Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Sa faceti un pic de stretching inainte ca am citit ca unii au ajuns pe la doctor ca si-au intins tendoanele de prea multa miscare cu Wii.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
Pentru demachiant mie mi se pare cel mai bun banalul Cetaphil...ieftin si bun.
La faina, depinde ce vrei sa faci. In general unbleached merge mai la orice. Pentru prajituri mai fine eu folosesc pastry flour. Baking powder e praf de copt. Yeast e drojdie - gasesti proaspata la raionul de unt/cheese/iaurt si uscata la pliculet in raionul de "baking needs".
Acuma mi-a sosit vestea fulger ca ne trebuie costumatie de doctor luni la scoala
Nicholas a primit rol in piesa de Craciun si diseara dupa petrecerea de la scoala trebuie sa bat Toys R Us sa incropesc costumatie...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Sa faceti un pic de stretching inainte ca am citit ca unii au ajuns pe la doctor ca si-au intins tendoanele de prea multa miscare cu Wii.
Oana_B
I lovepink!
Se ia de mina cu Blackberritis
![](icon_smile_big.gif)
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Andrada spune:
wii nu nici vorba, sound hose da excelent.
Sint tare bune discutiile astea, mai dati idei.
Ptr copii mai mici merg chestiile magnetice si de construit. Casa de marcat sau volanul ala smecher ii tine ocupati cu orele.
Mai maricei merg Catan, Heroscapes
As fi vrut sa ii iau ceva de joaca ptr la vara in curte (tobogan de apa d-ala scump ca la vara n-o sa dau banii) dar cum sa se bucure acu? M-am gindit si la excursie, dar parca e prea mic ca sa se bucure de idee, ii trebuie ceva sa se joace in saptamina aia sub pom....
Corina ce fata desteapta, vezi ce zice si ea ca acum e mare. Eu nu l-am intrebat pe Marcu decit la sfirsit cind hotarisem. M-a ajutat ca a facut ceva timp la clasa urmatoare sa imi dau seama daca e ok (inaltime, aptitudini sociale, etc)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by liris
in Europa foloseam de zor demachiante milk, l'oreal, nivea. aici toate par sa fie foam? sau unde gasesc altceva pe stilul in care sunt invatata?
Io zic sa te dezveti de ele
![](icon_smile_big.gif)
De catva timp eu folosesc crema cleanser de la St. Ives cu musetel, cumparat de la supermarket. Cateodata cand am chef de scrubbing ori cumpar crema de scrubbing ori amestec pe ala de musetel cu malai
![](icon_smile_big.gif)
Oana_B
![](greutati.gif)
I love
![](inlove.gif)
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Se ia de mina cu Blackberritis
Anamaria
Lol
![](icon_smile_big.gif)
Oana_B
![](greutati.gif)
I love
![](inlove.gif)
ocebine spune:
Lincoln Logs mai e pe lista...Am gasit la un magazin chinezesc jucarii care se intorc cu cheia. Nu stiu daca mai tineti minte...sint din tabla facute si pictate, intorci cheia si merg asa pinguieste.
Am mai gasit un kit de construit o masina fuel cell (pentru Nick - el e innebunit la construit motoare-motorase).
Anamaria
Andrada spune:
Da circuit snap sau capsela mai e o idee, au colectie mare.
Daca ii plac chestiile astea mai e si hydraulic set Anamaria e vreo 60 dolari dar nu-l mai gasesc pui pipes and pump and tank..etc
Hydraulic Robotic Arm,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
uite de astea vorbeam, le-am gasit:
http://www.constructiontoyzone.com/construction_kits/girder_and_panel_building.html
Si mai sint puzzle 3D am facut cu Marcu unul de ziua lui de 98 de bucati a fost extrem de bucuros, era un glob.
ACum le-am vazut p-astea:
http://www.oakridgehobbies.com/jigsaw_puzzles/bcbones_puzzles.html
dar mi-e ca ma repet
Acum mai avem unul de 250 dar parca i-a scazut entuziasmul (poate la tine merge Anamaria ca sint doi...)
A