***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 10
mihamora spune:
Ericmihai - bine ai venit!
Elteka - cum a fost in Romania?
Am pus poze noiMichelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
doxinu spune:
Fetelor de 2 nopti nu mai dormim!STEFAN se intoarce si in somn de pe fata pe burtica.Asta nu ar fi nimic ar fi chiar un progres,insa cineva tre sa-l intoarca pe spate in toiul noptii ca el amorteste si nu se poate rasturna inapoi !Nu stiu ce sa fac sa mai dorm si io putin.Ma trezesc ma duc la el il intorc si nici nu am ajuns in pat ca el este din nou pe burtica si tipa sa-l intoarca cineva.Normal ca io caci nu tipa simplu ci zice mama(desi nu asocieaza cuvantul cu mine)caci si0a dat seama ca asa vin mai repede .Si asa dorm cate o ora maxim fara sa il intorc.
Cine s-a confruntata cu aceasta problema cum ati revolvat-o?ATI ASTEPTATA SA SE POATA INTOARCE SINGUR?.Sper sa aveti ceva sfaturi pentru noptile de nesomn,daca nu asta e astept.Problema este ca io crred ca burta nu-l lasa sa revina pe spate
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
ali24 spune:
la multi ani kid
la multe lunisoare sarbatoritilor zilei
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
petit_ange spune:
La multe lunisoare pt Ana Teodora de Madi, Mario Luca de Ileana_marius, David de alynta27, Mara de Graviduta, Teodora Ioana de Florina, Alexia de Ramsy!
Kid, La multi ani!
Elteka, Isa cand a facut alergie la banana i-au aparut niste bubite si niste pete rosii pe palme. La Elias probabil ca e o iritatie care am auzit ca poate aparea la inceputul diversificarii sau o fi si de la pampers. Eu zic sa nu-ti faci griji, da-i cu bepanthen. Pupici la flacaul tau si drum bun in Finlanda (parca e in curand noua calatorie?, ca doar calatorilor le sta bine cu drumul ).
Raluca de-abia astept sa-ti vad papusa agitata. Pune si tu niste poze cand poti. Cat stai in Romania?
Pepsi super freza! Am o colega la lucru care locuieste intr-o casa din cartierul Braytim.
Ericmihaibine ai venit!
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
arcadia spune:
lauradi, multumesc pentru raspuns. m-am convins sa nu ii dau sare pana la un an, dar trebuie sa o conving si pe mama, ca a fost cu mine la pediatra si ce zice ea e sfant (a fost si pediatra mea cand eram bebe ), mama nu crede in forum.
pepsi, si mie imi place noua ta tunsoare
doxinu, de ce crezi ca atunci cand se trezeste vrea neaparat intors? Calin doarme numai pe burtica toata noaptea si nu cred ca amorteste, se trezeste sa pape doar, daca se trezeste prea des ii mai dau suzeta.
Vreau sa va intreb ce parere aveti voi de pastilutele zymafluor ? sunt neaparat necesare pentru dintisori? eu am inteles ca trebuie date in fiecare zi daca incepi sa le dai, altfel se innegresc dintii... Pediatra mi-a spus sa-i dau dar nu vreau, ca sunt foarte uituca si niciodata n-am dat copilului vitaminele in fiecare zi...
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Motannel spune:
Numai_eu, felicitari pentru dintisor!
Arcadia, felicitari pentru "tata"!
Andrada, eu deja ma ascund cand beau altceva decat apa! Cum crezi ca a invatat Teodra sa bea cu paharul? Era in bratele mele si eu beam apa ... se uita luuung la mine ... si i-am dat sa-si "inmoaie" buzele putin, dar ea chiar a baut cateva inghitiutri ... de atunci bem cu paharul (si mare si mic) ... si asa am descoperit si dintisorul .... facea clinc-clinc pe pahar!!!
Cat despre carnita ... deci tu i-o introduci dupa ce va manca bine legumele? Eu am remarcat ca Teodora a papat mai bine supica in care am pasat o bucatica de carne! Astazi nu i-am dat carnita si nici nu a papat prea bine, asa ca ieri sau alaltaieri! E drept ca nici mie nu-mi plac legumele!!! Ai perfecta dreptate cu "teroristii" ... si eu mai glumesc ... inca il cauta americanii pe Bin Laden??? Pai e la mine!!!!!
Edit: Despre dormitul pe burtica .... Teodora doarme pe nas si ridica din cand in cand capul sa respire .... iti dai seama ca numai somn nu e si nici eu nu pot sa o las asa! Mi-e frica!
Pepsi, iti sta forte bine tunsa asa! Si eu ma tund asemanator, numai sa-mi fac putin curaj! Am mai fost tunsa asa, dar acum eram intr-o etapa in care imi doream parul lung! Deja l-am mai taiat o data! Urmeaza sa-l scurtez cu totul, din cauza ca-mi cade ingrozitor!!
Ralucami, imi pare tare rau ca te chinuie Maria asa de tare! Sa stii ca nici Teodora nu e prea departe! Mananca foarte putin in comparatie cu ceilalti bebei! Daca ia 10 lingurite la o masa zic saru'mana! Uneori papa mai mult, alteori mai putin si o apuca si suflatul in lingurita! Dar eu ma distrez si nu ma enervez! Incearca si tu! Si daca nu vrea renunt si mai incerc dupa jumatate de ora (uneori imi merge) ... daca nici atunci nu vrea ... san sau lapte formula simplu sau cu cereale (dupa cum apuc). A doua zi de la capat! O singura regula am .... fara jucarii sau alte lucruri care ar putea-o distrage! In rest ...
Si cu adormitul e la fel ... o plimb sau adoarme la san .... destul de repede daca ii este somn (ca daca o adorm eu ca e ora .... degeaba!!!) ... dar cand s-o asez in patutul ei .... jaleeee!!! De multe ori o asez si-i bag repede biberonul cu laptic si se linisteste dupa cateva gurite! In ultima vreme nu o mai pacalesc nici asa ... e corupta ....vrea cu mine in pat! Cat a fost racita zilele astea am luat-o direct in pat si adoarme perfect fara probleme .... vreau sa o educ totusi si sa doarma in patutul ei! Dupa ce ii trece raceala! Sper sa reusesc...inca nu am curaj ca are un sonor de rasuna blocul!
Ma bucur insa sa vad ca, desi esti stresata, simtul umorului nu te-a parasit!
Mica, sa-ti traiasca taticul!
Addinel, eu cred ca Maria papa bine! Cantitati destul de mari! I-am admirat fotografiile ... e tare dulce!
DidiAlex, ti-am admirat baietii minunati! Nu prea seamana, nu?
Elteka, deci tu nu locuiesti in Finlanda??? Eu asa intelesesem si acum vad ca in dreptul rau scrie Estonia si ca pleci in vizita in Finlanda! Fain e ca ai parte de multe calatorii!
Androix, vai cate ai pe capul tau! Sanatate maxima puisoarei! Ca restul se rezolva pas cu pas! Eu in locul tau amanam varuitul pana venea sotul acasa! Asa ... din egoism!
Alyna24, eu coc merele intregi ... le spal bine si le pun pur si simplu in tava curata! Le consider coapte dupa ce le crapa coaja putin!
Roxicucu, am admirat baiatul sportiv de performanta!!!
Chiquitita, am admirat-o pe grasuta ta scumpa!
Ericmihai, bine ai venit printre noi!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Androix spune:
Andrada, ai dreptate la copilutzi de mai-iunie 2005 scriu mai des pentru acolo e mai putina lume si se scrie mai rar si pot tine pasul. Asa cum a zis o colega lasam loc pentru mamicile mai proaspete pentru care evenimentele evolueaza mult mai rapid.
De zugraveala ne apucam acum iarna nici eu nu stiu de ce, dar in principiu vina e a sotului meu care in toate problemele legate de casa se misca cu incetinitorul. Plus ca abia acum mi s-a reparat si mie terasa ca-mi ploua in casa, stau la ultimul etaj. Dar de cand au reparat si pana acum (vreo doua luni) m-am rugat de dumnealui sa gaseasca zugravi si pana la urma am gasit tot eu, unde credeti, pe forum! Nu vreti sa stiti de ce mare pata de igrasie voi scapa eu din dormitor. Stateam cu sabia deasupra capului sa nu se imbolnaveasca copiii. Acum gata scap. O sa fac si poze sa-mi aduc aminte ce-am avut pe pereti.
Edit: Motannel, ce sa aman ca nu mai prind mesterii.
Georgia e mai bine, multumesc de urarile de sanatate. Nu a mai facut febra azi dar tuseste putin si mai are ceva mucisori. Abia poate manca saraca pentru ca nu poate respira. Dar a mancat azi mai bine, ieri a trait doar cu san. Sper ca in cateva zile sa se faca bine. Probabil si izolarea de Filip ajuta ca si el era cu mucii pe piept si tusea si nu stiu ce placere avea ca tot pe fata ei il apuca cate un acces de tuse.
Mi-am mutat calculatorul in bucatarie si nu m-as mai dezlipi de-aici
Andreea mama de Filip si Georgia
Motannel spune:
Probleme
1.Am aproape o saptamana de cnad ii dau Calpol Teodorei si e tot mucioasa! Atata ... ii curge nasucul ... uneori pana pe barba ... nu are rosu in gat, nu are febra (slava Domnului). Poate ar trebui sa-i dau altceva? Voi cu ce ati tratat bebeii muciosi?
2.Ce stiti de vaccinul impotriva varsatului de vant???
3.Ce probleme au fost cu cerealele de la Nestle??? Pepsi, Chiquitita???
Vaaaaai, am rupt lingurita rosieee! Oare mai papa Teodora??? Vad maine! Era una banala de la Happy primita in spital .... de unde pot lua alta???
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
mica0307 spune:
Am observat si dimineata si acum seara la baita ca Maya are o alergie pe burtica si parca si pe spate. Of... de la ce o fi ca i-am dat cam multe in ultima vreme. Eu banuiesc Imunomixul dat de dr pentru cresterea imunitatii. Contine miere de salcam, propolis... de la asta o fi???. Bine ca nu i-am dat decat 2 lingurite si avand in vedere ca nu i-a placut nu stiu cat a baut...Celelalte varinate ar fi: vitamina C si dovlecel. Da nu prea cred...Vad maine dimineata cum se prezinta.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Motannel spune:
LA MULTI ANI!!!
Ana Teodora de Madi
Mario Luca de Ileana_marius
David de Alynta27
Mara de Graviduta
Teodora Ioana de Florina
Alexia de Ramsy
La multi ani!! KID