Fetele din America (96)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
josefine spune:
iar eu am primit cu fedex-ul , tot acte. au venit la usa si mi-au cerut si buletinu' ca sa vada daca chiar eu sunt destinarul.
acu' si eu am emotii cu posta romana, am trimis un pachet cu usps-ul, cadou de craciun, nu cine stie ce chestii valoroase sa vedem daca ajung. le-am trimis express, ca ne dadeau si tracking number, dar vad ca de cand a plecat pachetul de pe aeroport, nu mai e nici un update.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada spune:
Numai cu usps trimit in ro, inclusiv acte, ajung in 8-9 zile, nici o problema niciodata, am trimis si ceasuri, bijuterii, creme etc, totul intact,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
iuliana spune:
Vrem si noi sa trimitem scrisoare lui Santa. Stie cineva o adresa? Anul trecut am trimis la North Pole, dar nu am primit nici o scriosare de la el. A fost cindva postat pe forum un subiect cu o adresa, dar nu mai stiu unde. Ma poate ajuta cineva?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
crisflo34 spune:
Uite adresa unde am scris noi Mosului anul trecut si am primit scrisorica cu raspuns. Copiii s-au bucurat.
http://www.laposte.fr/perenoel/
Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro
blackpanterro spune:
Iuliana aici se pot comanda scrisori de la Santa, se pot personaliza cum vrei si timbrul este de Polul Nord :)
http://sentbysanta.com/
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
adriana spune:
Noi.. cam ofticati... Vineri cand m-am dus sa-l iau pe C de la gradi, mi-a spus ca un baietel (care il tot necajeste mereu), l-a impins si s-a dat cu capul de perete.. Miss-ul l-a trimis la nurse sa-l verifice.. Slava Domnului ca nu are nimic, nu a fost ceva grav... Da' m-am enervat ca atunci cand mi l-a dat acasa nu mi-a spus nimic.. parca asa era normal, nu? Sa explice. Asa ca ne-am hotarat sa il ducem la alta scoala, una particulara
Faza proasta e ca facem cam 1 ora pana acolo, si asta inseamna sa ma plimb cu toti copiii pana la scoala lui C o ora dus- una intors..
Anamaria, voi cam cat faceti pana la greci? Merg cu bus-ul copiii? Ma enerveaza ca nu e un highway ceva pana acolo, tot pe stradute tre sa ma invart..
O saptamana buna... sa fiti cuminti sa vina Mosu si la voi
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
![](coreografie.gif)
ocebine spune:
Adriana, noi facem dimineata cam 45 minute. Plecam in jur de 7:10...Nick trebuie lasat primul la St. D (el intra la 8:00) si apoi Alex la St. C (el intra la 8:30). St. Demetrios este pe 31st si 30Av (clasa V-XII) si St. Catherine este pe 33St cu Ditmars (PreK-IV). Daca vrei mai multe informatii, da-mi un PM.
Sint oarece scurtaturi dar depinde de ore.
Am uitat sa adaug ca nu exista bus asa departe, cine stie poate organizam un carpool
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
sinzi_ana spune:
Adriana si noi tot 45 de min!!!
Imi pare rau pt ce a patit Codrin...eu as fi discutat serios cu educatoarele, la noi pt fiecare "incident" se scrie un bilet in 2 exemplare (una pt parinte si una pt gradi)...(chiar si pt comportament nu numai pt accidente!!!)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
adriana_m spune:
Buna fetelor.
Am si eu o mare rugaminte. Vrem sa mergem de Craciun in Canada Si nu stim exact ce acte ne trebuiesc. Sotul are viza H1b iar Eu si copilul H4b (dependenti). Aseara s-a uitat sotul pe site-ul ambasadei din Detroit dar nu a gasit ceva concret, exact ce acte ne trebuiesc. Daca a mai fost cineva recent in Canada poate ne lamureste si pe noi. Acolo scrie ca trebuie sa trimiti actele la ambasada si primesti viza in 10 zile. Dar cum timpul este scurt pana la Craciun ne gandeam sa mergem noi pana la detroit sa depunem personal actele ca poate ne dau actele pe loc. Adica sa mergem sapt asta sa incercam. Dar am vre sa avem la noi toate actele ca si asa e foarte lung drumul pana acolo (noi stam in Indiana). Si mergem si cu copilul...
Stiti cumva daca ne trebuie invitatie din partea celor la care mergem? Si o dovada daca avem bani in banca? (asta nu prea avem cum sa dovedim doar fluturasul de salariu poate e bun).
Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si cat mai repede. (noi am vrea sa mergem la Detroit maine noapte)
va pup
astept raspuns, poate ne lamureste cineva