Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmenbr spune:
Andrada, LMA si tot ce iti doresti. Chiar ca esti norocoasa cu asa o zi de nastere, nimeni nu uita ziua ta...super...Frumoasa surpriza...vreau si eu hamsii...
3 anisori...uraaa!
Andrada spune:
Multumesc carmen, da nimeni nu uita, am si un nepot nascut in aceeasi zi.
Multumesc, Josefine, Pumba, Lai!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
iuliana spune:
Cine imi poate da niste idei de all-inclussive packages in Mexic? Ne-ar tenta in Puerto Vallarta, dar nici nu stiu de unde sa incep cautarile... vrem sa plecam pe 4 ian, deci timp nu prea avem cine stie ce. Imi poate recomanda cineva niste site-uri (am gasit o gramada pe internet, ofertele sint muuulte si nu stiu la ce sa ma opresc), alta destinatie sau hoteluri?. Merci mult!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
Andrada spune:
applevacation e si o romanca acolo,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Ruxij, ai disparut de cind ai fost la spa. M-am gindit ca ai abonament!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
cenia spune:
Andrada:LA MULTI ANI SI multa fericire.
Iuliana: in legatura cu excursia in Mexic, am fost la Rocky Point (Puerto Penasco) e aproape de noi si americanii merg des acolo, e statiune numai de americani in special merg cu ATV-urile pe dunele de nisip. adica e frumos, dar salbatic, noi am stat la un hotel super serviciile au fost super, oamenii prietenosi.uite niste poze ale noastre, facute cu telefonul ca am uitat camera acasa
http://picasaweb.google.com/cristpopa/POZEMEXIC
totusi, un prieten care are 3 vacante pe an(!!!) prefera croaziera pe ocean cu vaporul, ai aproape toate utilitatile(cica nu ca cele care merg in Canare, care au full) faci plaja, mergi in diferite orase din Mexic . au mers multi romani a costat 1400 USD de cuplu, maninci cind vrei si la orice ora vrei, si faci tot timpul aerosoli marini!
ce zici de ideea mea?
fetelor va las merg si eu la culcare. am lumini de Craciun, dar nu are cine le pune pe casa.
iuliana spune:
Andrada,Cenia, merci de idei. Noi, in special eu:), ne dorim sa stam cu burta la soare si sa nu facem nimic. Sa nu imi fac griji ca trebuie sa gasesc un restaurant si mincare care sa ii placa mofturoasei mele mari. Stiti cum se spune: imi doresc totul "la botul calului":). Nu avem chef de colindat prin orase, de vizitat cine stie ce. Plaja, mincare si somn...cam atit.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
pumba spune:
fetelor am o intrebare- am trimis inv pt petrecerea fetei care are loc sambata , pe inv am pus RSVP, pana acum 4 au dat tel ca vin, inseamna ca restul vin sau nu vin, daca nu au sunat pana acum? nu stiu cate party favor sa cumpar. dilema mareee de tot.voi ce ati face?
cenia - superbe poze,frumos flacau ai!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
corinadana spune:
Ii poti suna si tu. Unii sunt mai ametiti si nici nu mai stiu unde si pun invitatiile...( uneori suna n ultima clipa sa te mai intrebe de adresa).
Si apoi poti sa ti faci socotelile.
Tu zici de goody bags? Cumpara si tu mai mult si apoi returnezi.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca