***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Ericmihai, bine ai venit pe plantatie;esti din Pitesti sau din curtea de arges; povesteste ne despre eric,despre tine;cum merge diversificarea.

De cateva ore Bianca tuseste usor,sec ca si cum ar avea ceva in gat;dar egagereaza;mai devreme I am dat suc de portocala;o fi patit ceva de la el?

Chiquitita,si la nestle scrie fara gluten;am eu in casa(scrie chiar pe fata)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Am mai citit si eu putin din urma; am remarcat o mamica noua, ericmihai; sigur ca te primim, si eu am venit mai tarziu si stiu cum e sa stai pe margine, asa ca bine ai venit.

Liviana, noroc cu linkurile tale, de spanzurat n-o spanzuram, da sigur o luam de pe jos, ca uitasem o etapa. N-am apucat s-o probez prea mult, c-au venit nr 1 cu bona de la gradi, si s-a crucit biata femeie cand ne-a vazut. O las incet, sa nu-i stea inima...

Ckristina, si eu cand beau suc de portocale tusesc exact asa, am impresia ca ma irita. O irita-o si pe ea, poate.

Raluca, saraca de tine, ce greu trebuie sa-ti fie, si singura, si departe, si intr-o cu totul alta lume. Nu putem decat sa te pupam si sa te incurajam, ce sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Reusesc sa intru si eu abia acum,fiindca nu m-a lasat piticu deloc azi.Nici acum nu e prea cuminte,dar ma fac ca nu-l aud/vad.Vorba Andradei:se vier-mu-ieste(ce ma distreaza cuvantul asta si faptul ca nu-l poti scrie normal )pe jos,pe langa mine.
Oricum ma bucur ca nu l-am laudat degeaba si papa in continuare legumele;si cu tot mai multa pofta! Asa ca ,fetelor,nu va descurajati ,ca mananca ei pana la urma!

Androix, multa sanatate Georgiei!

Liviana, sanatate si lui Bogdanel!Imi pare rau ca si-a invinetit Matei unu din ochii aia frumosi! de la noi sa treaca repede!
Sunt pe bune invitatiile la Kidex,ca am fost si eu in aprilie tot cu din astea.
Alyna, eu pun merele intregi,cu coaja la cuptorul aragazului,mai jos;se fac destul de repede.Dupa ce se coc le scot miezul.

Arcadia, si mie mi-a zis pediatra sa-i pun sare,da io nu-i pun,fiindca asa am invatat de aici,de la voi.

Ericmihai, bine ai venit!

Roxicucu, eu il masor pe Ducu cu centimetru de croitorie folosind o carte pe care i-o pun la cap ,drept semn,iar la picioare un deget al meu;si ma mai ghidez si dupa desenele de pe cearceaf.
Eu folosesc cereale de la Nestle burtica sanatoasa si somn usor,care sunt fara lapte.
foarte haios Andrei!

Andrada, ne luam de mana.Si pe mine m-a terminat Ducu azi.Io cred ca-s dintii de vina la el;poate si la Antonio.

Intre timp a aterizat la mine in brate si m-a balit o groaza

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Oh, Arcadia, si ce vizita...sa nu povestesc despre Gara de Nord la 5 dimineata

Eu ii dau la copil fulgi de orez de la Milupa (pus in laptele meu, in Romania am mai completat cu apa Dorna, aici cu apa Hipp) si citeam azi pe net ca alergia se manifesta si cu roseata in jurul anusului . Vad la Elias ca e cam rosu, are si vreo 2 bubulitze...

In acelasi timp folosim insa si nenorocitii astia de Pampers de care spuneti voi ca se plang unii copii.

De la ce-o fi??? Ce parere aveti, ce sa fac?

Azi vad lingurita de morcov de aseara tot afara Eu l-am pasat cu mixer din ala cu picior de la Braun, dar nu am reusit "sa-l fac praf", poate fiindca e cantitatea prea mica. Voi cum maruntiti morcovii fierti?

Bine ca ati scris de Hipp, ca aici erau reduceri, am luat o gramada de borcanele de 4 luni fara sa citesc pe ele , apai intr-adevar pe caisa si prune scrie zahar (Paflo )

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka in Capraru scrie ca odata cu introducerea fructelor si legumelor poate aparea si eritemul fesier. Si la Ana am observat clar asta, ca e rosie la fundulet. Dar nu m-am gandit la alergie Acum nu stiu ce sa zic. Ea inainte sa o diversific nu a avut deloc probleme cu funduletul pentru ca ii dadeam mereu cu Bepanthen.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Mica, am printat si eu invitatiile, insa nu stiu daca sunt pe bune... Voi cand mergeti?

