Fetele din America (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Adriana, la multi ani pentru papusa!!! Auzi, io am fost la walmart si fac acolo torturi, poti sa le duci poza cu ce vrei tu sau au ei colectii cu printese, castele...ce vrei tu. Si la Costco te poti duce, Sam's. Kroger... ce ai tu acolo...:P

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by pumba

elena- ne mutam la NY
ramona-am ramas datoare cu un raspuns,sotul a venit cu masina acasa,gata cumparataa vrut sa-mi faca o surpriza.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Felicitari! Iti place?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana

Hehe, LMA Andrada, esti nascuta la zi mare! Sanatate si la cat mai multe hamsii adevarate

Ramona, tu stii pe aici prin NY multe, spune-mi si mie, te rog, de unde sa cumpar un tort cu printese.. Ca m-a-nnebunit fie-mea cu princess castle.. si acum vine ziua ei si vreau sa-i cumpar pana la urma un tort cu printese.. castele, etc..
Eu as fi vrut unul de la Nita dar se pare ca americanii astia au alte gusturi, cand le-am dus un tort de la Nita au strambat din nas..

Sanzi, ce-am ras la poza cu "Mireasa lui David"... e haioasa rau..
Ciuf

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Adriana, e simplu! Toate bakeries americane au torturi pe gustul lor! Cu printese, frosting de doi metri etc.
Eu zic ca tine, mai bun era unul de la Nita. Dar te pui cu gusturile copilasilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Andrada, la multi ani si numai lucruri bune si frumoase!!
Adriana, sa-ti traiasca printesa!

Eu tocmai ce-am dat o fuga in Brazilia o saptamana, mi-am gasit scuza o conferinta, dar adevarul e ca mi-era dooor.. si nu ma mai dadeam dusa de acolo.. acu's moarta de obosita, dar fericita ca mi-am facut damblaua Incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la posibilitatea unei mutari pe viitor

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ramona, Cris, nu stiam ca e asa simplu.. sa vad cum ma-nvart dupa un tort cu printese pe aici, adevarul e ca nu stiu de unde sa incep, dar daca e asa simplu.. ma descurc..

Lai, multumesc, am mai auzit ca e adicta Brazilia, succes la mutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Adriana, ai incerca la Krystal? Sint mult mai buni decit Nita...si sint si aproape pe Fresh Pond Rd.

Mai este Russo's Bakery pe Myrtle, merge intrebat si acolo. Mai este un bakery foarte mare pe Fresh Pond: Catania Bakery (vizavi de sueprmarket).

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Anamaria, esti o comoara
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

multumesc mult mymirela pentru informatii. Acum nu mai am intrebari deocamdata. Asteptam sa ne vina o foaie de la sot de la servici cu care sa dovedim ca este angajat acolo si dupa aia o sa mergem. Noi parca tot am face doua drumiri sa fim siguri ca ne da viza si ca avem toate actele. Poate atunci de craciun o sa fie multa lume pe la ambasada. Si mai bine sa avem viza deja. Asa ne gandim noi. E cam greu un pic ca drumul e destul de lung si cu copilul dupa noi.
Daca cumva iti mai aduci aminte de ceva care nu ai scris te rog mult scrie-mi. Iar daca mai am vreo nelamurire o sa scriu aici.
A trebuie cumva sa dovedim ca avem bani in cont cu care sa ne intretinem cat stam acolo? Si cam cati pe zi?
multumesc inca odata pentru tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, eu as recomnda sa scanezi hartia si s-o trimiti prin email cuiva de incredere (ruda, prieten etc).

philip&andreea

Mergi la inceput

La multi ani printesei tale!

Mergi la inceput