pantaloni de gravida, dar ceva mai de birou, de stofa, nu blugi sau raiati. Ochisem eu ceva altadata acolo, la Debenhams. Cam scumpicei, dar au frate o croiala impecabila, nici n-ai zice ca sunt de gravida. Si stofa fina, de calitate. Culmea e ca sunt made in Romania, dar am observat si la alte marci facute la noi pentru englezi, au croiala meseriasa, cad bine, nu fac cute, chiar pentru astea mai "slabutele" ca mine.
Am ocolit centrul, piata Unirii, de la distanta. Am vazut doar luminile de pe bulevard, de la Universitate la Romana. Frumusele.
Azi am avut o lene crunta, am tot benganit pe la servici, mai scriam doua randuri la program, mai o compilare, mai un test, si intre ele forumeala la greu. vad ca si la noi pe topic linistit azi, cred ca e sindromul zilei de luni
Mai am o saptamana de servici dupa care am o saptamana si doua zile de concediu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla