***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucami spune:
Neatza!
Voiam sa va scriu ceva si apoi vazand pozele lui Pepsi( ce faine sunt pozele de la 18 ani, parca esti din "Liceenii" cu Oana Sarbu) si Ella (pupam Bobitzu`) am zis sa pun si eu poze cu Maria.
Am reusit sa pun cateva, si cand sa mai scriu, a constatat fiica-mea ca ma exagerez de-acum asa ca a inceput sa scartaie ca vrea in brate. Momentan i-am dat mobilul meu, il baloseste si se simte multumita!
Revin mai tarziu, dupa ce o culc (DACA reusesc).
O zi faina tuturor!
andradap spune:
Doxinu, Antonio doarme noaptea neintors DOAR pe BURTIK si 10 ore legate si NU AMORTESTE!!! Eu cred ca nu e prea obisnuit cu somnul pe burtik si il prefera pe cel pe spate si se trezeste cand se prinde ca e pe burtik
Arcadia, sora mea este studenta la stomatologie si si-a intrebat toti profesorii ce parere au despre FLUOR... deh il iubeste pe "NEPO" (asa-i zice ea)al ei si vrea ce e mai bun pt. el... Ei bine, cu totii au recomandat administrarea lui... incepand de cand erup dintisorii de lapte (dar la noi inca nu e cazul ).
Motannel, sa stii ca m-a uimit tare mult postul tau cu dormitul pe nasuc... Adik ea nu tine capul pe-o parte sau alta??? Nici daca i-l asezi tu asa nu sta? CIUDAT... ... poate nu-i place pe burtik si protesteaza astfel
Androix, anul trecut eram noi in aranjari prin casa... cu ultime zugraveli, retusuri, etc... stiu cum e sa faci in perioada asta a anului... si desi anul trecut mi s-a parut greu... ma gandesc ca pt tine e si mai si... ca sunt si copiii... deh anu' trecut ANTONIO era mic mic in burtik.... si ce bine era si asa ... aici poate citit si DIDIALEX, careia incet incet incep sa-i dau dreptate BAFTA la examene...si sanatate multa GEORGIEI!!!
Mica, dar ce se intampla cu MAYA? Am vazut ca ai vb si mai de mult de OSCILO administrat preventiv (???), acum acest IMUNOMIX (tot preventiv-pt. cresterea imunitatii).... Crezi ca fara el s-ar imbolnavi mai des? Sau doctorita a venit cu ideile astea? Sa nu dai cu rosii in mine... dar eu sunt de parere ca imunitatea NU asa se dobandeste...
Ella... ce mare s-a facut!!! Si mi se pare mie sau se vede si ceva parut??? Mie mi se pare ca e blondin ca tine
PEPSI.... m-am uitat pe cateva dintre poze.... nu-mi vine sa cred!!! ERAI chiar prea slaba... si ce micuta erai (am vazut cu precadere pozele de 18 ani!)... SI pe Coasta de Azur... erai cu un bebe in brate... dar NU avea cum sa fie DOMINIC... nu? Ca doar nu are 12 ani acum
Ralucami... si eu am scris TELEGRAFIC ca fug sa-l pun la somn pe ANTONIO pe care nu-l mai multumeste nimik... Ce-o fi cu el???
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
andradap spune:
TOT EU...
Am o maaaaare problema si nelamurire in acelasi timp...
HEEEELP
Am inceput de vreo 2 saptmanai sa-i pun pampers nr. 4 lu' ANTONIO... Ei bine, cand am cumparat prima oara am nimerit un PAMPERS nr. 4+ (asa scrie pe ambalaj: cica de la 9 KG-20 KG) care are ELASTIC la burtik... si niste urechiuse... SUNT SUPERBI ... Acum cand am fost in week-end la cumparaturi am luat tot numarul 4+ si tot intre 9-20 KG dar sunt normali ca NUAMRUL 3 adik nu au material eleastic la burtik... Ziceti-mi si mie cum sa-i dieferntiez... ca nu mai am ambalajul de la cei cu elastic si nu stiu cum sa fac diferenta...
PRECIZEZ ca ambii sunt din aceea cu nu stiu ce lotiune/pudra/sau ce o fi aia... frumos mirositoare...deci aici nu difera... TAMPENIA este ca de data asta am si luat 2 bax-uri sa nu ma mai duc prea curand la SUPERMARKET...
PS: Daca stau sa ma gandesc mai bine parca cei cu elastic aveau in bax 68 de scutece si astia nasoi au doar 66... dar nu sunt sigura...
OOOF...si ce ma bucurasem cand i-am descopereit... credeam ca asa sunt pt toti copiii de peste 9 kg... ca doar au devenit ACTIVI
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
Sobi spune:
doxinu, eu seara il culc pe al meu intr-un sac de dormit pentru bebelusi. evit astfel sa-l imbrac gros, nu stau nici cu teama ca se dezveleste sau ca-si pune patura in cap si nici nu se intoarce in somn. nu stiu daca e o solutie pentru tine, poate al tau e mai energic. Insa eu nu am treaba cu vladut toata noaptea - doarme singur in camera lui imediat dupa baita pana dimineata fix la 7:30. bine, stau cu baby-phone-ul la cap, dar nu imi amintesc de cand nu s-a mai trezit noaptea.
ralucami, fetita ta e mortala - e foarte exotica cu ochisorii aia migdalati.
fetelor aseara am fost la nasa mea care are o fetita de 10 zile! m-am topit dupa ea, mi se pare incredibil de mica si de finuta! eu am uitat complet cand era si al meu asa de mic...doamne ce trece vremea.
carstea spune:
Azi l-am gasit pe Rares iritat pe fata si pe spate si la gusulita ,ce mai peste tot in afara de picioare.Ieri i-am dat gutuie pt prima oara .Merge Bepanten?Noi trebuia sa facem azi vccinul si atunci o sa-l vada medicul dar pana atunci cu ce sa-l dau?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
Androix spune:
Andrada, eu am vazut ca astia au scos ECONOMY PACK si JUMBO PACK. Eu am luat jumbo, numarul 4, fara plus ca aia sunt o idee mai mari si nu m-am riscat. In pachetul de jumbo 4 sunt cateva bucati in plus fata de pachetul 4+. Nu stiu cum sa faci diferenta ma duc sa vad daca scrie ceva si de elastic ca de lotiune frumos mirositoare stiu sigur ca scrie. Nu scrie nik de elastic. La nr. 4 jumbo pack sunt 72 de bucati.
Andreea mama de Filip si Georgia
lauradi spune:
Buna dimineata!
La multi ani pt sarbatoritii zilei:
Andrei Cristian
Nicole Amber
Theodora Andreea
Maria Cristiana
Cristian
si pt mamica Roxicucu
Ella, Bobytza pozeaza ca un adevarat model!Iar tie ti se citeste fericirea pe chip.Mi-a placut tare fesul lui alb!
Pepsi, aratai foarte bine!Ca actritele din filmele noastre de pe vremea aia.ah,uite ca si Ralucami tot asa te vede!
of,numai bunatati gatesti! Da,scrie reteta aia aci poate m-apuc si io de ea.
Ralucami, foarte dulcica Maria,n-ai zice ca e Terorica!Poza in care sta cu mana la cap e de revista!
Andrada, hai ca m-ai facut sa ma duc sa ma uit la bax,ca si io am fost tare incantata de design si de acel elasticSunt 66,jumbo pack si in afara de 4+/maxi plus nu vad sa scrie altceva.Bine eu am facut comparatia cu unul de 3.
Laura si DUCU (29.05.2007)
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Motannel, da, ma pregatesc de bebe nr 2. In martie - aprilie vrem sa incepem treaba Problema e ca trebuie neaparat sa scap de kilogramele in plus pana atunci ca sigur acumulez altele in sarcina si chiar nu am chef sa ajung pe la tv cu record de greutate.
Felicitari pentru supica papata!
angelabv, eu nu am facut pana acum marul la abur, eu il coc.
andrada, i-am scris si lui Motannel mai sus, pentru next bebe incepem muncile cand face Andrei 1 an.
Acum am citit de viermisorul de sub scaunul tau . Cand il las pe Andrei pe jos si eu sunt la calulator vine pana sub scaun si ma trage de totosi (eu am niste totosi uriasi in forma de catei) sau isi ridica mana si ma trage de buzunarul de la pantaloni.
numai_eu, felicitari pentru dintisor!
arcadia, bravo pentru "tata"! O sa spuna si mama, ai putina rabdare
Eu nu ii pun deloc sare in mancare.
mihamora, multumim pentru felicitari! M-am linistit ca nu am singurul copil stirb complet
Pepsi, sa-ti fie de bine! Iti sta super cu tunsoarea asta. Si ma distreaza ce te-ai asortat cu wrap-ul
ralucami, of, ce obositor trebuie sa fie cu Maria Bucuria. Incearca sa te odihnesti peste zi cand doarme si ea. Ca sa compensezi orele nedormite noaptea. Sa stii ca si Andrei se face arc cand incerc sa il schimb in alta parte decat pe masa de infasat. Si inchipuie-ti ca nu plec cu masa de infasat dupa mine, si ma lupt cu el de zici ca i-a pus cineva ardei iute in fund.
adinnel, intrebai cum tinem ziua copiii. Cand nu mai are chef de patut il pun pe Andrei pe jos si o ia de-a busilea prin toata camera. Ii presar din loc in loc cate o jucarie. Aspir la doua zile in camera lui sa fiu sigura ca e totul ok.
pitica, cred ca te topesti cand il auzi pe Cosmin cum vorbeste.
mary_lou, merci pentru pontul cu ficatei! O sa merg saptamana viitoare si sigur ii cumpar.
Chiar nu stiu daca a contat faptul ca l-am pus in premergator, dar nu l-am pus foarte mult. Cam jumatate de ora pe zi, si au fost zile cand nu l-am pus. Acum nu prea mai vrea sa stea in el si merge de-a busilea, plus ca se agata de tot ce prinde ca sa se ridice in picioare.
Hai sa facem asa: eu vineri vin in Constanta si o sa am si masina la dispozitie. Pe la 10:30-11 il duc pe Andrei la biserica sa-l impartasesc apoi sunt libera. Si ma gandeam sa mergem sa ne plimbam pe unde sta Bogalina (pe langa Doraly am inteles eu) ca sa ne vedem si cu ea.
mica, sa-ti traiasca taticul!
Didi, ai niste copilasi tare draguti! In sfarsit il vad si eu pe Robert. E tare haios!
Androix, spor la zugravit si curatenie! Si multa sanatate Giorgiei!
Alyna24, eu ii spal bine marul apoi il pun intreg in microunde. Am citit instructiunile de la microunde si e o functie speciala pentru copt mere. Si cu functia aia il tin 3 minute. Apoi il tai in patru, scot semintele, il decojesc si il bag la robot sa il faca terci.
Gabriela - ericmihai, bine ai venit la noi! Bineinteles ca te primim. Sa-ti traiasca juniorul!
chiqui Pup-o si pe Livia dulcica! Am vazut pozele.
roxicucu, la multi ani sotului tau!
Eu il masor acasa pe Andrei ca nu am incredere in asistenta. Si fac asa: il intind pe jos, ii pun o carte la cap, apoi ii intind un piciorus si pun o carte si unde i se termina piciorusul. Il dau la o parte pe Andrei si masor distanta dintre carti. Metoda am luat-o din Mama si copilul de Capraru.
E mortal cum pedaleaza!
S-a trezit piticul. Revin.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
mihamora spune:
Multumesc tare mult Laura, da, e cumintel, s-a comportat foarte bine, nu am avut probleme. plangea doar daca ii era foame
sau somn, il adormeam la san si il puneam in carut incet, incet, si plecam mai departe, uneori nu-mi iesea din prima
adormitul, asa ca repetam....
Ella am vazut pozele cu Boby iubitul
Am vazut si scumpeii lui DidiAlex, imi plac pozele cu ei 2 in patut sunt asa de frumosi.
Pepsi esti la fel de frumoasa ca la 18 ani, dar acum esti si mai iubita si mai fericita
Da, Maya e o adevarata printesa.
Chiqui am vazut-o si pe frumoasa ta,e tare dulce.
Ce a crescut Maria si cat e de frumoasa.
Vali felicitari pentru decizie. Chiar ma gandeam intr-o zi, care dintre fete v-a ramane prima insarcinata.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Vali5 spune:
lauradi, ieri am fost la parinti si m-am intalnit si cu niste prietene, am ajuns pe la 9 acasa si eram rupta ca sa mai intru si pe net. Dar recuperez eu azi.
mihamora, am vazut pozele. Super vacanta la Lisabona!
doxinu, chiar nu stiu ce sa-ti zic legat de intoarcerea piticului pe spate. Nu stiu cum ai putea sa il faci sa se intoarca singur.
Pepsi, eu fac placinta cu praz. E acelasi lucru cu tarta care o faci tu?
Ella, am vazut pozele. Ce dulce e Bobytza al tau!
ralucami, ce scumpa e Maria Bucuria!
Sobi, si eu il culc pe Andrei in saculetul de dormit ca il gaseam mereu dezvelit. Si se intoarce pe toate partile, cand amorteste intr-o pozitie se muta singur in alta.
mihamora , sper sa ma ajute Dumnezeu sa raman repede insarcinata si sa fac un copil sanatos.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie