Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

IA PRIVITI PE ANTENA 2=ALIMENTATIA BEBE

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Suntem si noi pe aici.

Vreau si eu sa-l felicit pe SILVIU al Paxelei. E copil mare acum... Scumpul de el... sa fie sanatos, fericit si voios alaturi de mami, tati si Delia.

Azi am reusit sa mai rezolv cate ceva la serviciu... am umblat toata dimineata dar sunt multumita de ce am reusit sa fac.

Am citit despre alti dintisori, progrese cu statul in picioare, mers, patrulare in 4 labute.... ce mai cresc copilasii astia... cate vor face de sarbatori....probabil jumatate macar vor merge ...am emotii pentru ce urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara!

aliana spune-mi oricum, dar spune-mi.

Multumesc crina_mio, b_zara

Felicitari pentru dinti celor care le-au mai iesit!
La Multi Ani! Silviu de Paxela!!!! Sa creasca mare si sa aibe rabdare sa se joace cu surioara lui!

Va pup nu am timp de mai mult!

O seara si o noapte linisitte!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

la multi ani, silviu! sa cresti mare, sanatos si sa ai grija de surioara ta mai mica cand va fi domnisorica! yupyyyyy, mi-a iesit o rima.

la multi ani si tuturor piticilor care au mai implinit o lunita! ne apropiem vertiginos de an. bine...mai e, dar hai sa realizam ca a trecut parca prea repede timpul si maine poimaine ii dam la gradi. eu asa simt.

pup toti coltisorii care au rasarit zilele astea si ii felicit pe cei care au facut progrese.
noi ne taram ca omizile...zic eu, e un inceput de mers de-a busilea.
in rest, nopti cu plansete, probabil ne mai apare vreun dinte, cine stie?

david doarme cu noi in pat si ma enervez ca in fiecare noapte ma ia la picioare in burta si in spate, dupa cum stau. eu vreau sa-l pun la el in pat, dar ta-su vrea sa-l simta aproape.

dana, n-ar fi rau sa-mi faci o mica lista cu locuri de vizitat. stiu ca nu putem vedea totul intr-o saptamana, mai ales ca-i si revelionul, mai vreau si shoping.
viza am obtinut-o foarte usor, insa aveam rezervarea la hotel facuta, unde platisem avansul.
nasii meu merg si ei in state in aceeasi perioada, dar in miami sa-l viziteze pe tatal nasului care locuieste acolo. iau si fata de 3 ani cu ei si au obtinut viza pt toti trei foarte usor desi nu aveau nici macar invitatie.

pup fetele cochetele. ma duc sa dorm la prietena lui david ca-i sotu plecat la zurich 2 zile.

muahhhh!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim inca odata tuturor pentru urari, baiatul lui mamai mare... doame ce a trecut timpul...3 ani parca sa nascut ieri

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare fetele
Iupiiiii a venit comanda de la Humana....vineri au confirmat ca s-a incarcat si ieri au sosit....deci dati-i drumul fara grija ca sunt seriosi
Nu am citit nimic din urma o sa recuperez...tercem prin niste zile tare maraite ....si urlacioase....nu am avut timp nici la wc sa merg....dar mananca bine in schimb....va pup si citesc putin din urma

Avem pozici multe aici

[/url]" target="_blank"> Ce varsta are Raisa?

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LA MULTI ANI bondareilor si albinutelor care astazi mai intorc o lunisora.

LA MULTI ANI Silviu de Paxela.

Felicitari pentru coltisori si pentru progrese diverse.

Fetele care aveti puiuti de 7 luni si cele cu puiuti mai mari, care va mai amintiti, la varsta asta bebeii trebuie sa stea in fund nesprijiniti, mai mult de cateva minute? Trebuie sa se ridice singuri in fundulet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna seara,

la noi nimic nou, Matei a marait un pic azi noapte si l-am leganat un pic in bratica. Azi toata ziua a ros la jucarii si degete si tot ii curg balutele ... cine stie poate ne mai iese si noua alt dintisor ....

Asa ca felicitari la cei cu dintisori frumosi si noi!

Serbi sa ai parte de un concediu de vis in NY si Bahamas ! Am fost si noi vara trecuta in Bahamas ... e frumosssssssssss !

Noi de Craciu cred ca stam acasa cu mai multi prieteni , ca tot n scriu ca vor sa vina la noi !
Sotul nu vrea sa isi ia concediu acum , dar la primavara cand e mai cald caci vrem si Matei sa mearga cu noi si sa nu dam banii ca sa stam in casa la gura sobei ...

Cam atat! Pupice multe de la noi !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

pentru Silviu - Paxela.

Sa fie sanatos si sa aiba o viata lunga plina de bucurii!!!

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

GABI78, eu am fost pacienta lui Tutunaru. Eu ma avut 2 sarcini oprite in evolutie. Am avut destule probleme, chiar ma gandisem sa infiez, ajunsesem sa cred ca nu o sa am copii. Acest doctor nu numai ca este bun, dar are o mana de aur. Ii raman recunoscatoare toata viata ca datorita lui am copilul. Am avut cea mai frumoasa nastere. Am vazut bebelusul meu exact cand a iesit, era curat si un pic vanat. L-a pus pe masa si a inceput sa faca pipi de au inceput sa rada toti. Nu am simtit nici o durere, nu am avut nimic. Asta datorita acestui om extraordinar. Inainte de a naste intelesesem ca isi construieste clinica de fertilitate. Nu stiu sigur dar poti sa te interesezi. Rar am intalnic medic ca dansul, va zic sigur ca stiu prin ce am trecut. Este adevarat, este foarte ocupat, vin din toate tara, este din ce in ce mai aglomerat,dar mergi pe maini bune.
DIANA, meu nu a mai avut dairee, chiar 2 zile a fost un pic constipat. Sa vedem cum mai evoluam. Eu chiar i-am mai dat o coprocultura. De dormit doarme cu mine in dormitor ca suge toata noaptea. Programul nostru de noapte este asa. La 20 suge si adoarme, la 23 suge si adoarme, la 1 suge si face nani, la 3 se trezeste si pana la 4 se joaca nu vrea sa doarma, la 5 iar se trezeste si iar suge dupa care adoarme pana la 7. La 7 suge si mai doarme pana la 8. Cam acesta este programul lui de luni de zile.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput