LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 8

m_monique spune:
m_monique spune:
quote:
Originally posted by fatima
LA MULTI ANI, Monique si Biabaus!!! Impliniri si multa fericire alaturi de familiile voastre!!!
Va multumesc la randu-mi de urari..
Oare nu se poate face o exceptie pentru noi, sarbatoritele, cu butoiul ala? Fetelor, implinesc 30 ani!! ..e o varsta frumoasa, ma simt implinita, am o familie minunata, un copil superb, ma simt cu adevarat femeie, lipsita de complexe -desi constat in oglinda primele riduri, cateva kg in plus, nu ma deranjeaza deloc-, stiu exact ce-mi place, ce vreau, acum ma cunosc cu adevarat, am convingeri despre lume si viata, sunt mai puternica, sigura..dar totusi..paradoxal, nu stiu de ce, toate astea ma deprima...dintr-o data, parca mi-e dor sa fac lucruri nebunesti si sa nu fiu trasa la raspundere, sa ma razgandesc dintr-un minut in altul fara sa fiu judecata..cred ca ma sperie schimbarea constatata, desi a fost treptata..poate pentru ca realizez, ca desi in bine, e o transformare ireversibila..
eva ioana (08.11.2006)
fatima nu e voie in butoi. desi te inteleg. si eu cand am schimbat prefixul, am avut aceeasi stare.
acum la 32 ma simt ca la 20, ca doar sunt mamica tanara.

Andrei (16.12.2006)
 Andrei (16.12.2006)

m_monique spune:
m_monique spune:
quote:
Originally posted by saryta
Am fost si noi sa facem vaccinul, dar nu-l trimesesera aia... in schimb ne-am cantarit si avem 10 kg si 78 cm ... binisor spunem noi.
Inca mai papa tzitzi si deja ma cauta pe sub tricou ... spune ceva de genul titi si aseara cand am dat drumul la apa in cada a zis baie, baie... nu stiu cum sa zic, dar am fete mari - gata am scapat
... de mers merge ... a inceput sa si vorbeasca - m-am scos.
Mariana - mamicuta de 3- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ce fata mare ai!

Andrei (16.12.2006)
 Andrei (16.12.2006) 

m_monique spune:
m_monique spune:
 flore acum am vazut ca alessia e bolnavioara.  de la zmeu, ca sa-i treaca repede.
 de la zmeu, ca sa-i treaca repede. 
  Andrei (16.12.2006)
 Andrei (16.12.2006)

dianocica spune:
dianocica spune:
 simo multumim ca ne aduci vesti de la asiza.  pe care o asteptam cu drag
 pe care o asteptam cu drag
diana si  david 03.12.06
david 03.12.06 
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

kikineata spune:
kikineata spune:
 Flore, nu-ti fa griji, denumirea e cam pompoasa, sunt de fapt muci care au culoare galben-verzui, adica s-au infectat mucisorii aia pe-acolo. Am avut si noi muci la greu in toate formele si culorile. Stiu ca e foarte bun pt. asta doar picaturile Pivalone. ORL-istul meu a zis ca sa-i dau doar picaturi fara antibiotic, dar la Alessia se pare ca deja e infectie si ti-a dat si antibiotic. Pfui bravo ca ai fost al medic, dc stateai acasa ca las ca trece. Hai ca va fi bine!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata

desiree spune:
desiree spune:
 flore, sanatate multa bubulinei!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

madaluta spune:
madaluta spune:
 flore : multa sanatate si refacere rapida...
De la ce se face rinita asta???
Madalina  15+
15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Yagmur spune:
Yagmur spune:
 Flore, sanatate multa printesei.....
Fatima, sa stii ca incep si eu sa ma stresez ca nu mai am mult pana la 40; eu astazi oricum dau tarcoale butoiului, simt ca cedez fizic, ciclu s-a terminat acum 2 zile, dar iarasi sangerez..... de orice am nevoie acum, numai sa cad bolnava nu 
Fug spre casa ca ma asteapta Luchitza
Multa sanatate celor bolnaviori si pupici minunatelor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca 
 varsta Luca 

desiree spune:
desiree spune:
 am citit despre alaptarea prelungita..ceva mi-a atras atentia foarte tare:
In the second year (12-23 months), 448 mL of breastmilk provides: 
29% of energy requirements 
43% of protein requirements 
36% of calcium requirements 
75% of vitamin A requirements 
76% of folate requirements 
94% of vitamin B12 requirements 
60% of vitamin C requirements 
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

saryta spune:
saryta spune:
 Multumesc fetelor  .
.
flore - multa sanatate bubulinei.
Mariana - mamicuta de  3  - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
  - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)