LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Octavian de P_onu
Tudor de Danita
Oana de Dia1609
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, destepti si norocosi.

bebinuta e prima data cand aud sa se dea lapte de vaca in loc de lapte praf.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de astazi!!!! Sa fie sanatosi si fericiti, sa le dea Dzeu si un dram de noroc!

Octavian de P_onu
Tudor de Danita

Oana de Dia1609

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by m_monique

Laura13 budinca cu orez, mere si branza am facut-o asa: intr-un vas termorezistent uns cu putin unt am pus un mar taiat cubulete mici, vreo 3 linguri de branza de vaci,vreo 3-4 linguri de orez fiert in apa, vanilie, 2 lingurite zahar si 150 ml lapte (eu am folosit lapte pasteurizat fiert). le-am amestecat pe toate si le-am bagat la cuptor la foc mic vreo 30 min.
dupa ce s-a copt, am pasat totul cu furculita, ca noi mancam bucati mai mari.

Andrei (16.12.2006)

iamiiii, nu ne faci si noua? ca eu nu mai am cuptor deocamdata...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Oana si Tudor
LA MULTI ANI!

Danita
Yagmur
,mamica curajoasa
Madaluta, ce doctor idiot; se pare ca stiinta e undeva departe pentru el

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

OANA

TUDOR

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

LA MULTI ANI OANA SI TUDOR!!! sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!!! felicitari mamicilor, sa va traiasca micile minuni!!!!!!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE&feature=related" target="_blank">dedicatie speciala pentru Oana si Tudor

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Oana de Dia1609!
Tudor de Danita!
Octavian de P_onu!

Fulguletilor, sa cresteti sanatosi si fericiti langa cei dragi! Sa aveti parte numai de bucurii!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

deci ca sa nu cadem de tot de pe pagina, ia sa ma bag in seama putin

de cateva zile iar refuza papa..motivul? vrea el singurel sa pape..intai a fost faza cu marul pe care mi l-a smuls din mana si l-a papat..apoi...cand ma indrept cu lingurita spre el...baga mana in castron si apoi imi intinde mana sa mananc..apoi vrea sa imi ia lingurita din mana sa pape el...i-am dat-o...am tinut-o de coada pana la guritza lui ca sa nu si-o bage in ochi...nu i-a convenit ca i-o tineam...i-am dat-o efectiv in mana si a balacit-o prin piure ( masa compromisa definitiv, completare tz)..nu a nimerit gura niciodata dar a nimerit foarte bine podeaua cu continutul linguritei..apoi i-am facut budinca aceea care se poate rupe in bucatele..a luat singur cu manutza si a papat ( cam putin, dar nu am insistat)...asa ca o sa ii fac numai chestii care se pot papa cu mana...budinci, chiftele, vad eu....dar ce ma fac cu banana cu cereale, marul cu biscuite..care nu se pot papa cu mana..doar cu lingurita...si de la mine nu o mai vrea....copil cu initiativa, domle..mai e vreunul care face asa la masa?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI TUDOR, OANA, OCTAVIAN!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FRUMOSI SI CU MULT NOROC IN VIATA!
Mamicilor, Danita, Dia, P-onu, sa va traiasca puiutii si sa va umple numai de bucurii!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput