LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanica2006 spune:
Si pentru ca bate gongul miezul noptii...si e din nou ceas aniversar, uram cu mare drag :
LA MUUUUULTI, MUUUUUUUULTI ANI TUDOR SI OANA !!!! 

Dragii nostri, sa fiti sanatosi, ferciti si iubiti!!!
Dia, Danita, felicitari!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danita spune:
lume lume .........e ora 0.00 asa ca va rog ....poftiti sa chefuim !!!
avem de toate : antreuri, pizza, fripturi si peste, salate si piureuri ;) , sarmale si sampanie ! oferim ptr membre :VI-SI-NA-TA !! ![]()

haideti
. se va face prezenta si cine se da impuscat va fii penalizat !
se declara stare de sarbatoare ! sa cante muzicaaaaaaaaa !!! vaca -lola evident ![]()

danita spune:
Traiesc clipe din trecut si totusi clipe prezente . Un fluture isi intinde aripile in sufletul meu si ma face sa visez . Lacrimi de bucurie coboara ca o perdea pe genele noastre si ne amintim acele clipe
. Ore
minute
secunde
. Clipe grele si fericite in acelasi timp !
29 noiembrie 2006
Ma trezesc in noapte si nu mai pot dormii
.. e ora 1 . se auzeau tastele si ma duc sa iau pulsul vietii de noapte din casa noastra ;) . mmm o durere surda, nu trece prea mult si alta durere de aceeasi intensitate
.. nu imi vine sa cred !! bagajul si toate gandurile erau programate pentru dimineata dar cand colo cineva batea la usa. Cand am aflat ca va fii cezariana aveam procese de constiinta ca nu voi avea parte de acele dureri ale unei mame normale . In noptile cu vise despre bebe imi doream acest lucru si iata ca acum au venit . contractile erau la 5 minute cand am plecat de acasa
..cand am ajuns in sala de nasteri erau la 3-4 minute
M-am instalat pe o targa si au inceput monitorizarile si masuratorile de tensiune . prima masuratoare 180/10 de aici tavalugul injectiilor, pastilelor , perfuzii
. Monitorizari de tot felul . Durerile de burta nu se intetzeau dar nici nu se rareau
dar durerea de cap intrecea totul ! nu am auzit pe nimeni ca la nastere sa se planga de durere de cap si uite ca eu sunt aceea. Imi crapau ochii de durere simteam ca mi se intampla ceva in ceafa
cumplit ! trec ore si ore
. Sunt la terapie intensive unde aud povesti horror
. O asistenta sta langa mine si imi ia continuu tensiunea
nu imi spune nika , stiu ca nu e bine
.. M-am uitat la ceas de 1000 de ori pana la urma si la urma vine colega mea de banca de la liceu . parka era mai bine
.aiurea
a stat 5 minute si a plecat cica vine cand voi intra in sala de operatii . Dupa multe discutii inutile ajung sa se miste targa in sala de nasteri
aud : bafta ! mi se face anestezia si jumatate din durere imi este luata
ramane durerea insuportabila de cap . in sala erau peste 15 persoane care se plimbau ca pe bulevard . ma simt ca un material didactic ! nu vad nimik doar aud glasul dr meu care facea glume cu ceilalalti colegi
.. aud apoi anestezista ca ma felicita ptr baietel dar nu aud nimic ,nu vad nimic
apoi ca un pisoias aud un scancet . oo tu erai faptura mica ? reusesc s ail ating pe piciorus : e umed si rece . plange , plange
nu reusesc s ail vad prea bine dar nici nu vad prea bine probabil din cauza durerii de cap . imi spun ca e sanatos si e bine
. Incep sa plang de bucurie . imi vad visul cu ochii si imi dau seama ca El m-a ascultat . e sanatos si e bine . Asa s-a nascut Tudor darul lui Dumnezeu in limba greaca si galica este darul Lui ptr noi ! este un omulet ce l-am visat ani la rand iar acum e viu si e langa mine , ma striga MAMA si DADA . Azi a implinit 1 an ! are 5 dintisori , merge de o manuta , vorbeste in limba lui bebeluseasca: papa, mama , tata, dada, adi, coca= scoica, hap=suzi, hau=catelul, chi chi= soricelul, uha uha = huta, cu = suc, bubu=bunicul, ade=arde, ti ti=masina , papu=patu
e o minune de baiat . da, o sa ii fac o hainuta pe care sa scrie : sunt baiat !! ca sa nu mai intrebe nimeni daca e fetita sau e baiat ! stiu ca exista pe lume copii destepti, frumosi si cu tot felul de calitati
..pentru mine el este PERFECT ! ii spun zilnic ca il iubesc si stiu ca ma intelege ! si azi la ceas aniversar ii doresc sa fie sanatos , sa aiba parte de o stea norocoasa iar ingerul vietii sa il pazeasca , sa aiba parte de bine si de bucurie ! iti multumesc Tie ca mi l-ai daruit si le multumesc celor din jur care mi-au fost alaturi sa vad si sa am ceea ce am visat ! Te iubesc, copilul meu !
roxanica2006 spune:
Ruxandra, ma bucur ca totul e in regula, chiar si Tanti Nina
Si zici ca l-ai dus pe con la promenada printre oamenii simpli, in piata, hmm, pai asa a fost dintotdeauna boierimea asta elevata, fascinata de viata simpla...ei, ei,maine poimaine aud ca s-a indragostit de o prea frumoasa fata din popor 
referitor la Darius ai mare dreptate, m-au hipnotizat pozele cu el, mi-au ramas asa gravate in minte. Cum doarme pur, inger...si atatea fire ii stau lipite de corpusorul chinuit.da' el tot inocent si increzator. Mi se rupe sufletul, Doamne ajuta-l!!
Nu vreau sa te superi, nici sa crezi ca intru cu bocancii in sufletul tau, dar ai pomenit de moartea unui copil...nici nu indraznesc sa te intreb...A fost cineva drag?? 
Yagmur,
de mii de ori!!! tare m-a impresionat postarea ta...te vedeam parasind abatuta institutia aia rece si comunista, de-i zice Autoritate Tutelara. Luchita e un norocos sa te aiba ca mama, el a venit pe lume pentru ca tu existi, pentru el totul incepe de la tine, tu esti inceputul lui si punctul lui de sprijin in lumea asta.Tu stii ca intre voi doi e o legatura mai speciala, tu esti familia lui Luchita, dragostea lui nu trebuie s-o imparti cu nimeni, e toata toata doar a ta!!! Hai, zi-mi , poate distruge femeia-eisberg de la Autoritate, o asemenea poveste de iubire??? te tzuc si te imbratisez cu mare drag!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Danitaaaaaaaa, 

Dumnezeul acesta, care vi l-a daruit pe Tudor, sa va daruiasca putere si intelepciune sa-l cresteti frumos, sa fiti sanatosi, tu si colegul de camera, sa va bucurati de minunea voastra!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Ktrinel spune:
ruxandra, multumesc pt sfaturi ...si eu sunt un pic contrariata despre lipsa asta , tocmai la Julia.
yagmur, dar de ce trebuie sa te analizeze aia...doar tu esti mama naturala, nu? ce vor sa vada...se pune problema sa iti ia copilul sau sa aiba un cuvant de spus (care o fi ala
)...nu stiu ce demersuri se fac si cu ce scop, dar sper sa se termine in favoarea ta. spune-i lu' tuta aia ca daca venim toate minunatele peste ea..e vai de fundu ei...
laura felicitari... chiar si partiale...:)
si eu ma gandeam sa incep cu albusul, fiert.
cu branza topita stiu ca nici pt oameni mari nu e buna...are o compozitie similara cu a plasticului , dpdv chimic.
nu am studiat parmesanul de aici...dar , believe me, ca nici nu stiu de ce ar fi asta asa bun, adica mai bun ca altele...nu cunosc procedeul de fabricatie...dar nu vad de ce as da bani mai multi pe parmesan ...mai bine o telemea, un cas..zgarcita de mine :)))
Donia spune:
Psssssst! In liniste mare ca doarme odorul, calculatorul e la el si nu vreau sa fac galagie. Apuc sa citesc tot, pe bucatele, pun apoi totul cap la cap, dar raspund cu greutate ca n-am timp.
Suntem bine, v-as povesti o mie de lucruri, dar inca vreo cateva zile suntem prinsi cu musafirii.
Un pupic special pentru Yagmur care are zile grele cu Autoritatea 
Si inca un pupic special pentru voi toate!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
La multi ani David de ralumat! 
La multi ani Oana de Dia! 
La multi ani Tudor de danita! 
Felicitari fulguleti pentru primul vostru anisor!
Felicitari mamici pentru asa copii minunati!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
m_monique spune:
Laura13 budinca cu orez, mere si branza am facut-o asa: intr-un vas termorezistent uns cu putin unt am pus un mar taiat cubulete mici, vreo 3 linguri de branza de vaci,vreo 3-4 linguri de orez fiert in apa, vanilie, 2 lingurite zahar si 150 ml lapte (eu am folosit lapte pasteurizat fiert). le-am amestecat pe toate si le-am bagat la cuptor la foc mic vreo 30 min.
dupa ce s-a copt, am pasat totul cu furculita, ca noi mancam bucati mai mari.
Andrei (16.12.2006)