Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce bine ca Filipete este mai bine!!

Andrei a facut o noua descoperire, ce bine se scrie cu creionul pe dulapuri. Cred ca urmatorul pas vor fi peretii A facut un model suprarealist cu creionul rosu pe unul din sifonierele de la el din camera. Noroc ca s-a luat repede cu niste Cif si burete aspru.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Androix, ma bucur ca Filip e mai bine. Ce antibiotic ia el? Mayei i-a dat augumentin...
Maya a facut si aseara febra, 39.1 .. bine macar ca nu a mai varsat.. de mancat nici ea nu mananca, ieri chiar am zis sa facem rabat de la regim si i-am facut supitza cu galusti ca asta a cerut.. insa nu a putut manaca. Am vazut ca s-a asezat entuziasmata la masa, si-a luat lingura insa nu a putut lua mai mult de o lingura...

Am uitat sa spun ca la Budimex s-a mutat camera de urgenta in alt corp, alaturat celui vechi, este o cladire noua (sau nou renovata) - eu am remarcat-o abia acum ca e proaspat vopsita cu verde. Mi se pare mai civilizat acum, au facut o receptie unde se merge cu certificatul copilului, se intocmeste o fisa care merge in cabinet direct si te cheama asistenta cand iti vine randul. Faza nasoala e ca nu da voie inauntru decat mamei cu copilul si Dan a facut valuri pe acolo din cauza asta. A luat-o pe Maya in brate si a zis ca el e tatal si vrea sa fie si el de fatza, ca ce, el nu are aceleasi drepturi parintesti? Atunci asistenta a spus sa intre el atunci, si stau eu afara. Nici n-am avut timp sa ripostez ca Dan era deja inauntru si eu am ramas in hol siderata. Am asteptat vreo 10 minute dincolo de usi si apoi a venit doctorita sa ma cheme si si-a cerut scuze, a spus ca astea sunt regulile si ca ei sunt datori sa le respecte... iar eu mi-am cerut la randul meu scuze pentru temperamentul coleric al sotzului...

OlgaM, felicitari pentru job! E normal sa fi un pic speriata si sa te simti neputiincioasa, asa e orice inceput, mai greu... insa vei vedea ca vei face fatza cu brio si iti vei inbunatati simtitor starea de spirit! Mult succes!

Gusta, am vazut si eu pozele cu camera Marei, e tare dragutza, a meritat eforul tau! Marutzul mic ce spune, ii place sa doarma in patul cu printese?

OlgaT, party spui? Unde, cand? Poze? Hai ca nu v-am mai vazut de mult!

Adina, v-am admirat si eu pozele. E uimitor cat de mult s-au schimbat fetele intr-un an de zile!

Nelia, imi pare tare rau pentru experienta din spital. Ai avut ghinion, imi amintesc ca mie cand am nascut-o pe Maya mi-au spus ca al doilea pat din salon poate fi folosit de sot daca nu va fi plin spitalul si nu va fi nevoie sa mai aduca pe altcineva. Din fericire am stat numai noi in salon.. iar noaptea cand veneau asistentele sa ne controleze vorbeau in soapta sa nu-l trezeasca . Sanatate multa, sper sa treaca toate relele si sa va puteti bucura pe deplin de primele zile ale lui Lisandru, zile care mie mi se par cele mai incarcate de emotie.... fie ea chiar si a unei depresii.

Danelutza, am uitat sa iti multumesc pentru reteta de placinta, o fac acum ! Branzica dulce am cumparat-o si am folosit-o in alte scopuri de cand cu regimul Mayei! Oricum placinta o sa facem pentru ca mi-e tare pofta.... parca ii simt mirosul in nas cand ma gandesc..

Elisor
, ce faci? Gata cu renovarea din casa? Ati pus toate lucrurile la locul lor? Ce spune Bia de noua baie, ii place?

Mi-a expirat timpul... mai aveam cate ceva de povestit dar o las pe mai tarziu!
Va pup, sa aveti o duminica frumoasa!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

La multi ani de Sf Andrei si La multi ani tuturor romanilor!!!

Urarile vin cu intarziere dar din suflet...Am cateva ore libere si v-am citit cap-coada dar cam pe diagonala (mai bine decat deloc, oricum).

Ma intorc acasaaaa...mi-e dor de Diana de nu mai pot! I-am cumparat o carte cu cinci puzzle-uri ca asta e "moda" la noi acum. Diana a ajuns sa rezolve puzzle-uri de 48 de piese. Foloseste si pozele aferente si mooorrr de dragul ei cand o vad ca vorbeste cu ea insasi: "coada e aici" sau "motzatul asta e sus" etc. In fine, cartea pe care i-am cumparat-o are puzzle-uri mai usurele, de cate 24 de piese dar mi-a placut ideea de a avea cinci la un loc si tematica (animale polare). Din pacate nu am avut timp de shopping-uiala dar o sa iau la rand magazinele din aeroport. Am vazut tricouri frumusele, rochite, vad eu... Diana se emotioneaza toata cand primeste cadouri, de-aia imi si place sa-i cumpar mereu cate ceva, ca se bucura tare si ma bucur si eu de bucuria ei!!!

Am sunat acasa in fiecare zi dar fata mea pur si simplu nu a vrut sa vorbeasca cu mine (cred ca ma "pedepseste" ca nu sunt langa ea). In schimb striga de la trei metri departare de telefon "mamiiii, te umbeeeesc" iar aseara, tot de la distanta, a zis "mamiiii, vino acasa, mi-a dat moshu' cadooooouuuu" (a fost la sotul meu la serviciu si a primit o papusa).

Nelia, imi pare rau ca nu te simti bine! Ti-am citit povestea, delicat nume ati gasit pentru baietel! Sper sa treaca perioada asta si sa intrati in "ritm". Nici sa nu te aud de depresie post natala...nu ai prin apropiere vreo prietena disponibila peste zi sa mai stati la taclale fie si la telefon daca altfel nu e posibil?

Androix, sper ca Filip e mai bine!!! Bafta la examene iti doresc (parca asa am inteles, ca ai examene, nu?!?)

Florentina, e simpatica tare Maya cu "povestitul". Am ajuns de mult la concluzia ca copiii astia stiu tot (sau oricum mult mai mult decat ne imaginam noi).

Tdi, sanatate multa!!!

Gabitza, las' ca trece si faza asta, bine ca s-a luat!!! Eu vorbesc, care inca nu m-am lovit de "scrisul pe pereti".

Poze nu am vazut ca internetul merge cam nashpa si nu am rabdare...Am insa chef de scris dar nu imi mai amintesc nimic si zau ca v-am citit!

Aaaa, ca tot vorbeau Androix si Tdi de italiana Alyssei...am luat vreo 20 de ore de portugheza inainte sa vin aici si ma gandeam ca e un pic apropiata de romana (desi accentul e cam "pocit") si ca o sa ma descurc eu cumva. Vise, taica, imi veneau in minte numai franceza (desi nu am facut decat in scoala deci nu stiu prea multa) si italiana (pe care nu am mai folosit-o de mult). Abia aseara am reusit sa-i spun corect chelnerului ca vreau "apa fara gas" dar bausem o caipirinha traditionala (sper ca asa se scrie corect dar s-ar putea sa nu) si radea colegul meu brazilian de mine, cica daca mai beau una nici nu mai am nevoie de translator (e o bautura foarte dulce si foarte tare; nu prea iti dai seama cand te ia de cap).

M-am intins ca o placinta dar am nevoie sa omor timpul care a mai rams pana la plecare. Sper ca nu va suparati!!!

Joi mi-am uitat parfumul in baia hotelului in care m-am reintors ieri dupa-amiaza. Si daca tot m-a recunoscut tipul de la check-in i-am zis intr-o doara si de parfum (era sticla aproape plina) desi stiu si eu cum e cu lucrurile astea lasate aiurea de clienti. Numai ca el zice "nu-i nimic, il gasim si vi-l returnam" si eu cu ochii cat cepele "daaaa???". In fine, ma gandeam ca hotelul asta e unul care se respecta si ca asa poate merg lucrurile dar din pacate m-am desumflat repede: m-au sunat la 12 noaptea sa-mi spuna ca nu au gasit parfumul si sa ma intrebe daca sunt sigura ca l-am lasat in baie . Ca nu l-au "gasit" parca e de inteles, ce m-a socat pe mine a fost faptul ca m-au trezit pentru o chestie ca asta cand puteau foarte bine sa-mi transmita azi ce aveau de transmis, la o ora mai rezonabila...

