***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetele. Helpppppp
Mi s-a infectat maseaua. Am o punga de puroi de nu pot nici vorbi.
POT SA IAU ANTIBIOTICE??????????????
In spital dupa ce am nascut mi-au dat ampicilina si eu alaptam deja deci nu a fost o problema dar acum ....vai cate griji am perioada asta, de zici ca le-am adunat pe toate acum. Sunt atat de suparata! TRebuie neaparat sa iau ceva ca ma doare de nu mai pot.
Ma gandesc ca daca ma mulg si nu-i dau pe perioada tratamentului s-ar putea ca dupa vreo 3 zile sa nu mai vrea laptic de la mine si mi-e frica sa risc.
CE sa fac???????????

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Am reusit sa dau de doctor. Mi-a prescris amoxicilina.
M-a intrebat in primul rand cate luni are Eliza, deci ma gandesc ca nu mi-ar fi dat aiurea.
Va las sper sa-mi revin si sa fiu mai happy.
V-am pupat.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

vas, tare pacatoase sunt durerile de masea. Sper sa scapi repede!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi m-am gandit si eu sa nu ii dau, da am zis ca daca e recomandat de medic...Nu arata asa ca in poze. Acum de abia se vad punctuletele rosii. Sper sa nu fie nimic de genul asta. SI Maya a avut in prima seara 38 si in a doua 37.8 dupa care nu a mai avut nimic.

andrada cred ca imi bag io picioarele in toate produsele lor pentru cresterea imunitatii. Ca prea i-am dat multe. Da, la recomandarea medicului.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

A,Vali,deci ati fost plimbareti,ieri?Ma miram eu de ce nu am citit dimineata niciun mesaj de la tine!Deci,il faci pe bb 2,ha?Bravo,ai curaj,daca te incumeti asa repede!

Mihamora, mi-amintesc de vremea cand adormea si al meu la san,ce bine era,nu ca acu cand imi rup mainile de atata leganat!

Vas, imi pare tare rau ca nu te simti bine!Eu stiu foarte bine cum sunt dureile de masele,ca am avut ceva probleme cu ele.Pt mine e durerea pe care o suport cel mai greu. sa treaca mai repede.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Uram si noi la multi ani, cu intarziere, pentru sarbatoritii zilei de ieri: Ana Teodora de Madi, Mario Luca de Ileana_marius, David de Alynta27, Teodora Ioana de Florina si Alexia de Ramsy. De asemenea, LA MULTI ANI pt Kid.

si o pentru mara vrabioara de Graviduta

si pentru sarbatoritii de azi:
Andrei Cristian de Ancamari, Nicole Amber de Angelabv, Theodora Andreea de Mariac_75, Raza de soare de Maria Cristiana, Cristian de Lilly_love si ROXICUCU

pepsi, esti tare draguta si fotogenica!!!

ella, vazut bobita si seamana si cu tati mult.

vas, bafta multa cu maseaua. Sa-ti treaca repede.

elteka, razvan are aceeasi chestie rosie la fundulet si bunica lui, care e asistent medical pentru copii zice ca e de la diversificare ca s-a constipat la inceput de la cereale. Acum i-am introdus para si e mai ok, isi revine.

Si am sunat acum la bunica care mi-a zis ca de ieri a descoperit kidul meu ca e fain sa te rostogolesti si de atunci se tine intr-o rostogolire continua de a disperata bunica ca trebuie sa stea numai cu ochii pe el.

Si a zis si el primul cuvant, care nu e nici mama nici tata, e papa. La cat e de mancacios, cred si eu.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor.Intru si eu dupa 3 zile de pauza...am de recuperat inca vreo 10 pag,daca imi da voie Alex.Luni am fost la vaccin si a fost groaznic .Tipa Alex de cred ca l-a auzit tot orasul.Niciodata n-a tipat asa pana acum.Dar cand am iesit din cabinet s-a si linistit...Adevarul e ca la cat de tare i-a bagat acul in picior tipam si eu.Cica are piciorul prea gros si trebuia sa bage acul mai adanc .Asa ca a fost toata ziua marait si plangacios.Ieri la fel...daca nu mi-a plans cat n-a plans in 2 luni(de cand am scapat de colici).Aseara a facut temperatura desi in ziua vaccinului n-a facut.Sa fie de la el?I-am bagat un supozitor cu paracetamol si aseara inainte sa adoarma i-am dat si nurofen.Azi vad ca nu mai are nimic.
Nu mai retin ce trebuia sa raspund ca mi-am notat pe ceva,tin minte doar ce zicea Ralucami.Asa face si al meu cand il schimb,se intoarce pe toate partile,atunci se intinde dupa vreo jucarie sau altceva,trage hainele si le baga in gura,dar pana la urma reusim sa ne si imbracam...cu muuuuulta rabdare.La fel face si cu mancarea,dar eu il las sa bage mainile in farfurie daca asta ii face placere,sa simta si el ce mananca,imi trage farfuria,mai da si pe el,mai fura lingurita...dar daca asa reusesc sa-l fac sa manance eu zic ca merita.Aveam si eu momente in care imi venea sa-i fac vant cu tot cu scaunul de masina,dar numar pana la 10,il cert si o iau de la capat.
Fug sa mai recuperez si revin cu raspunsurile notate.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Cu intarziere urez si eu la multi ani sarbatoritilor de ieri

Ana Teodora de Madi
Mario Luca de Ileana-marius
David de Alynta27
Mara de Graviduta
Teodora Ioana de Florina
Alexia de Ramsy

kid, multa fericire si sanatate! La multi ani!

Andrei Cristian de Ancamari
Nicole Amber de Angelabv
Theodora Andreea de Mariac_75
Maria Cristina de Raza de Soare
Cristian de Lilli_love

roxicucu, la multi ani! Sa fii fericita si iubita!

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare

Vali5, Bravooooooo pt atitudine si hotarare!!!!! de a-l avea pe bb2 cat mai curand. Fiind deja cu 2 copii, pot sa iti spun sincer ca e cel mai bine sa ii faci rapid unul dupa altu.

E mi-nu-nat cu 2 copii.

Elteka, conexiunea zici?

vad ca si la voi morcovul e scuipat. La noi si pastranacu'. astept controlul de vineri; noaptea se trezeste de N ori. +
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca-s si cu socru pe mess :)

Androix, cand ti-am citit mesajul nu stiam daca sa plang sau sa rad. Vai de capu' tau. Noi cand ne-am mutat in noua casa avea nr 1- 1 an jumate si, cu el dupa noi, dupa una, dupa alta, am luat alta mobila de la IKEA si nu asta m-a enervat cel mai tare, ci faptu ca si manerele erau altele. io am ales dar cu okii pe copil cu okii la aia care imi facea comanda, am dat codurile aiurea. las ca data viitoare le fac vant si cumpar mobila dorita...

Raluca, superbe poze. nici nu zici ca-i terorika, mai degraba o printzesa mica.
Cum sa te creada lumea ca-i asa sportiva?

Liviana, da, albumul de nov e cel nou. Dar irinusha nu imi stia baietii si le-am facut pe toate publice.

Cum e la piscina? pai noi il ducem pe nr 1 de la vreo 4 luni, am avut colac special in care statea precum in premergator, dadea din picioare. O sa scotocesc mai multe poze. Piscinele astea au mai multe bazine si locuri de joaca pt copii. Nu-i numai un bazin in care intra navala toti. Au si solar, unde il alaptez io pe nr 2 sauna, etc.cand is becurile alea inchise.
Asa ca atunci cand se plictiseste de sarit in bazin merge la tipoganele cu apa, la broaste testoase, etc. Nu am facut poze pt ca lasam totul la vestiare si parca mie cam jena sa apar io cu aparatu sa pozez non stop. Dar data viitoare il iau, ca nr 2 e asa haios pe colac. a stat ultima data vreo 50 minute si a fost obosit rupt. Nu zice nimik, doar pasarila de-a lui.

La patinaj l-am filmat, nu am luat si aparatul. Am zis ca il pozez sambata. Mie un pic greu, uneori R nu are chef de nimik si tre sa stau pe margine sa ma vada sa-l aplaud, etc. inca nu e interesat si nu are motivatie. Asa ii raspund si andradei. Dar noi nu mergem pt competitie ci pt miscare. Azi o sa iau si aparatu. am de regula bagaj cam mult pe carutz: echipamentu lui( patine, pantaloni de schi si o bluza groasa) plus geanta lu D, unde pe langa pempars i-au si sticle cu lapte, termos, pt ca fiind singura cu ei stiu ca ma pot afla in imposibilitatea sa ii dau sa manance lu D. Nu mi s-a intamplat pana acu dar tre sa fiu precauta.
Si merg destul de mult. 20 minute pana la gradi, 10 minute pan' il gasesc prin gradinitza aia, imbracat etc, schimbam directia la tramvai, pierdem trambaiul de cele mai multe ori, urmatorul in 10 minute, mai repede nema, apoi il schimbam pt alte 3 statii si mai trec printr-o piata de vreo 10 minute, ajung il eschipez si is moarta dupa un astfel de drum..si la intoarcere la fel. Intre timp il mai am si pe D in bratze, aici ma mai ajuta o pretena care are fetita cu R la curs, mai apare in poze..uite asa..

Arcadia, cred ca minutele alea de plans ti-au rupt sufletul. io inca nu am reusit sa fac asta.

Paflo,Bun venit in lumea dintosilor

Gabriela- EricMihai Bun Venit!!! Mi-a placut mesajul tau, te asteptam cat mai des, esti asa serioasa, parca dadeai o declaratie :)))

mai chichi ce printzesa ai tu acolo?

Roxicucu, nu conteaza tipu de cereale. Io is PENTRU fara lapte. doar fulgi

miniuta, ce de bunataturi faci?!
m-ai distrat cu cele mai scumpe ciorbe..am uitat sa iti zic..

uite un banc si de la noi

Daca te insori la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge! Daca te insori la 30 ani, ia-ti o nemtoaica - asta iti educa bine copii! Daca te insori la 40 ani ia-ti o englezoaica asta este o lady, nu te face de ras! Daca te insori la 50 ani ia-ti o americanca, este o persoana agreabila in calatorii! Daca te insori dupa 60 ani,................ia-ti o romanca..........face asta niste parastasuri si niste colive....

cu intarziere La multe lunisoare!!!! Ana Teodora de Madi

Pepsica, aratai can' liceeni in pozele alea. M-a distrat si pe mine ca iti zic fetele ca te-ai asortat cu wrapu'

Motannel , nu imi dau seama prea bine daca seamana sau nu. Nr1 era mai grasutz si are okii albastri. Asta mik, un pacalici , e mai finutz; Nu pare Hopa mitica.:))))

cat despre muci, si noi avem, ii mai socate, rareori cand nu poate manca, dimineatza..in rest ii mai pun ser fizioloc si nu imi bat capu cu ei. Is normali.

Pt varsatu de vant, e un vaccin, dar mai tarziu parca, ROR se numeste, pt toate bolile copilariei: oreon, varsat de vant si nu mai stiu care. De fapt nu ii creeaza imunitatea, numai boala in sine ii face asta, dar nu mai e asa de agresiva. Asa mi-a zis mie pediatra. Si parca se fac 2 doze succesiva.
hai ca m-am uitat in carnetu lu nr 1 si vad ca l-a facut la o data la 1 an jumate si vaccinu contra meningitei la 2 ani.

Adina, nu stiu daca e bine sau nu, io is pt cat mai putine chimicale la copil. Cand eram in ro imi/ii faceam branza din lapte prins, cum spunea Paflo. Luam lapte din comert, sa nu fie prelucrat UHT, ca ala nu se prinde in veci, am incercat io in germania, il lasam cand se putea pe calorifer si facem o branza buna buna, o puneam pe aragaz o incalzeam un pic, nu fiarta ca-i fainoase si o scuipa si apoi o treceam printr-o strecuratoare. Mama mia ce buna e. Io is contra pastilelor de calciu. Parerea mea.

Cat despre biscuitii fara gluten, sa va spun ca am cautat, am gasit produse fara gluten cum gasesc produse pt diabetici DAR au sare + zahar si m-am lasat pagubasa. Cel mai simplu cereale.

Nu prea ma aventurez sa dau biscuiti, zaharuri ,sare, miere nu pt efectele pe care le-as observa pe moment sau in 2,3 ani ci pt efectele pe termen lung. Lumea a evoluat si bolile de asemenea. Degeaba imi spune bunica cum si-a crescut copii. ea nu a avut de-a face cu diabet la 11 luni, rotavirusurile, alergii, etc, etc. Fiecare isi creste copilul cum vrea.
De asta trag de mine si alaptez si ma tin la liman mesajele lu Pepsi sau eltekai pt ca nici o nu-s prea sigura, dar stiti voi cum e cu credintza: "Daca nu exista Dumnezeu nu ai pierdut nimik, dar, daca exista ai pierdut totul"

Angela, schema ta pare sa semene cu cea a eltekai. Advil stiam ca-i nurofenu de la noi.

Ella am vazut toate pozele, cred ca 256 sunt..si ce evolutii. mi-au placut titularu si scaunele lui. doamne, ce explicatii mai dadeau tu la patutzuri cu 3 nivele si Bobytza prefera patul.

Mihamora, esti beton cu sapca. Cum a fost zboru?

Sobi, cum stai cu invatzatul? cum merge diversificarea?

Vas, vb cu un medic. Stiu ca poti sa iei augumentin, dar si antibioticile astea is felurute, de asta iti tre diagnostic-sfatul medicului.

Mica, te rog si io sa NU ii mai dai siropelele astea copilei. Lu nr 2 nu stiu daca i-am pus vreo 2 supozitoare. Nimik. Si pare in regula. Lasa fata.

Trimit mesaju ca l-am crosetat de dimineatza..

p.s. Unde-i Ancamari?

Referitor

Mergi la inceput

lauradi, sunt constienta ca nu o sa fie usor, dar ma incumet

ramona7, felicitari pentru rostogoliri!

ankaa, nu stiu daca febra micutului e de la vaccin. Dar daca i-a trecut e bine.

Merci, Didi, pentru incurajari!
Tare bancul

Mai, fetelor, ma omoara Andrei - urla si nu tace decat daca il iau in brate sau ma joc cu el. Nu mai vrea nici in patut, nici pe jos

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput