LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 7

simo29 spune:
simo29 spune:

Am vb cu Oana de un minut - azi i-au luat la Denis sange sa-i faca analize - daca ies ok maine vin acasa 

Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!
 Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!
 I-am zis la Oana ca o astept maine cu flori numa sa vina odata acasa!!!
 Pupici,
 Simo si David (9 noiembrie 2006)

Yagmur spune:
Yagmur spune:
  LA MULTI ANI SARBATORITELOR
LA MULTI ANI SARBATORITELOR : FATIMA, MONIQUE SI BIABAUS
: FATIMA, MONIQUE SI BIABAUS
Nu am citit decat prima pagina si Ktrinel mi-a adus aminte de Sarpele Rosu... ce vremuri, acolo am mancat, baut si povestit acum mii de ani cu Stefan Iordache..... hehehe.... ce baba sint!
In alta ordine de idei imi vine sa emigrez acum... abia a ajuns azi citatia la autoritatea tutelara, sper ca maine sa termin cu ancheta sociala si daca gasesc avocat ieftin poate nu mai mai duc la Bucuresti.... sper sa termin odata cu povestea asta
Luca e tot bubos, acum caut alergolog pediatru, in rest, fara muci, neragusit, doarme insa super agitat... a mai aparut o maselutza.... Nu stiu ce sa-i dau sa pape, momentan am scos iaurtul dar sint in pana de inspiratie ptr masa de 10-11 si cea de 17-18. Fructe si cereale, dar oare se satura??? Ca e tare mancau..
Azi se decide marea schimbare la job... cred ca vin vremuri nasoale daca mi se schimba sefu'...
Va pupicesc si sper sa apuc sa citesc din urma
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca 
 varsta Luca 

miraco spune:
miraco spune:
 Uitati-va acum pe antena 2...despre alimentatia bebeilor!
poopez tare,tare bebeii bolnaviori si pe cei sanatosi si pe minunatele mamici.Trag cu ochiul la voi......... din umbra.
din umbra. Miraco
Miraco cu
cu  Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami
 Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

desiree spune:
desiree spune:
quote:
Originally posted by a_deju
poze calde caldute, cu motanu' congelat, adunat de prin plimbari :) de-aci' incolo
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
motan haios si covor frumos

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

desiree spune:
desiree spune:
 apropo de ce a postat marani...m-am intalnit azi cu vecinul de jos...cica "il tot aud pe asta mic urland"..mai in gluma mai in serios...mai razand..iar eu..."ce pot face? se exprima des!"..tot mai in gluma mai in serios..
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

flore26 spune:
flore26 spune:
 Ne/am intors de la doctor...din pacate ce are in nas nu sunt muci, e puroi 

RINITA PURULENTA...luam antibiotic, aerius, picaturi..si sa ne rugam sa scape de alergia asta...sunt foarte suparata
 RINITA PURULENTA...luam antibiotic, aerius, picaturi..si sa ne rugam sa scape de alergia asta...sunt foarte suparata
Flore 
   Alessia Liane  (16-12-2006)
Alessia Liane  (16-12-2006) 

madaluta spune:
madaluta spune:
  FATIMA, MONIQUE SI BIABAUS
FATIMA, MONIQUE SI BIABAUS
biabaus: nu ne mai spui nimic de bb din burtik??
Parca mai erau gravidute pe la noi...n-am mai auzit nimic..n-am mai vazut nicio semnatura cu {gravi]
luciaro:nu am intrebat pediatra pt  k am crezut k medicamentele  vor avea efectsi nu va trebui sa aplic "babismele", dar cred k voi incerca asa cate putina miere fiarta cu ceaiu, asa cum a zis si Desiree.
A_deju: macar in poze sa va mai vedem si noi daca altfel nu...
Daphnacam cata miere ii dai si cum ai inceput?
Si voi sunteti scumpe la vedere...
Madalina  15+
15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

m_monique spune:
m_monique spune:
quote:
Originally posted by danita
Logica e totul:
Bea Suc de portocale!
Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate
Sanatate inseamna Sport!
Sport inseamna viata !
Viata inseamna Bani!
Bani inseamna Femei!
Femei inseamna Sex!
Sex inseamna S.I.D.A !
S.I.D.A inseamna Moarte !
Nu mai bea SUC DE PORTOCALE ! Vrei sa mori? Mai bine bea O VISINATA!
BeBelusca

Andrei (16.12.2006)
 Andrei (16.12.2006)

dianocica spune:
dianocica spune:
 flore imi pare foarte rau...:((( bine ca ai avut inspiratia sa mergi cu ea la dr. acum sunteti deja pe drumul cel bun 
diana si  david 03.12.06
david 03.12.06 
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

roxanica2006 spune:
roxanica2006 spune:
 flore, imi pare atat de rau ca Alessia e bolnavioara...Dar vei vedea ca se va insanatosi repede, pana la ziulica ei va fi sanatoasa si voioasa...Multa, multa sanatate!!!
ROXANA  si
 si  DAVID MIHAI (20.11.2006)
 DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu