Fetele din America (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Buna fetelor.
Am si eu o mare rugaminte. Vrem sa mergem de Craciun in Canada Si nu stim exact ce acte ne trebuiesc. Sotul are viza H1b iar Eu si copilul H4b (dependenti). Aseara s-a uitat sotul pe site-ul ambasadei din Detroit dar nu a gasit ceva concret, exact ce acte ne trebuiesc. Daca a mai fost cineva recent in Canada poate ne lamureste si pe noi. Acolo scrie ca trebuie sa trimiti actele la ambasada si primesti viza in 10 zile. Dar cum timpul este scurt pana la Craciun ne gandeam sa mergem noi pana la detroit sa depunem personal actele ca poate ne dau actele pe loc. Adica sa mergem sapt asta sa incercam. Dar am vre sa avem la noi toate actele ca si asa e foarte lung drumul pana acolo (noi stam in Indiana). Si mergem si cu copilul...
Stiti cumva daca ne trebuie invitatie din partea celor la care mergem? Si o dovada daca avem bani in banca? (asta nu prea avem cum sa dovedim doar fluturasul de salariu poate e bun).
Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si cat mai repede. (noi am vrea sa mergem la Detroit maine noapte)
va pup
astept raspuns, poate ne lamureste cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adriana, imi pare tare rau. Si Luca a patit-o de doua ori. O data i-a dat un copil cu un Meka block in cap, iar a doua oara cu un "televizor" in spate, asa a spus Luca.
Mi-au dat incident report (in doua exemplare, unul pentru mine, unul pentru ei) pe care a trebuit sa il semnez.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/album/561300641zsaRwI?start=48
Am pus si eu ceva poze!!!

Sambata am fost la un rest grecesc unde copiii au dansat pe mese cu dansatoarele din buric...au facut un show!!! Se uitau toti la ei..erau asa simpatici!!! Bineinteles ca a trebuit sa puna si bani la brau ...iar prietena lui David, Rebecca (care era fascinata de dansatoare) le-a adus pe toate pe rand pe masa noastra si le imita atat de bine!!!!
Duminica am fost la un rest romanesc...unde eu am mancat o salata de vinete si mi-a fost rau toata noaptea...
Acum ma refac...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Frumoase poze Sinzi...se pare ca v-ati distrat bine...

Si mie mi se face rau de la vinete la restaurante. Cind le fac acasa (sau le face mama) nu mi-e rau, dar cind le servesc la restaurant, ma perpelesc toata noaptea. Partea proasta e ca nu ma pot stapini si le maninc

Am fost si noi la greci saptamina asta si am mincat hamsii prajite!!! Yummy-yummy. Avem un loc unde mergem mereu si au cei mai proaspeti pesti posibili...ii aduce la masa inainte sa-i prajeasca/gratareasca.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si mie imi plac la nebunie hamsiile!!! LA greci am mancat tzatzichi, o salata greceasca si midii in sos...bunn!!!

Nici eu nu ma pot abtine de la vinete...hihi...(si nici de la scoici, si de la ele mi se face uneori rau...dar suportabil)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Tzatziki faci foarte usor acasa...castravete ras si scurs, iaurt grecesc (Fage) si usturoi pisat...putin piper si sare...gata salata.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hai ca m-ai doborit cu hamsiile prajite...trag cu sania bunica si cupilu prin zapada pina in NY daca altfel n-am cum, dar la hamsii nu rezist, da-mi si mie adresa te rog Anamaria.
Eu am avut suprize party simbata, taman facusem peste, putea toata casa, eram cu mujdeiul in mina, parul in toate partile, noroc ca abia ma schimbasem in haine de casa noi nestropite de ulei.
Intrau in casa si nu se mai opreau!!!, mi-a luat ceva secunde sa ma prind ce cauta oamenii astia in casa mea. Am avut tort cu numele meu si scris in romaneste (Nita), pateuri, saratele si alte nebunii au adus, tare bine e cind nu-ti faci probleme daca ti-a iesit mincarea. Si mie mi se face jale de salata de vinete, ceai de sunatoare si anghinare scrie pe mine a doua zi.
Acu ma duc sa ma uit la pozele tale sinzi. M-am uitat, tare mare s-a facut David-acum vad de ce roiesc fetele, cu ce ii dai in par, vreau si sa incerc sa ii mai aranjez parul lui marcu, ii sta in toate partile, se gaseste ceva curat ptr copii? Pe tine nu te-am vazut...unde esti?
Adriana, alta mai aproape nu e?
Adriana_m nu stiu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, ii zice Taverna Kyclades, e pe Ditmars Blvd (cu 33 street)...hamsiile sint pe meniu la Appetizers si le zice Spearings. Sa fii sigura, suna inainte sa mergi ca nu intotdeauna le au la bucatarie. (718)545-8666.

Ce frumos ai petrecut!!!! Asa e cel mai grozav sa ai casa plina dintr-o data...fara nebunia pregatelii.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

spearings??? nu le cheama anchovies?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

spearings??? nu le cheama anchovies?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Le-o chema anchovies, dar pe meniu asa sint scrise.
Nu gasesc nicaieri referinta la pesti ca "spearings"...decit ca momeala

Oricum, sint deliciosi si crocanti la coada

Anamaria

Mergi la inceput