Fetele din America (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Mymirela am incercat sa-ti scriu pe pm dar nu se poate. Orice informatii ai mi-ar fi utile.
Imi cer scuze fetelor ca sunt off topic dar nu am stiut unde sa scriu.
Inca o data scuze.
Mymirela orice informatii ai imi sunt bine venite. Am mare nevoie de ele. Am ceva informatii dar vrem sa fim siguri cand ne ducem ca nu mai e timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Pumba, unde ai gasit tu oferte de $400?! Am o prietena care ar fii vrut sa mearga de sarbatori acasa dar i s-a spus ca biletele sunt mai scumpe...

Fetele , stiti pe cineva care a mers la Ambasada la interviu cu copie dupa Affidavit of suport? Ce faci daca nu ajunge originalul?!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Irina se poate pe fax trimis!!!

Te pup! si pe fete .

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

elena- am citit un articol in Evenimentul de astazi,sper sa fie adevarat.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Mymirela, am intrat pe site-ul celor de la internetcalls....dar foarte greu...tot asa de greu se incarca pagina si la tine?!...la mine dureaza 3-4-5 minute....si am cable..iar computerul este de anul trecut...nu stiu ce sa zic...din cate am inteles, poti suna in Rom. pe fix cu 1.5 centi de pe computer iar pentru 5centi in plus (taxa de conectare) poti suna de pe telefon...asa este?
Am vrut sa pun cativa dolari ca si credit si sa incerc sa sun dar nu reusesc sa deschid fisierul acela unde tb sa-mi introduc datele de pe credit card...eu am Mac....am vrut sa contactez customer service sa-i intreb dar nu mi se deschide pagina....ai ceva sugestii, ai cumva un nr. de telefon?

Irina

Mergi la inceput

elena--de unde pleaca prietena ta? am cautat acum pe yahoo si am gasit cu 586$( 452+taxe) de la NY. bafta.

Mergi la inceput

Corina , stiam de fax numai ca ai mei nu au asa ceva la indemana dar pana la urma asa o sa fac...o sa-i rog pe fratii mei sa-mi trimita un nr unde s-o trimit...

Pumba, acum ma duc sa citesc si eu...

Va pup,

Mergi la inceput

Pumba, cred ca asa se explica preturile astea ieftine....locatia conteaza...intotdeauna din Los Angeles au fost preturile mult mai mari...

Mergi la inceput

elena- ne mutam la NY
ramona-am ramas datoare cu un raspuns,sotul a venit cu masina acasa,gata cumparataa vrut sa-mi faca o surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

elena2001 - mie mi se deschide fara probleme pagina celor de la InternetCalls. din pacate, nu am nici un nr. de telefon de la ei. creditul minim pe care poti sa-l cumperi e de 10 euro (noua ne ajunge vreo doua luni in conditiile in care vb aproape zilnic in Canada, bine asta-i gratis:) si de doua ori in Romania; plus sporadic Italia/Germania/Austria). poti sa suni gratis de pe computer in urmatoarele tari:
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Canada
Denmark
France
Germany
Gibraltar
Hong Kong (+mobile)
Ireland
Italy
Luxembourg
Malaysia
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Puerto Rico (mobile)
Russian Federation
Singapore
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
United Kingdom
United States (+mobile)
pt. Romania tariful este de 1cent/minut. Daca doresti ca ei sa-ti faca legatura pe un telefon (fix sau mobil nu conteaza) si apoi sa sune la nr. pe care vrei sa-l apelezi platesti 5 centi taxa de conectare - asta in cazul in care nu vrei sa vb de pe computer.
aaa... acum cand scriam am intrat pe site-ul lor si am gasit asta:
System Requirements^ top
In order to use the software, your computer must meet the following minimum system requirements.
Minimum System Requirements:
PC running Windows Vista, XP, 2000 (with SP2)
300 MHz processor
128 MB RAM
10 MB free disk space on your hard drive
Sound Card and a headset
Internet Connection broadband: Cable, DSL, with minimum 64 kbit/s up/downstream)
So... probabil ca cu Mac nu e compatibil. Sorry:(

adriana_m - noi mergem des in Canada, din motive de... rude (anul asta am fost de 5 ori). prima data cand am plecat, ne-am oprit in drum spre Canada in Seattle la consulatul canadian ca sa luam viza(prin urmare, parerea mea e ca nu merita sa faceti 2 drumuri; cred ca puteti rezolva totul intr-un singur drum, cu o oprire la Detroit). am fost acolo la prima ora cand s-a deschis ambasada. nu ai nevoie de programare; cel putin noi nu am avut. ai nevoie de poze tipice - nu mai stiu exact marimile, insa daca intri pe site-ul lor o sa te lamuresti. apoi ai nevoie de toate actele pe care le-ati primit cand vi s-a aprobat viza pt. US. de asemenea, sotului tau o sa ii ceara ultimul pay stub. probabil o sa va intrebe unde mergeti si sa furnizati o adresa si eventula un nume, daca e cazul. cam asta e tot. am terminat in 5 minute de predat actele si raspuns la intrebari. iar apoi ni s-a spus sa revenim peste 2 ore sa ne luam vizele. am primit viza pt Canada pana cu o zi inainte sa ne expire viza de US. aaa... sa nu uit: taxa pt viza e, sau cel putin era: $60/persoana cu o singura intrare si $120/persoana pt. mai multe intrari. noi cerusem din aia cu mai multe intrari, insa tipa de la ghiseu ne-a explicat ca intre US si Canada este ceva protocol care ne permite sa intram de cate ori vrem cu viza de o singura intrare. prin urmare, am salvat ceva bani. si... dupa cum ti-am zis am fost deja de 5 ori si nu am avut nici o problema.
cred ca ti-am zis tot. daca mai ai ceva nelamuriri, intreaba-ma.

Mergi la inceput