Da, sunt bune, am folosit si eu la editia trecuta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Elteka, eu pasez cu Braun Multiquick(la asta te referi si tu?) si iese destul de fin piureul;nu ca la borcanele,dar pe aproape.

Vali, pe unde esti ,ca azi n-ai scris deloc?

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ericmihai, bine ai venit!
elteka, sper totusi sa mai vii in Ro legat de iritatie, Calin a fost iritat bine vreo saptamana jumatate, cam pe unde vine elasticul de la pampers, ajunsese la un mom sa i se descuameze si pielea pe locul iritatiei. i-am dat cu bepanthen, a trecut un pic apoi a revenit, apoi am dat si cu bicarbonat de sodiu (asta mi-a spus pediatrul 1), de la care a inceput sa se vindece, apoi am citit ca e posibil sa fie si suprainfectie cu ceva ciuperca si am dat cu nidoflor (pediatrul nr. 2), si a trecut aproape de tot. inca mai dau cu bicarbonat de sodiu (o lingurita la o cana apa, moi vata in ea si umezesc zona). cauze ar putea fi: urina acida de la ceva din papa, adica diversificarea cu alte cuvinte, materialul din pampers, o ciupercuta.. am uitat sa zic ca era si rosu la fund. as incerca sa schimba pampersii dar nu stiu cu ce marca ca aici in Ro nici unii nu mi se par buni
de pasat ii pasez cu un mixer vertical, partea cu recipient, adica un soi de blender mai mic. iese foarte fin.
moberi, ce haios ai povestit

voi la ce greutate schimbati nr. la pampers? ca pe 3 scrie pana a 9 kg iar pe 4 de la 7 kg parca. Calin are 7500 gr si parca as trece la nr. 4.
din ce am citit mai in urma, vreau sa-ti spun, pepsi, ca si mie imi plac mesajele tale lungi, sunt pline de informatii folositoare, si
liviana, imi pare rau pentru toate belelele ce se stransesera pe capul tau mai am de citit sa vad ce s-a intamplat cu testiculul cu lichid, ca poate ai scris deja, sper ca e bine acum
mihamora, imi amintesc ca ai zis ca e frumos Calinut, multumim
editez ca sa zic ca imi place poza fetele lu'mama, Carmen_So, sunteti tare frumoase, si tu si fetele

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am scapat de TERO!!! DOARME!!!! Vaaaai...acum cateva luni.... NU SUPORTAM serile din cauza colicilor acum astept sa se faca ora 20:30 cand el adoarme de numa numa...

Multumesc inca o data pt. detaliile legate de cartoful dulce... De-abia astept sa cumpar...si sa gust si eu ca m-ati facut curioasa rau!

ELTEKA, si cine mai intreba... ERITEMUL FESIER (acea roseata la fund) arata o SUFERINTA DIGESTIVA... Dar nu luati prea in dramatic acest cuv. "SUFERINTA"... Ea apare si in caz de constipatie si diaree chiar si la diversificare... Nu inseamna ca e alergic ci pur si simplu organismul se adapteaza noilor conditii...

UUUF... nu stiu ce mai era de zis...sunt franta...

Aaaah...ziceati ca poate-s dintii... NU STIU...eu NU mai sper...ca prea ii astept de vreo 4 luni ... DEJA mi-l inchipui la majorat si fara dinti...

FUG la somn...sau cel putin sa stau in pat si sa citesc ceva...
NOAPTE BUNA!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

intru si eu putin la o vorba cu voi, ca dorm ai mei pitici si eu savurez o cafeluta!

andrada, cauta ca sigur gasesti, si sigur il va minca bine

ralucami, curaj mult

addinel, eu, inca nu l=am pus in tarc sa stea, doar doarme in el, sta pe o patura f groasa pusa pe jos, mai sta in leagan, mai in bouncer, mai in scaunul de masa(asta mai nou)mai in wrap

mary_lou, vai saraca de tine cit calci

ckristina, multumesc, la inceput nu-mi placea cum m-a tuns, apoi m-am obisnuit, acuma, imi place prunele eu stiam de la 9 luni

moko, lasa ca te iau de urechi cind tre sa diversifici, fiecare in ritmu lui, daca ar fi dupa mine i-as da sa suga pina la 2 anie mult mai simplu

didi, tare frumoase poze,david al tau parca are ochi albastii, ce bine seamana cu robert in poza cu caciula albastra!merci de complimente la frizura mea

mica, ma bucur ca e ok, scumpa de ea, poate e si de la dinti. cind au febra nu prea maninca. merci ptr freza mea, ei, da m-am asortat ce stii tu ca esti slaba, da dungile verticale te "slabesc"un mare la multi ani ptr tati tau, sa va traiasca

elteka, eu stiu ca e bine sa stai cele 3 zile, ca a venit in contact cu leguma, chiar daca nu i-a placut

carmen, ok, va mai zic despre case, in timisoara tot in vinzari de case lucram, ptr braytim, o firma franceza care construia case. am un singur wrap, al meu e material de tricou, se intinde, e elastic. uite aici un sit iti arata cum, poate te ajutahttp://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage_famcroise.htm , daca dai sus in dreapta portage, pratique, position traditionnelles ai multe. merci la aprecierile tunsorii mele, o uram la inceput. acuma am vazut ce ti-a zis liviana, io numa in fata oglinzii, sau ceva ce ma vad pot sa pun cupilu, altfel parca am doua miini stingi, la inceput ma ajuta si sotu si abia reuseam, cu timpul se face practica

mihamora, ce draguta esti, chiar incep sa cred fetelor ca-mi sta bine

androix, si eu m-am gindit la tine, bafta mare la examene. de ce v-ati apucat iarna de zugravit?nu e mai greu, of saraca de tine. sanatate multa lui georgia

lauradi, eu foloseam zovirax crema in romania, si acyclovir pastile, ca faceam forme tare urite, pina pe git in jos. zoviraxul tot aciclovir are, intr=o perioada era la cantacuzino in buc, un vaccin contra herpes si zona zoster, de cind l=am luat am facut rar, fac 1 data de 2 ori pe an, inainte faceam lunar.ptr aprecieri la frizura

kid, ma bucur ca e mai bine micutul

liviana, asa este depinde unde, cu cit te departezi de montreal preturile sint mici, dar sa nu fi in zona de munte unde sint cabane care ajung repede la preturi exorbitante. in montreal e alta poveste, este o insula, si preturile sint mai mari, si confort mai mic, asa ca noi am preferat sa facem putina naveta, dar sa avem confort. cine stie in citiva ani poate ne mutam pe insula.stai linistita ca stiu ca ma crezi, vroiam doar sa-ti spun ca nu am spus un pret numa asa sa ma aflu in treaba. parintii mei in franta au dat dublu pe a lor si e si mai departe de strasbourg.aici, e mult spatiu liber, inca, si cam toti romanii ce au emigrat si-au luat casa, in romania nici nu as fi visata sa-mi iau, aici e diferit, o casuta functionala ca a mea, si=o poate permite oricine cu 2 salarii modeste, la mine sotul meu era student anul trecut cind am luat=o ....of, imi pare rau de matei, lasa ca si dominic si-a spart buza in weekend.a, -40C cu factorul vint sint si in Montreal din pacate...ei nu-i nimic ca materialul nu e super, ei cresc repede, e de efect in schimb.felicitari ptr aerobaby, ieri nu am mers din cauza durerilor mele de spate merg la medic in decembrie, m-am programat. merci ptr super freza meavai ce frumos sa-mi zici ca au ochii si gura mea acu chiar ca te pup. of, multa sanatate lui bogdanel.

ericmihai, bine ai venit mamico

chiqui, merci de aprecieri, are volum asa de la natura, prea mult poate, nu era deloc coafat, am dat cu putina apa la perciuni, indiferent de marca de cereale ce ii dai singurele care nu au gluten sint cele de orez, porumb si sooia. vazut pozele, ce frumos ride ea.....

roxicucu, la multi ani sotului.cel mai bine iei cereale fara lapte si pui tu lapte de care bea copilul sau apa. pai voi dintr-o sarbatoare in alta, un mare La multi ani, sa fii sanatoasa si fericitate-as ajuta cu retete, dar nu prea am timp de scris acuma, uite aici sa te inspiri http://gastronomie.ele.ro/Torturi_--rc173.html
asta-l mai fac eu, dar cind nu am timp de copt pun piscoturi insiropate ca si blat http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/torturi/tortportocale/index.html

miniuta, bun bancul

andrada, bafta la prajitura

moberi, merci, nu e aranjat parul, sta el asa, doar il spal si usuc putin, de aia m-am si tuns, ca aveam claie mare si pina se uscaaaaaa....si cu piscina ramineam tot timpul uda

revin deseara ca fug sa ma joc cu dominic si sa fac o tarta cu praz

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput