***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 15
lauradi spune:
Mi-am aruncat si io un oki pe aici...
Lavini, sigur ca poti!Scrie-mi,te rog,dar raspund putin mai incolo ca-l scot un pic pe Ducu in curte.Nu stam mult ca e vant.
Laura si DUCU (29.05.2007)
mica0307 spune:
mihamora super pozele din vacanta. Am recunoscut cate ceva din Cascais, Lisabona, Sintra si mall .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
carstea spune:
OK am inteles ca trebuie sa insist!
1.Avem o iritatie de azi dimineata(banuim gutuia)Ce credeti?Isi face Bephanten efectul?
2.Intrebam si noi zilele trecute de borcanele de pere sau alta fructe.Ce marci ati incercat ca eu am luat plasa cu caisele ca au zahar.
3Am lasat patutul la ultimul nivel si ma chinui sa-l pun si sa-l iau din patut mai ales seara cand trebuie sa-l las cu grija pe burtica dupa ce-l adorm pe pernuta.Voi aveti gratii mobile?
Nici noi nu avem dinti desi ne apropie de 7 luni.
BAGATI-MA SI PE MINE IN SEAMA!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
mica0307 spune:
carstea hai ca incerc eu sa te ajut.
1.Unde e iritatia? Pe corp sau la fundulet? Daca e la fundulet mie mi-a zis dr sa ii dau cu crema cu oxid de zinc (sanosan, chicco). Daca e pe corp nu stiu ce sa zic ca parca si Maya (nici nu mai vad bine ) are ceva. Eu i-am dat cu putina pudra de la sapromed.
2. Nu am incercat inca borcanele si nici nu stiu ce sa iti recomand.
3. Tre sa ii cam dau si eu patutul cu un nivel mai jos, insa noi avem o laterala mobila, asa ca nu cred ca va fi o problema sa o pun si sa o dau jos din patut.
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Vali5 spune:
mary_lou, o sa o sun eu pe Bogalina azi si dupa ce vorbesc cu ea te anunt si pe tine.
ramona7, nu vroiam sa il iau in brate, de aia era asa suparat. S-a smecherit si incearca sa ma manipuleze.
mica, felicitari pentru supica!
carstea, ce dulce ai fost cu "bagati-ma si pe mine in seama"
1. Eu i-am dat gutuie lui Andrei si nu a facut nici o iritatie. Nu stiu ce sa-ti zic legat de Bepanthen. Unde este iritatia? La fundulet? Atunci cred ca merge.
2.Pana acum nu am cumparat nici un borcanel. Asa ca nici aici nu te pot ajuta
3.Eu am patut de voiaj, din ala cu plasa care se strange si se face mic. Si salteluta este jos de tot. Andrei adoarme singur si nu m-am lovit de problema asta.
Imi pare rau ca nu iti pot fi de mai mult ajutor.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
ramona7 spune:
carstea si o
Noi nu folosim borcanele si nu am avut probleme cu iritatiile, decat de la scutec si intr-adevar bephanten functiona. Avem un patut pliant, de la 6 luni ii vom scoate etajul superior. Si nu avem inca nici un dintisor.
Vali5, ma gandeam eu ca vrea in brate, ca are aceeasi fata ca razvan cand plange dupa atentie.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara
lauradi spune:
Am revenit...Mai fetelor,da ce frig!Brrrrrr!
Vali, da de ce e mititelul asa necajit?Ca in toate pozele el era vesel.
Lavini, da,Ducu a fost foarte inacantat;pe partie se uita foarte curios in jurul lui,ca era numa alb!
Mica, eu ,la indicatiile dr ,ii dadeam sucul la 10-11,iar acum ii dau pireul de fructe la aceleasi ore.
Carstea,
1.Bephantene e pt fundulet doar.Ori vad ca el are pe corp.Cred ca ar trebui sa suni dr.
2.Eu folosesc Nestle,am mai scris asta;acum vreau sa caut de la Hipp,altceva decat caisele care au zahar,piersici,sau altceva;pt ca de la Nestle astia din oras de aici sunt blocati doar pe "multe fructe" si mar cu banana;altceva nu mai aduc.
3.Si io ma chinui,dar am patut pliant,asa ca...tot o sa ma chinui!Da oricum nu prea mai doarme in el...
EDIT:Lavini, ce haios e Raducu pe broasca aia!Mi-a placut mult elefantelul balansoar!I-am luat si eu lui Ducu,dar e ponei;chiar vreau sa-i fac si io poza pe el.
Laura si DUCU (29.05.2007)
mica0307 spune:
LA MULTI ANI ROxicucu
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei
AM plecat cu Maya afara.
Poze/Poze intalnire
Hainutze
ckristina spune:
liviana a sosit wrap-ul !!!!!!!!!!!
cum il leg?????
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
carstea spune:
MULTUMEEEEESC!Vad ca s-a mai dus din iritatie!Bephanten e numai pt fund?Eu l-am dat pe unde apare cate o iritatie.O sa ajungem si la doctor dar mai pe seara.
Ce ziceti de prune uscate fierte la steamer?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat