Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
corinadana spune:
Nici Raluca nu merge la cumparaturi. Cum sa mearga daca aduce Mosul?
Pune pe lista tot ce si doreste dar cu mici/mari modificari ale mele. Si ea vroia laptop si "masina adevarata" dar i am zis ca Mosul nu le numeste pe astea jucarii ptr copii.
Playstation a vrut si ea dar nu vreau sa i iau. O sa stea tot cu ochii lipiti de ecran si nu cred ca i ok mai ales ca ea poarta ochelari. Salvam ochii ptr citit, si asa citeste prea mult!
Mi a zis teacher ca ea ar recomanda o sa treaca ntr a 4. Nu stiu ce sa fac. Si asa nu avea 6 ani cand a inceput scoala...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ocebine spune:
Pai tocmai asta spuneam...nu fac lista deloc pentru ca imi da impresia de mers la cumparaturi...elimina total elementul surpriza. Ce sa mai vorbesc de adaugiri si negocieri
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
corinadana spune:
Elementul surpriza poate fi de doua feluri. Nu ma risc!
Nu ai vazut si sub de la femina parca, suna: "ce va doriti sa va aduca Mosul?". Asa si eu o intreb ce si doreste.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
cenia spune:
Iuliana: tocmai asta e farmecul croazierei, ca nu faci nimic, doar plaja, mincare somn, nu trebuie sa cobori de pe vapor cind ancoreaza, dar cred ca deja te-ai hotarit ce sa faci. eu mi-as dori foarte mult sa merg, cine stie, poate intr-o zi....?
Dar poate deja te-ai hotarit, principalul e sa va simtiti voi bine si sa veniti odihniti.
Pumba: multumesc pt aprecieri, m-am mai uitat si eu odata sa le vad, oare chiar asa? multumesc
Miereamara: drum bun in Romania, sper sa nu vii dezamagita ca multi asa spun, nu stiu de ce. incearca sa privesti jumatatea paharului plina si nu cea goala! miros de cozonaci, cirnati si sarmale placut iti urez!! as vrea si eu desi am plecat de doar 9 luni!mi-e dooooor....
Wii ne plaaace ...am jocul asta acasa, l-a luat sotul exact cind a aparut, inchipuiti-va ca jucati tenis cu tv-ul sau cu alta persoana, box(aici e comic si cel mai obositor), baseball care, Doamne iarta-ma dar nu-l pricep defel!, popice, golf, e fain ca faci chiar si febra musculara. antreneaza toata familia. noi avem un var care vine mereu sa joace la noi. a costat 250 usd fara telecomezile alea care trebuie s ale cumperi separat, la Wall mart. nu mi s-a parut a se gasi greu, dar poate era la inceput.
eu nu stiu de jucarii ce sa iau am luat ceva de batut cu ciocanul pt David, pentru virsta de 2 si jum si tati habar nu am, ceva conform cu bugetul... o cravata ceva. intelege el situatia!
ne-am cumparat 5 copaci fructiferi citrici si am facut o investitie mare ca deja au fructe, si inca 3 copaci pt umbra, ca aici sunt necesari. mai trebuie sa ne punem gazon si gata locul de joaca pt copii.
inca ma simt ciudat ca vine craciunul si eu umblu in slapi, ca e cald afara. doar noaptea e foarte rece. mi-ar place putina zapada.
cine are mai multa?
liris spune:
fetelor vreau sa ma apuc si eu de gatit. am cumptor , imi vin tavi de la macys zilele astea. de care faina sa iau (cum se numeste)? baking powder? drojdie? si de pe unde? safeway? pw? ca la costco nu ma descurc sa gasesc mai nimic ... si pe fi-miu il apuca urlatul cam la 5 minute dupa ce intram. asa ca terminam rapid.
in Europa foloseam de zor demachiante milk, l'oreal, nivea. aici toate par sa fie foam? sau unde gasesc altceva pe stilul in care sunt invatata?
stau eu acum si ma gindesc ... caut cu disperare numai chestii europene (advertized ca cc calitate europeana ... si chiar au, bag sama eu acum...). la ce naiba am tras atit sa vin aici ? :( ... sau am venit fiind deja prea batrina si cu obiceiuri prea bine "infipte" in teasta ...
senchiu, as usual
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Liris, nici eu nu am vazut milk demachiant, eu folosesc foam si niste servetele demachiante umede. Singura data cand am vazut milk demachiant a fost la wallmart, era o sticluta mica, mica si foarte scumpa, nu imi mai aduc aminte firma.
Sunt sigura ca o sa gaseste pe Amazon. Dar sa stii ca sunt bune si demachiantele foam+servetele.
Cenia, multumesc pt urari!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Ramona J spune:
N-avem nici noi zapada, azi sint 78 de grade. Cica vine si frigul (40+), dar cu ploaie.
Noi am pus becurile la casa. Am crezut ca avem multe, cind colo ne-ar mai trebui inca o data atitea. Buget limitat, ajunge deocamdata.
Ma innebuniti cu Wii asta! Eu cred ca am personalitate addictive, asta imi mai lipseste!
Mamicile din Dallas se anunta pe forum unde sint Wii, alearga disperate cit e orasul dupa ele. Eu rideam de ele, dar parca ma lamuriti si pe mine. Mai, mai!
Sotului v-am spus ca-i cumpar chestii de ping-pong, noroc ca are pasiune noua.
Oricum, am luat TV de Black Friday, ajunge!
Alexandru a facut lista, eu n-o bag in seama. Vrea nu stiu ce casa de marcat. Avem una deja, cealalta cica si vorbeste. Sa-i fie de bine!
Sint in mare incurcatura, trebuie sa ma sfatuiesc cu sotul ca de acum avem prea multe variante de jucarii.
Box ziceti? Hmmmm....
The best thing you can do for your children is to love your wife.
josefine spune:
faina e flour. acum depinde de care vrei, organica, neorganica, enriched, etc. eu folosesc organica, bine ca nu ma strofoc prea tare cu gatitul de chestii pretentioase.
drojdie- e yeast. se gaseste si uscata dar si proaspata. nu prea mi-e cunoscut safeway-ul.
nivea are demachiant tip crema, stiu ca si eu cautam intr-o perioada. de obicei, stiu ca gaseam pe la cvs, daca ai pe acolo.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Wii are tot felul de jocuri si niste telecomenzi cu senzori de miscare pe care le tii in maini. In momentul in care te misti tu intr-o anumita directie se misca si personajele din jocul respectiv pe televizor. E ca si cand ai juca un joc pe calculator, dar in loc de tastatura si mouse foloseste telecomenzile respective, deosebirea fiind ca trebuie sa te misti.Este foarte antrenant si chiar faci miscare. Au tot felul de jocuri unde trebuie sa sari, sa boxezi, sa dansezi, etc
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album