Gata, trimit mesajul ca scriu la el de o vesnicie parca. Ma apuc sa verific bagajele, sper sa nu mai uit ceva pe aici. Pupici!!!

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Hai ca azi imi fac norma pentru doua luni...

OlgaM, felicitari pentru job!!! Nu te mai gandi ca ai concediu putin (asa e prin America de Nord, primesti numai vreo doua-trei saptamani la inceput). Important e sa-ti placa ceea ce faci, sa te intelegi bine cu colegii si sa te simti implinita (si) profesional!!! Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana, ce bine ca ne-ai scris! Cred si eu ca ti-e dor de Diana, cred ca o sa stea numai lipita de tine cand o sa te intorci. O sa fie ea nitel botoasa cred, drept pedeapsa, dar daca primeste cadouri ii trece
Iar brazilienii aia sunt un fel de romani, nu? Apropo de faza cu parfumul...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

Pai Flore nu-ti fa procese de constiinta ca era in capitolul trecut pe la pag 17.Poze doar daca vrei pe mes.

Olga ma bucur pt tine. Lasa ca va fi bine. Te sun cand pot zilele astea. Cand ma gandesc ca eu cochetez cu ideea sa demisionez. Eu vin de Craciun in State. Abia astept sa vad New york-ul de Craciun!!!!!!!!

Gabitza de ai stii ce te admir! Sa treci cu bine peste greturi. Esti o gravidutza tare dragutza.

Nelia ti-am admirat puiutii. Sa va dea DD sanatate si bucurii.

Vai cuscra ca nu mai scapati de belele. O pupam pe norutza dulce.

Androix sanatate multa

No va las ca avem o groaza de facut.... Printre altele mic dejun, cafelutza, mers la cumparaturi, pus felicitari la posta, etc

Mergi la inceput

Gabitza, probabil ca brazilienii sunt un fel de romani in multe privinte dar sincera sa fiu cei pe care i-am cunoscut eu aici au fost extrem de amabili (nu numai cei cu care am intrat in contact dpdv profesional dar si vanzatorii, chelnerii, persoane cu care am avut de-a face doar tangential etc.). De parfum imi pare rau dar nu m-am suparat; stau la Marriott si imi incoltise totusi speranta ca s-ar putea sa-l recuperez (ma gandeam ca na, o fi hotelul asta mai cu motz). Cred, totusi, ca salariile cameristelor sunt la fel de mici peste tot, se bucura si ele la ce mai uita unii ca mine prin baie.

Si daca a venit vorba de asemanari cu brazilienii, poate ghiciti ce am ales eu ca desert (printre altele) absolut la fiecare masa de cand sunt aici??? Crema de zahar ars, frate!!! Innebunesti numai cand te uiti la masa cu deserturi (mesele se servesc aici sub forma de bufet, iti alegi ce vrei) ca au tot felul de minunatii dar eu pur si simplu nu m-am putut abtine sa nu mananc pur romaneasca (si traditionala in Brazilia) crema de zahar ars. Nu-s zdravana la minte...

Mergi la inceput

Gata, inchid taraba pe ziua de azi...ne auzim de acasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu... noi... sintem la fel! Speram pentru zile mai bune! Dintre toate, rinichii mei au luat-o razna rau si sint ingrijorata pentru ca stiu ce inseamna si mai stiu si ce greu e sa ajungi aici la un medic, in afara de Urgente, unde chiar nu-mi doresc sa ajung.

Am citit pe diagonala repede-repede, urmarind ce face Filip, ma bucur ca e mai bine.
OlgaM, felicitari pentru job-ul permanent (woau!!!) si nu te mai gindi la timpul putin ramas pentru Maya. Sotul meu petrece la fel de putin timp cu fetele lui, pe Lisandru nici n-a apucat sa-l ia prea mult in brate, atit de ocupat si tracasat este... dar fetele nu simt acest lucru, pentru ca putinul pe care il petrec impreuna este de o calitate certa, tocmai pentru ca e atit de putin. Eu ma simt chiar frustrata (citeodata!) pentru ca daca le spun ca vor sta cu tati ca eu am treaba, le auzi in cor, la unison: eeeee!!! Adica, ce bine ca pleci sau ca ai treaba!!! Dar ma si bucura acest lucru si sint incintata ca fetele nu simt lipsa lui tati... asa cum o simt eu (alta frustare! - Of, da' oberv ca in depresie sint o frustrata de-a dreptul!) E o realizare mare, bucura-te ca ai reusit, important este sa-ti placa ce faci, sa te simti bine la munca, pentru ca altfel vei simti ca lispesti de acasa, dar daca si acolo si acasa faci ce trebuie si ce vrei si iti place, toate vor intra pe un fagas normal intr-un timp mai lung sau mai scurt si ti se va parea greu de crezut ca vreodata a fost altfel in viata ta! Bafta multa, multa!
Gtexro, drum bun inapoi spre casa! Ma bucur ca ne-ai mai scris, sper ca ai baut si pentru noi ceva exotic pe acolo! Abia astept sa ne spui cum a reactionat Diana la marea re-intilnire!
OlgaT, vreau si eu poze cu voi!!! Si eu imi doresc sa vad NY-ul, desi nu as fi crezut vreodata, orasele foarte mari nu sint pe lista mea de placeri, dar sint sigura ca are un farmec al lui, care merita simtit si vazut! Mai ales de Craciun!!!
Newmami, tocmai ma pregateam sa-ti scriu, ca ai scris mult cit eu am fost in spital, dar s-a trezit Lisandru si Tudora vrea desene, care sint pe calculator. Revin cind mai am timp si pentru tine, ca am citit tot ce ai scris, pina atunci vreau sa-ti spun ca m-a impresionat Patrick cu vorbele lui de om mare! Abia astept sa vad poze cu noua casuta, aranjata pe gustul vostru, ca tare mi-a mai placut prima data cind am vazut-o!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Sunteti atat de dragute! Multumesc mult pentru incurajari.

Flori-sanatate multa Mayei. Cred ca as innebuni dupa ea sa o aud povestind asa. Si are un par superb.

OlgaT-NY este superb! Mergeti la cumnata?

Dana-ma bucur ca te simti bine in Brazilia (mai putin incidentul cu parfumul). Drum bun spre casa!

Nelia-incerc sa-mi imaginez prin ce treceti si mi se rupe sufletul. Fericirea este mare, dar si balamucul pe masura. Eu nu stiu, sincer, cum va descurcati, mai ales ca nu va ajuta nimeni. Azi am vazut la un loc de joaca pe unii care avea quatrupleti (sau cum s-or numi cand sunt 4). Dar aveau grija de ele mama, tata si un babysitter. Ai grija de tine si de Lisandru si poate ar putea sotul tau sa stea mai mult cu Agata sau invers. De fapt poate invers ar fi mai bine pentru ca Agata si Tudora au foarte mare nevoie de tine si de siguranta ca le iubesti tot atat de mult ca si inainte.

Tdi-sanatate multa, multa!

Anca-am tot amanat sa ma uit la pozele voastre pentru un moment cand sunt mai linistita. Sper sa prin acest moment dupa ce o culc pe Maya.

Androix-ma bucur ca Filip este mai bine. Sper sa nu fie nevoie sa ajungi cu el la spital.

Laura-ce-i cu tine? Ti-am trimis un mesaj ca eram cam derutata legat de ce mi-ai scris, dar nu ai raspuns. Sper ca nu esti suparata pe mine. Maine ma duc la posta, sper.

monule-cred ca au sosit jucariile. Nu m-am uitat inca in pachet sa vad daca sunt ale tale, dar asa cred.

Va pup si o saptamana cat mai buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput