***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 8
mica0307 spune:
Pentru kidex exista invitatii online pe site-ul lor.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
roxicucu spune:
Gasisem o reteta de tort super pe culinar.ro dar nu reusesc sa mai intru pe site, imi da eroare. Ce se intampla oare? Oare se remediaza situatia pana plec eu la cumparaturi....?
Graviduta spune:
Ansaaaaa, acum, ca am reusit sa citesc tot capitolul, uram si noi multa sanatate si veselie puiutilor Ana Teodora de Madi, Mario Luca de Ileana_marius, David de Alynta27, Teodora Ioana de Florina si Alexia de Ramsy. De asemenea, LA MULTI ANI pt Kid.
Nici noi nu avem dintisori, ca intreba cineva.
Liviana, duminica te duci la targ? O sa incerc sa ajung si eu. Sa-mi dai si mie PM cu ora.
Incerc sa scriu repede ca Mara e pe burta pe genunchii mei si bataie din picioare.
Roxicucu, o reteta supererapida si gustoasa de tort: iei piscoturi de sampanie (din alea moi) sau, daca nu gasesti, blat de tort (eu folosesc blat, ca e mai simplu, dar iese mai bun cu piscoturi), le/il insiropezi cu cola, dar nu prea tare (ca tortul e cu fructe si frisca si-si lasa si alea zeama, asa ca, daca il insiropezi prea tare, risti sa ti se rupa), pui un strat de frisca, apoi fructe (ananas, potocala, kiwi- cam asta pun eu, dar poti pune orice fruste, taiate marunt), apoi alt strat de piscoturi/blat si repeti operatiunea. Stratul de fructe de deasupra il asezi si tu mai artistic, asa. Cam ca la salata de boeuf sau cum iti trazneste tie prin cap. Si il pui la frigider cateva ore (e f bun vara, ca e racoritor, dar nici acum nu e de aruncat). Eu il mai insiropez cateodata si cu cafea (fara cola), ca-mi place gustul. La multi ani pt maine!!!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
lbelciug spune:
Graviduta, in principiu mergem la Kidex duminica de la ora 10, cand se deschide. Cel mai sigur insa iti spun la un tel, poate sambata seara.
Mica, am printat si eu invitatiile, insa nu stiu daca sunt pe bune... Voi cand mergeti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
Madi spune:
Buna mamici si capsunici!
Ninutza, Pepsi, Addinel, Mary-Lou, Pitica, Moko, Mica, Lauradi, Kid, Lbelciug, Alyna, Roxicucu, Graviduta multumim frumos pentru urari! Sper sa nu fi scapat pa nimeni
Uram si noi pentru Mario Luca de Ileana_marius,
David de alynta27
Mara de Graviduta
Teodora Ioana de Florina
Alexia de Ramsy
si nu in ultimul rand KID
Andrada, cartof dulce eu am luat de la Cora Pantelimon si de la Mega Image, unde sunt chiar mai ieftini decat la cora. La Auchan nu am gasit niciodata.
Ralucami, parca ai descris-o pe Ana cu mancatul! Exact asa ma lupt si eu cam zilnic cu ea, cand mananca piureul. Dimineata mai e cum mai e, ca e odihnita, are rabdare. Dar la pranz, cu foamea in gat dam lupte mari. Sa stii ca si eu ma enervam si pe urma imi faceam mustrari de constiinta, ca sunt o mama rea, daca ma enervez pe un copil de 6 luni ca nu mananca frumos.
Pepsi, iti sta fff frumos tunsa scurt.
Am vazut poze si filmulete de capsunici...tare frumosi/frumoase. M-a distrat tare mult "biciclistul".
Ana mea se scoala in continuare noaptea plangand...si nu stiu in continuare din ce cauza. A avut o perioada cand ii trecuse, acum e mai rau decat inainte.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Carmen de unde ai luat aplicele acelea frumoase din camera fetelor?
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Carmen_So spune:
Moberi, cat de bine mi-ai amintit de mama! daca eram cu ea, acuma fata avea trei caciuli si manca sarmale...
Chiqui, cerealele fara gluten au un semn pe cutie, ca un fel de spic de grau taiat.
Roxicucu, si eu aveam dilema asta la nr 1. Acuma, la nr 2, n-o mai am. I-am dat lapte de la Nestle si cereale de la bebelac si novalac si le accepta. Par mai bune astea de la novalac, cred ca pana la 6 luni raman pe astea, apoi mai vad. Nu mi se pare deloc slab Andrei, noi suntem campioane la "slabaciune". Cat a luat de la ultima cantarire? Uita-te la asta, nu la cat are acuma. Noi o mai cantarim pe cantarul nostru (cu ea in brate si fara ea), dar numai atunci cand am tensiunea mica. O cantaresc, imi creste tensiunea
Mama, ce chestii complicate ai gatit...si te pregatesti de tort...bravos!
La multi ani pentru maine!
Liviana, fa-ti mila si trimite-mi linkurile cu wrapul, ca mi-e sa nu spanzur fata daca mai incerc. Kidex e ala la Romexpo? cam departe, noi duminica suntem fara tati si nu ma incumet.
ma duc sa mai citesc, ca-s cam in urma.
lbelciug spune:
Madi, iti raspund eu cat citeste Carmen. Aplicele cu buburuza si florile sunt luate de la Ikea.
Carmen, ti-am dat PM. Da, targul e la Romexpo. Daca eram singura nici eu nu ma incumetam cu 2 pici. Am fost o data la BabyExpo singura cu amandoi si de atunci nu imi mai trebuie.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
Madi spune:
Carmen, Liviana
Asa creste Ana