Fetele din America (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona si eu am rezistat mult timp pina le-am luat...avem un Playstation sus (l-am pus in office ca-i mai incomod de stat acolo), dar ma crezi ca nu se joaca singuri sus? Poate vreo juma de ora pe luna cind isi aduc aminte. Mai avem PSP - p-astea le luam cind avem de asteptat mult pe undeva sau la drum lung in masina. E cam la fel cu televizorul. La inceput au jucat mai mult (poate 2-3 pe saptamina), apoi zac acolo pline de praf...

In schimb, Wii, mi-a placut si mie...

Nu cumpar jocuri violente, nu cumpar "fantasy" (zine d-alea inarmate pin-n dinti), nu cumpar nimic razboi...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar copiii vostri nu au facut liste de Mos? (vorbesc de cei mai maricei). Ca noi de la 5 ani suntem cu liste.
Ea mai pune pe lista eu incerc s o fac sa se mai razgandeasca si uite asa.

Acum lista Ralucai e gata. N am decat sa ma execut. Isi face copie ca sa l verifice pe Mos daca a adus tot !
A pus ptr Mos si report card ul sa l vada si Mosul... E straight 4.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Exact asta mi-a placut si mie la Wii, ca faci miscare. Intr-adevar pachetul de sport este foarte bun, am jucat la niste prieteni si a doua zi aveam febra musculara. Noi suntem foarte pasionati, amandoi, de jocurile pe calculator, am pierdut nopti jucandu-ne in retea, unul contra celuilalt (si cica noi suntem pregatiti sa avem un bebe), dar voiam ceva ca sa ne puna si in miscare.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Corina, nu facem liste pentru Mos, pentru ca nu se duc la cumparaturi...ce pica, pica...elementul surpriza mie mi se pare mai la indemina de sarbatori. Parca bucuria e mai mica atunci cind astepti ceva precis...Ii mai intreb asa in treacat, cam ce-ar vrea, dar am renuntat dupa ce am auzit de la Alex o data: "bilet de avion la Tokyo"

Deja stiu cam ce interese au, ce le face placere, ce i-ar bucura...

Vreau sa spun ca mi-am pus paie in cap singura (si le-am dat si foc)...le-am luat de Mos Nicolaie (in afara de carti si bomboane) un kit cu un briceag (stiu, mama denaturata ce sint) si o cartulie cum sa-l foloseasca in "wild"...fel de fel de chestii de cioplit...aseara ciopleam de mama focului ramasite de molding...cica facem scobitori

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

wii-daaaaaaaa, e un joc pt toata familia.
imi place si mie ,eu care nu am nici o tangenta cu jocurile.
ramona - ai dreptate cu aerul curat ,dar la noi sunt zile cand "nu poti iesi la aer curat" si atunci intra wii in actiune.

sotul meu e mult mai inspirat la capitolu asta ,stie exact ce sa cumpere .

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce e Wii asta? O fi bun si pt. Bogdan al meu (6 ani in Feb)?
Bogdan vrea sa ii cumpar "sound hose" si nu stiu ce inseamna. A auzit cineva de asa ceva?

Mergi la inceput

Ruxij:

Aici Wii: http://us.wii.com/

Si Sound Hose: www.stevespanglerscience.com/product/1192" target="_blank">http://www.stevespanglerscience.com/product/1192

Pare interesant sound hoseu'...ma duc sa ma mai uit...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Merci Ana-Maria! Tocmai am luat sound hose-ul de la siteul ala!
Moamaa dar am dat search pe amazon dupa Wii si mi-a dat o chestie care costa 540$!!!!! Adica asta o fi consola? Sa mai astepte

Mergi la inceput

Consola e $250 la Toys R Us...daca o gasesti

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, pretul normal este 250$, dar se gasesc foarte, foarte greu. Pe Amazon sau pe Ebay pretul sare de 500$.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput