***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor!Roxicucu

Liviana,
asa este,mi-e greu cu calcatul si sotul de multe ori mi-a propus sa angajam o menajera dar pe mine nu ma incanta deloc ideea;nu-mi place sa vina o persoana straina in casa,sa-mi umble in lucruri......mai vedem,poate gasesc o cunostinta
Eu tot zic ca nu mai am curajul sa mai fac al doilea copil,va admir sincer pe voi cele care aveti 2-3 copii

Pepsi,
erai un picut mai slaba in tinerete dar acum ai doi sufletei frumosi si esti la fel de frumoasa ca atunci.
Dupa ce termini cu alaptatul cred ca intri la regim si la vointa si optimismul tau sigur vei slabi atat cat iti doresti tu!

Ella,
un frumos si un delicat Bobyta al tau

Vali,
in primul rand tin sa te felicit pentru bebe 2,bravo,esti o curajoasa
Gata,asa facem,vineri dupa ce termini cu biserica mergem sa ne intalnim si cu Bogalina.
Eu stau aproape de Delfinariu dar din cate stiu nu este nici un parc la Doraly,poate vorbim cu ea sa mergem in parculetul de la gara.

Fetelor,am si eu o intrebare la voi,eu acum folosesc tetina nr 3 de la avent dar de la 3 luni tot cu astea ii dau,exista si tetine mai largi sau nr mai mari de la avent?

Paty al meu doarme de vreo luna numai pe burtica noaptea si in cand amorteste se intoarce singur pe spate,daca tati il intoarce prin somn pe spate in secunda urmatoare se intoarce la loc.
Nici noua nu ne-a dat nici un dintisor si nici nu se intrevede ceva.

Fetelor,de saptamana trecuta,mai exact de luni sunt la regim,in vara mai aveam 4 kg de dat jos si intre timp(dupa ce m-am saturat pe 10 ani de dulciuri)am ajuns sa am cu 8kg peste
Am gasit pe DC un regim numit Scarsdale,nu e nici greu dar nici usorrsi am slabit pana acum 3 kg,stiti un regim usor si care da rezultate?Va rog mult sa-mi recomandati un regim care l-ati tinut si merita

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Mary, eu am luat de curand nr 4 de la 6 luni,are 4 gaurele;si cred ca sunt si mai mari.

Ramona, felicitari pt rostogoliri si pt "papa"!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mary_lou

Fetelor,am si eu o intrebare la voi,eu acum folosesc tetina nr 3 de la avent dar de la 3 luni tot cu astea ii dau,exista si tetine mai largi sau nr mai mari de la avent?

Mary Lou eu ii dau acum cu nr. 4, cu 4 gauri, recomandat de la 6 luni+.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Lauradi, am vazut mesajul tau, multumesc frumos pt raspuns, o sa te anunt in cateva zile daca nu gasesc.Pot sa te mai intreb cate ceva pe PM?

Vazut poze de Bobytza de Ella->mi-a placut cea cu bluzita de "marinel" si cu pumnul strans.Frumooos foc, iar pozele unde stati lipiti obraz de obraz-tare dragute!

Maria Bucuria-e o dulce, imi place parul, a 3-a poza de langa cea cu canita, e tare expresiva.Nu mai vazusem pozici cu ea tare de mult, de cand i-am aratat-o lui Andrei acu vreo 2 luni si a zambit(io am crezut ca s-a amorezat deja fi'miu..)

Vladut de Sobi->v-am vazut si pe voi, tare interesante pareau jucariile de pe salteluta...Seamana putin cu Andreiutul meu.

Cam atat acum, ma duc sa-mi mai arunc un oki si prin alte poze, ca io sunt varza la capitolul asta, abia reusesc sa va citesc.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ia uitati AICI si AICI ce suparat este baiatul meu.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

M-am intors si intre timp am vazut asa:
Vacanta Mihamorei, intr-adevar, sunteti o familie fericita, mie imi pare rau ca nu am avut curaj sa il iau pe Andrei in Franta, dar pe de alta parte aveam nevoie de acteva zile de liniste.Poate la anul...

Addinel, ce scumpa e Mariuca, nu imi vine sa cred ce mare a crescut, parca abia se nascuse si era o mana de om.Tare frumoasa fata!

Laura, am vazut si eu pozele de la munte, foarte frumoase, cred ca lui Ducu i-a placut mult la zapada, imi doresc si eu sa ninga in Buc. sa vad daca il incanta(sau macar la munte sa ajungem, desi cu serviciul si cautatul de bona se duce tot timpul)

Pepsi, frumosi copii ai, cred ca te simti tare implinita!Am vazut si pozele cu casa, imi place, bucataria mea e mare, dar a ta e huge, vreau si eu asa(si mie imi place sa gatesc si cand am cumparat ap. am fost incantata de bucatarie)

Angela, trebuie sa recunosc ca pana acum nu vazusem pozicile lui Nicole, e asa draguta, imi place la nebunie poza aia in fulgi roz-bombon.

Didi, pozele tale pe unde le vad?(Ma intorc!)

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Vali5, lauradi, multumim!

Vali5, vazut poze cu Andrei suparici. Uuuuu. De ce era asa de suparat de musca din patut?

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Nicole Amber,
Theodora Andreea ,
Maria Cristiana ,
Cristian ,

si ROXICUCU

Multumim si noi mult celor care ne-au mai urat Ramona, DidiAlex, Vali, Ali, Petit Ange, Motannel

Am vazut poze noi cu Bobita (in poza in care e imbracat cu o bluzita in dungi bleumarin are aerul tau, seamana tare mult cu tine acolo) si Cu Maria Bucuria care e mortala in poza de dupa morcov!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Carmen_So, mihamora, lauradi, lbelciug, arcadia, Alyna24, roxicucu, piticasigogosica, Graviduta, Madi, ali24, petit_ange,Motannel, angelabv
Multumesc din suflet pentru urari!

Ericmihai, bine ai venit pe plantatie!

chris27 bine ai revenit! Cum merg lucrarile la casa?

roxicucu si al meu are 66 de cm, nu a mai crescut deloc de o luna si 2 saptamani.

Arcadia nici eu nu pun sare in mancare. Noi am trecut de mult la nr 4 la pampers, nr 3 il stangea la copanele.

Pepsi multumesc
Nu stiu daca ti-am mai spus, dar si eu cred ca iti sta foarte bine tunsa asa.

Iar n-am reusit sa ajung la zi, acum mergem la vaccin.
O zi linistita va doresc!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Maya a papat tot castronelul cu supica . Da tre sa elucidz misterul acum pentru ca:
1. nu i-am mai pus cartof (nu stiu de ce am avut eu impresia ca nu ii placea);
2. nu i-am mai dat sucul dimineata si poate i-a fost si foame (s-a trezit pe la 6 a mancat la tzizti, apoi pe la 8 - cred ca atunci trebuia sa ii fac sucul - a mancat, s-a culcat si s-a trezit la 11, cand era cam tarziu pentru suc);
3. pe la mijlocul castonului cand nu prea ma deschidea gurita am pacalit-o. Ii place foarte tare sa manance din canita sau din castonel. Asa incat i-am dat cu castronelul sau ma duceam ce el pana aproape de gurita si cand o deschidea...hap cu linguirita.

Da acu face un kk

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput