LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
a_deju spune:
poze calde caldute, cu motanu' congelat, adunat de prin plimbari :) de-aci' incolo
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
saru'mana fetili de informatii pretioase despre outze :))) nu ne incadram :) booon, deci inca una stearsa din stol... 
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
quote:Tot mai frumos motanu'
Originally posted by a_deju
poze calde caldute, cu motanu' congelat, adunat de prin plimbari :) de-aci' incolo
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
Si la noi POZE NOI la semnatura Flore
Alessia Liane (16-12-2006)
dianocica spune:
katrinelooo 4 intepaturi?
horror..
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
roxanica2006 spune:
Abia acum vad ca v-am salutat cu "buna dimineata" , adevarul e ca era dimineata cand am inceput sa scriu mesajul...
Dianocica, legume crude nu i-am dat inca, adevarul e ca nici David nu mi-a lasat prea multe alternative.
Jocuri in picioare, hmmm...Adevarul e ca de cand cu umblatul asta, ma simt cam exclusa din "cercul lui de prieteni"
parca-l incomodez daca-l opresc din mers pentru un mic joc cu un cub, o carticica, etc. Merge, merge si iar merge. Transporta papucii, flacoanele, trage dupa el jucarii din alea ce se leaga cu atza, sparge barierele de jucarii si ajunge la flori, le pliveste...Singurele jocuri care se preteaza la noua pozitie sunt:
- "fotbalul", mai, da ce dribleaza,
- dansul, nebunie mare, imita tot ce fac eu, ne leganam de pe-un picior pe altul, ne lasam dand din fund pana la podea, tremuram picioarele, si alte cele, toate tinandu-ne de manutze.
Am mai incercat si sa alerg dupa el, te prind, te prind. Dar isi lua o viteza si sfarsea cazand rau, asa ca am abandonat. dar ma provoaca el, merge linistit si brusc isi intoarce capul si ma urmareste, apoi rade in hohote si iar merge cativa pasi, iar se intoarce sa vada daca-l urmaresc.
Aseara Cristi statea pe canapea, of course, si david se uita hipnotizat la el, radea asa fain si mergea fara sa se uite la picioare. Si razand asa s-a impiedicat de olitza, cu rol de jucarie, si a cazut. Nu tare, oricum mereu isi pune mainile in fatza, ori cade in fund, e tare precaut. Dar atat de dragut si naiv si inocent a fost, cum se uita zambind cu drag la tati, de nu mai vedea nimic, ca-n comediile alea alb negru, vechi.
Mai avem o jucarie, copacel parca asa se numete, e la inaltimea lui si are tot felul de luminite, butonase, si alea le mai invarte pe acolo.
Hai, Dianocico, ti-am explicat pana te-am amtetzit...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
acs spune:
Roxanica, multumesc! Sigur ca le fac si fetelor analiza, ca ele-s cauza cea mai probabila. Insa eu tot mai sper sa nu fie de la ele. Cum Victorila baga in gura tot ce-i cade la indemana (sirete, frimituri, frunze etc; chiar l-am prins lingand talpa unor pantofi) si e practic imposibil sa-l feresc de toate, mai am o speranta.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dianocica spune:
donia atentiune atentiune! mult covor in pozele cu motanu'
. adejule m-a terminat cu carliontii aia in varful capului...
acs si d mananca tot. nisip...frunze...linge leaganele in parc
normal ca eu sunt cu ochii ca pe butelie dar, evident, nu e suficient...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
marani spune:
LUCIARO, ROXANICA
...auzi..eu batrana?! sa stii ca da...mama lor de ani ca repede trec..
ACS, sanatate multa! daca
trece necazul? aceleasi ganduri bune pt fulguletii Dani si Alessia.
FLORE, eu vreau sa-i fac cadou sotului de Craciun calendar pe 2008 cu mandrele lui. Eu-l fac la o firma de publicitate, unde am lucrat, firma ce se ocupa cu inscriptionari pe diverse obiecte, bannere, firme luminoase, litere volumetrice, etc. Cred ca asta tre sa cauti caci preturile difera mult.
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
cititzi si voi azi in Gardianul...
...
Copil de sase luni vinovat de tulburarea linistii publice!
Un politist i-a amendat pe parintii unui copil fiindca acesta facea galagie cu premergatorul
Copil de sase luni vinovat de tulburarea linistii publice!
O familie din Galati a fost reclamata la Politie fiindca baietelul in vårsta de numai sase luni a deranjat cu premergatorul vecinii de sub apartamentul lor. Politistii romåni, vesnici aparatori ai legii, au constatat cine este vinovat de deranjul provocat vecinilor si au atras atentia sa nu se mai intåmple. Cum “taraboiul” nu s-a domolit, politistul de proximitate i-a sanctionat pe parintii micutului cu 200 de RON. Familia Nitu va face contestatie, urmånd ca instanta sa se pronunte.
Un caz nemaiintalnit a avut loc zilele trecute in orasul de la malul Dunarii, Galati. O angajata a Directiei de Protectie a Copilului s-a deplasat la Sectia 4 de Politie, din cartierul Micro 40, si a reclamat faptul ca vecinii de deasupra sa ii dau desteptarea dimineata fortat, producand zgomote care ii tulbura somnul. Mai mult, a sustinut aceasta, de-a lungul zilei zgomotele nu inceteaza, motiv pentru care a cerut politistilor sa ia masuri. Oamenii legii au luat reclamatia in serios si s-au deplasat la locul cu pricina. Aici, dupa investigatii amanuntite si prin metode specifice, au reusit sa-l prinda in flagrant pe cel care tulbura li
nistea locatarilor din bloc.
Acesta este un bebelus in varsta de sase luni, Doru Alexandru, care incearca sa invete sa mearga in picioare. Vinovat de producerea zgomotelor dubioase auzite de vecini se pare ca este premergatorul copilului, care atunci cand se deplaseaza pe parchet face zgomot.
Cum Doru nu are varsta legala ca sa poata primi o amenda, parintii micutului s-au vazut sanctionati cu 200 de RON pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Parintii micutului sunt decisi sa conteste procesul-verbal de amenda, mai ales ca nu este semnat de nici un martor.
Reclamatii pe banda rulanta
Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al IPJ Galati, subcomisarul Stefan Gohoreanu, ne-a declarat ca persoanele respective nu erau la prima abatere. “De mai multe luni, impotriva lor s-au depus, la Sectia 4 Politie, mai multe reclamatii privind tulburarea ordinii si linistii publice. Politistul de proximitate le-a atras atentia sa faca ceva pentru ca premergatorul sa nu mai faca galagie, dar nu s-au conformat iar reclamatiile au continuat.” In aceasta situatie, politistul a fost obligat sa ia masurile legale.
«Am crezut ca este o gluma»
Mama “turbulentului”, Maricica Nitu, a declarat: Eu prima data cand i-am vazut pe politisti la usa am crezut ca glumesc. Nu se poate, le-am spus. Aduce-ti-mi si alti locatari pe care i-am deranjat, nu numai pe dansele. Vecinele noastre, de cand s-au mutat, de prin luna martie parca, se plang de orice. Inainte sa nasc am fost la Politie si le-am spus ca vecinele ma streseaza. Veneau la usa pentru orice mic zgomot. Nu am cum sa merg in varful picioarelor.”
Bebe «recunoaste si regreta fapta»
“Atunci, sambata, Politia a venit pe la ora 20.00. Le-am spus ca, daca au reclamatie, sa il intrebe si pe vecinul de deasupra, care este si sef de scara. Apoi au coborat la vecinele mele. Dupa 10 minute, s-au intors si m-au pus sa semnez procesul-verbal ca am fost amendata pentru tulburarea ordinii si linistii publice din cauza premergatorului. Am refuzat, iar luni dimineata am gasit procesul-verbal in cutia de scrisori. Nu l-a adus postarita. Eventual trebuia ca baietelul meu, Doru Alexandru, sa scrie: «Recunosc si regret fapta». Mai mult, nu este trecut nici un martor.” “Nu este adevarat ca politistul de proximitate a mai fost la noi”, a conchis Maricica Nitu.
Cu premergatorul in fata judecatorilor
In replica, denuntatorul, Constantina Sandu, a declarat politistilor si presei locale ca ”un copil de sase luni nu bubuie cu piciorul in podea. Asta este mama, care dimineata imi da desteptarea cand tranteste scaunul cu rotile de duduie tavanul. Sambata, cand am chemat politia, am crezut ca imi pica tavanul in cap.” Conform Legii 61/1991, la Art 2, alin. 22, “tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma se pedepseste cu inchisoare de la 15 zile la 3 luni sau amenda ”. Conform legii, parintii bebe-ului turbulent au primit o amenda de 200 de RON. Oricum, acestia sunt decisi sa faca contestatie si, astfel, se ajunge de la un amarat de premergator in instanta.
Folia izolatoare, solutia pentru cei care stau la bloc
Contactati telefonic, reprezentantii Asociatiilor de Proprietari din Romania ne-au declarat ca astfel de disconforturi in locuintele construite pe vremea lui Ceausescu sunt frecvente. Sunt construite din beton si au rezonanta. Daca apartamentul a fost renovat si s-a montat parchet laminat si nu s-au folosit materialele izolatoare fonice atunci, intre parchet si podea se produce o rezonanta ori de cate ori pe parchet se taraie ceva sau chiar se aspira. Maricica Nitu ne-a declarat ca exista doua folii de protectie plus linoleumul care este lipit. “In bloc stau de foarte mult timp si nu am avut probleme cu nici un vecin pana cand au venit dansele, in luna martie”, a declarat Maricica.
Ajutati-o pe Sonia
Lavinia_P spune:

de emotie...cand am vazut cum curg urarile una dupa alta..m-a luat plansul..
Va multumim din suflet!

Ne-am destrabalat..am avut multi prieteni..copii mai putini decat preconizam din cauze de muci si virusi,dar toti s-au simtit excelent!!![]()
dovada e aici
minunea mea