Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 10
cenia spune:
Salutare dragi americance.
Vad ca faceti retete delicioase. vreau si eu sa fac alba ca zapada.
De ce? de fapt sunt invitata la un party unde trebuie sa aduc prajitura preferata , 35 de retete!!!! si recipiente pt 35 de persoane! ma doare capul, dar ma americanizez. de fapt sunt romance toate, dar eu sunt cea mai noua,ele sunt de multi ani aici.
prajitura alba ca zapada imi place mie dar nu prea am facut-o, acasa faceam prajitura cu gem, aluat, gem, nuci intregi peste gem si aluat dat prin razatoare peste nuci si iesea ceva super fain ca gemul era de prune.
ati fost invitate lao astfel de petrecere?
nu va mai spun ce am patit cu cecul ala: cica era frauda, mi-au inchis contul la banca! nu mai pot lucra cu ei, desi nu a fost vina mea. am fost la banca ziua urmatoare ca nu-mi mergea cardul, era o tipa simpatica si mi-a aratat(fara sa vrea balanta) si aveam -888 usd!!! am incremenit. am sunat la departemanetul security, au zis ca e o frauda si nu au de unde sti ca nu-s implicata si eu. nu o sa am bed credit, nu raporteaza nicaieri dar mi-au inchis contul, imi dau banii inapoi care erau ai mei(80 USD) si la revedere! cum au putut face magarii, caci era debit card, le trebuia pin-ul....? doar sa faca plati pe net, ca alta ideee nu am! asta e! am luat o tzeapa mare. desi cei de la banca m-au pus sa bag un cod pin nou au zis ca imi trimit un card nou peste 5 zile.
nu va spun ca am iesit tremurind din banca cind am aflat. si tocmai va spuneam ca am refuzat un abonament pt securitatea contului si pt restaurarea "bed creditului" in caz de furt, bla, bla caci avem cheltuieli si i-am zis sotului: sper sa nu ni se intimple tocmai noua!
cine spunea ca "trimite cecul cu premiul ca ne descurcam noi?" nu credeam ca cecul poate creea atitea probleme. in Ro zici ca e birocratie pe la banci,dar nu au acces la datele tale bancare atit de usor. deseori ma enervam pt asta.
va las si sper ca nimeni sa nu faca prostii ca mine!
Oana_B spune:
Am gasit si pe net info despre Global Financial Inc astia si altii au primit cecuri. Data viitoare da cu google intai ca oamenii raporteaza de obicei.
Ex: azi primim la 9 dimineata telefon cica de la Flagstar Bank ca nush ce tranzactie a expirat si ca contul se inchide si ca sa intram pe site-ul lor. Sota-miu l-a dus capul imediat la identity theft si a scris manual site-ul bancii cautand un numar de telefon sa ii sune sa vada care e treaba ca noi nu avem nici o tangenta cu Flagstar Bank. Intre timp eu am gugalit numarul de telefon si am gasit pe site-ul whocalled.us ca e un scam. Si cand am tastat site-ul dat de aia la telefon internet explorer mi-a zis ca e phishing
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
josefine spune:
si eu de fiecare data gugalesc numerele de telefon. acum cateva zile primisem prin posta o hartiuta ca au good news pentru mine si sa sun la nu stiu ce numar. aveau numele meu, adresa si cam atat. am gasit pe google ca e un scam, ca te pacaleau sa primesti nu stiu ce reviste si dupa aia nu mai scapai de ei. sau scapai dupa ce le plateai cateva sute de dolari. oricum, nu e asa grav cum e cu cecurile. eu sunt asa fricoasa pana si cand e in interesul meu sa sun, daca nu gasesc pe google numarul sau pe site-ul respectiv, nu sun pana nu ma asigur ca e ok numarul.
mymirela spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Buna fetelor.
Am si eu o mare rugaminte. Vrem sa mergem de Craciun in Canada Si nu stim exact ce acte ne trebuiesc. Sotul are viza H1b iar Eu si copilul H4b (dependenti). Aseara s-a uitat sotul pe site-ul ambasadei din Detroit dar nu a gasit ceva concret, exact ce acte ne trebuiesc. Daca a mai fost cineva recent in Canada poate ne lamureste si pe noi. Acolo scrie ca trebuie sa trimiti actele la ambasada si primesti viza in 10 zile. Dar cum timpul este scurt pana la Craciun ne gandeam sa mergem noi pana la detroit sa depunem personal actele ca poate ne dau actele pe loc. Adica sa mergem sapt asta sa incercam. Dar am vre sa avem la noi toate actele ca si asa e foarte lung drumul pana acolo (noi stam in Indiana). Si mergem si cu copilul...
Stiti cumva daca ne trebuie invitatie din partea celor la care mergem? Si o dovada daca avem bani in banca? (asta nu prea avem cum sa dovedim doar fluturasul de salariu poate e bun).
Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si cat mai repede. (noi am vrea sa mergem la Detroit maine noapte)
va pup
astept raspuns, poate ne lamureste cineva
mai ai nevoie de informatii?
scrie-mi pe PM si o sa te lamuresc cum sta treaba:).
Ramona J spune:
Eu nu mai stau sa google nimic. Cum primesc "oferte" le arunc direct la cos.
Anamaria, m-ai omorit cu taverna aia. Am fost si noi acolo, au intotdeauna peste bun!
Andrada, nice party. Si eu vreau din asta sa nu fac nimic. Cred ca-i spun sotului sa-mi faca o surpriza next time!
Am ris in hohote! Am gasit niste reviste Tom & Jerry de prin Romania. Alexandru le iubea pe vreumri si a vrut sa citeasca el! Ca disclaimer trebuie sa spun ca nu l-am invatat sa citeasca romaneste, stia el citeva cuvinte pe vremuri, dar de cind e aici la scoala tot in engleza a citit. Deci copilul s-a descurcat foarte bine, dar pe alocuri citea exact cum vorbeste un american get-beget care vorbeste romaneste. A fost asa haios, imi pare rau ca nu l-am filmat!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Carmenbr spune:
Andrada, sa zicem La Multi Ani? A fost ziua ta si ti-au "copt-o"?
3 anisori...uraaa!
Andrada spune:
Anamaria, acu si anchovies sint tot momeala la americani (chestia cu sofranu). Vestea buna e ca tot cautind dupa poze sa compar spearingul cu anchovies sa vaz daca's tot una, am gasit un vinzator de anchovies proaspete in NJ (pina acum le gaseam numa sarate la rusi). Am sunat, ma duc simbata sa iau, va spun daca sint hamsii or ba, ca astia mai zic hamsii si la smelts care sint niste tirituri atlantice, nu finutele de hamsii de apa calda de la mediterana.
Carmen, da a fost ziua mea vineri, multumesc,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
adriana spune:
Hehe, LMA Andrada, esti nascuta la zi mare! Sanatate si la cat mai multe hamsii adevarate
Ramona, tu stii pe aici prin NY multe, spune-mi si mie, te rog, de unde sa cumpar un tort cu printese.. Ca m-a-nnebunit fie-mea cu princess castle.. si acum vine ziua ei si vreau sa-i cumpar pana la urma un tort cu printese.. castele, etc..
Eu as fi vrut unul de la Nita dar se pare ca americanii astia au alte gusturi, cand le-am dus un tort de la Nita au strambat din nas..
Sanzi, ce-am ras la poza cu "Mireasa lui David"... e haioasa rau..
Ciuf
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
pumba spune:
cenia-imi pare de patania ta!nici la dusmani mei nu doresc asa ceva ,e cumplit!
fetelor nu mai vorbiti de lucruri sfinte,please, hamsii ce mai mancam in tara.......
pana una alta haideti sa mergem in tara de sarbatori ,au astia preturi de oferta pt Romania(400$)
La multi ani ,Andrada,sa fii vesnic tanara si frumoasa!
adriana -nu poti comanda unul la Safeway? au acolo carti poze si alegi ce vrei tu.
sanzi-frumoase poze.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)