LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
sbogdana spune:
Fatima 
Biabaus
Monica 
Teutz Mii de scuze ca ieri am gresit numele Alexiei;
azi noapte stateam in pat si mi-am dat seama ce gafa am facut 
ne-a mai iesit o maseluta; se explica de ce s-a sculat de n ori noptile trecute
fatima spune:
LA MULTI ANI, Monique si Biabaus!!! Impliniri si multa fericire alaturi de familiile voastre!!!
Va multumesc la randu-mi de urari..
Oare nu se poate face o exceptie pentru noi, sarbatoritele, cu butoiul ala? Fetelor, implinesc 30 ani!! ..e o varsta frumoasa, ma simt implinita, am o familie minunata, un copil superb, ma simt cu adevarat femeie, lipsita de complexe -desi constat in oglinda primele riduri, cateva kg in plus, nu ma deranjeaza deloc-, stiu exact ce-mi place, ce vreau, acum ma cunosc cu adevarat, am convingeri despre lume si viata, sunt mai puternica, sigura..dar totusi..paradoxal, nu stiu de ce, toate astea ma deprima...dintr-o data, parca mi-e dor sa fac lucruri nebunesti si sa nu fiu trasa la raspundere, sa ma razgandesc dintr-un minut in altul fara sa fiu judecata..cred ca ma sperie schimbarea constatata, desi a fost treptata..poate pentru ca realizez, ca desi in bine, e o transformare ireversibila..

eva ioana (08.11.2006)
dianocica spune:
pt fetele care inca mai alapteaza, aveti cateva linkuri despre alaptat peste 1 an. beneficii de ambele parti:
www.kellymom.com/bf/bfextended/index.html" target="_blank">kellymom
www.babycenter.com/refcap/toddler/toddlerbreastfeed/8496.html" target="_blank">babycenter
www.parentingweb.com/lounge/ext_nursepage.htm" target="_blank">parentingweb
www.lalecheleague.org/NB/NBextended.html" target="_blank">lalecheleague
www.motherstuff.com/html/breastfd-toddler.html" target="_blank">motherstuff
spor la lecturat 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
ziggy spune:
Ktrinel, ce de vaccinuri. Ce sa zic, nu cred ca la noi se fac atatea, 4 intepaturi si ma ia pe mine plansul.
Flore, va dorim multa sanatate, sa scapati repede de muci, imi amintesc ca la Calin au durat vreo doua saptamani. Mult ser fiziologic ca sa curga mai usor.
Laura, depinde cat de mucos este. Daca sunt niste mucisori, adica sa zicem ca daca il aspiri doar seara si dimineata, eu zic ca merge vaccinat, daca are muci mai multi nu prea l-as vaccina. Sanatate multa si vaccin usor.
Dianocica, legume crude nu i-am dat pentru ca am stiut ce anume. Dar chiar la aceasta intrebare ma gandeam si eu. Parca as incerca rosie, sa vedem.
saryta spune:
Am fost si noi sa facem vaccinul, dar nu-l trimesesera aia
... in schimb ne-am cantarit si avem 10 kg si 78 cm ... binisor spunem noi.
Inca mai papa tzitzi si deja ma cauta pe sub tricou ... spune ceva de genul titi si aseara cand am dat drumul la apa in cada a zis baie, baie
... nu stiu cum sa zic, dar am fete mari - gata am scapat
... de mers merge ... a inceput sa si vorbeasca - m-am scos.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
marani spune:
quote:
Originally posted by saryta
Am fost si noi sa facem vaccinul, dar nu-l trimesesera aia... in schimb ne-am cantarit si avem 10 kg si 78 cm ... binisor spunem noi.
Inca mai papa tzitzi si deja ma cauta pe sub tricou ... spune ceva de genul titi si aseara cand am dat drumul la apa in cada a zis baie, baie... nu stiu cum sa zic, dar am fete mari - gata am scapat
... de mers merge ... a inceput sa si vorbeasca - m-am scos.
Mariana - mamicuta de 3- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
SUPER!! Ai fata mare! bafta la vaccin!
SBOGDANA, felicitari pt maselutza, cunosc partea cu trezitul noaptea de n ori...
Ajutati-o pe Sonia
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI FATIMA 
[S] LA MULTI ANI BIABAUS [S]
[S] LA MULTI ANI MONICA [S]
minunea mea
acs spune:
Marani, multumesc! Trece-trece macar un pic. Mai pot primi unul? :) 
Saryta, felicitari! Ai fete mari si frumoase! 
Fatima, hai ca mai poti face si cate o fapta nebuneasca :). Fii fericita, caci ai motive! 
Lavinia, dulce foc Mihaita! 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
simo29 spune:

FATIMA, BIABAUS, M_MONIQUE 

Noi suntem bine - am terminat tratamentul - mai avem ceva mucu, sper sa scapam de ei intr-o zi ,doua...
Cu scuzele de rigoare - n-am mai dat vesti despre Oana pentru ca n-am mai reusit sa ajung la ei la spital - duminica am fost intr-o comisie la alegeri 

- nu ma mai duc niciodata - 

...
Simo si David (9 noiembrie 2006)
ramsan spune:
Fatima 
Biabaus 
M_monique 
Alexandra am stat si l-am tot admirat pe prietenul nostru motz de Sighet. E un frumos si iti seamana foarte mult. Ce minunatii de flori ai primit si ce tort fain 
Dolores am admirat si pe Davidut dragutz si finutz. Sa fie sanatos! (ii multumim lui desiree de link)
Lavinia
pe Mihaita cel carliontat si vorbaret.
acs cum ati ajuns la medic ca sa faceti coprocultura? ce simptome a avut Victor?
dbunny sa stii ca s-ar putea sa fie genetica treaba cu testiculele retractile daca ssi tati Paco are problema cu motilitatea. Operatia este o banalitate iar rezultatele sunt ok dupa asta. Tind sa cred ca va face anestezie generala. Nu prea am auzit de anestezie locala la treburi de astea. Poate nu va programeaza chiar de Craciun la operatie.
a_deju foarte frumusel Eric.
Laura multa sanatate lui Dani
. Stati foarte bine la revizie. Bravo!
Saryta felicitari pentru primele cuvinte! Sa stii ca se cam duc vremurile de bebe, acum e copilas si parca imi pare si bine dar si rau ca trece timpul. Si felicitari mami pentru asa niste masuri extra ale Antoniei, ca doar a primit de la tine tzitzi la greu!
Ktrinel
4 intepaturi?! Chiar ca iti trebuie nervi de fier!
Fatima cat de bine m-am identificat in cuvintele tale
Si pe mine m-a apucat depresia anul asta cand am implinit 30 de ani.. dar mi-a trecut ![]()
La Iasi a cazut prima ninsoare
se simte deja mirosul de brad si parca sa aud si colindele...
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)