Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
Zadi spune:
Cu doua zile intarziere...dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
(25 noiembrie este Sfanta Ecaterina in calendarul ortodox).
pentru Caterina de biky.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
stefimic spune:
buna dimineata mamici!
si acum sa incepem sa uram si noi celor care mai implinesc o lunisoara sa fie sanatosi si sa bucure parintii in continuare!
pt suzy78, mihaela ce,diana69, dallina sa va traiasca puisorii!
si acum sa incep sa va spun despre noi:apropo de dormitul in camera singur, noi cred ca suntem o exceptie pe aici pt ca noi dormim cu mami si cu tati in pat, asta dupa ce primele 6 luni a dormit la el in patut si noi pe canapea cu el in camera, de la 6 luni m-am chinuit vreo 3 saptamani sa incerc sa nu renuntam la patut dar nu am avut cum, se trezea imediat cum i-l puneam acolo, iar dupa 3 saptamani de nesomn am zis asta e si l-am luat cu mine in pat, apoi tati a zis ca nu poate sa doarma fara noi si asa am ajuns sa dormim toti teri intr-un pat care era de mijloc si acum l-am pus la perete sa nu cada domnul mic din pat.
cam asta la noi cu dormitul singur in camera, as vrea si eu sa-l obisnuiesc sa doarma singur dar nu stiu cand se va intampla si asta.
noi va dorim sa aveti o zi frumoasa si bebei sanatosi si mancaciosi!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
biky spune:
Dupa cum am promis....am revenit ...
La mai multe lunisoare tuturor sarbatoritilor de astazi...
La mai multe lunisoare si celor sarbatoriti in ultimile 10 zile, cat eu nu am fost pe aici ...
La multi ani lui Silviu...sa creasca mare si destept si sa aibe grija de sora lui Delia ca un adevarat barbat al familiei!
La multi ani lui Lumi_Nag...cu inarziere (pe 23-24 am fost in Iasi....si daca stiam...!!!!!)!
si....
La mai multe lunisoare Ammeicare se lauda cu 363 de luni la un moment dat!!!
Si noi am fost 4 sarbatoriti din 4.... saptamana trecuta...Andra, sotul au implinit anii(pe 20-21)si i-am sarbatorit sambata...si Caterina si cu mine -alias Catalina- am sarbatorit Sf.Ecaterina - duminica. Multumim lui Zadi care si-a amintit de noi
Caterina in sfarsit merge de-a busilea...se ridica in picioare agatandu-se de cate ceva...incearca sa urce scarile de la living in 4 labe (nu-i iese treaba cu al doilea genunchi la ridicat!!!...vorbeste in limba ei....zice "NU" dand stanga-dreapta din cap...si recunoaste o serie de obiecte si fiinte pe care nu le mai insir acu...
Partea mai putin fromoasa e ca....nu...are...par de prins motz/clame ...si nici dinti...macar unul de samanta! Sunt zile in care mananca bine ...altele in care mananca prost...si altele in care mananca foarte prost!
Tzuna- ma bucur ca a inceput sa manance mai bine Maria...si imi pare rau de incidentul cu masina!
Stefimic si Iushulika Bine ati venit!
Anne2200 si Alionushca..Andra mea a avut un hemangiom pe spate (cica din cauza ca am furat o ridiche cand eram insarcinata si am dus-o la spate!) NU VA GRABITI cu operatii....cele mai multe dispar pana la implinirea copilului 1 an (sfatul medicului) ...deci Andrei mele i-a disparut...nu mai are acum nici un semn!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
ellamiss spune:
Buna, fetelor!Mai intai vreau sa spun pentru toti cei care au mai implinit o lunita.
Asta noapte a fost prima data cand Edy al meu a dormit singurel.Am pus walkie-talkie ca sa-l auzim si... la somnic.Dar eu nu am inchis un ochi toata noaptea, de frica sa nu se intample ceva cu puiutul meu,daca nu il auzeam?El a dormit foarte bine, s-a trezit la 7 si i-am dat putin apita si apoi a adormit la loc.Pe la ora 7.30 s-a trezit din nou si de data asta i-am dat sa pape laptic iar la 8.30 am fost nevoita sa-l trezesc ca sa mergem la gimnastica.Asa de bine dormea Edutul meu ca tot ma foiam pe langa el si el nimic.Pana cand l-am luat in brate ca sa-l schimb si atunci s-a trezit intr-un sfarsit.Am ajuns acasa de la gym si i-am dat sa pape supita pe care a papat-o pe toata si 60 ml lapte si acum as vrea sa faca nanita dar nu prea vrea.E cam marait.
Referitor la subiectul Ddanei, cam tarziu dar voi raspunde.Am nascut natural si la momentul nasterii nu pot sa spun ca am simtit ceva profund, de fapt nici nu prea realizam ce se intampla cu mine.Cand i-am dat viata tot il intrebam pe dr.daca are tot ce ii trebuie:manute,picioruse, degetele.De asta mi-a fost frica cel mai mult, sa fie intreg si sanatos.Apoi am fost ametita cam 24 de ore deoarece am nascut cu anestezie epidurala si imi pusese prea mult ser.Prima data cand m-am dus la alaptat si l-am vazut am realizat ca am facut o minune, am dat viata unui omulet si care din acel moment simteam ca trebuie sa-l ocrotesc, el depindea in totalitate numai de mine.Wow, a fost un moment unic in viata mea, sa-mi tin unicul copilas,o mogaldeata, in brate pentru prima data.De atunci pe zi ce trece il iubesc tot mai mult, el este ratiunea mea de a trai, fiecare gest pe care il face pentru mine este o fericire imensa ce nu pot sa o descriu pentru ca, chiar nu am cuvinte.Cand este bolnavior sunt si eu bolnava, cand este bucuros sunt si eu bucuroasa,traiesc la maxim fiecare clipa petrecuta alaturi de el si imortalizez fiecare suras, fiecare licarire din ochii lui, fiecare grimasa,tot ce inseamna Edy,o comoara pretioasa care mi-a umplut inima de bucurie si de fericire.
Kitty, cu ce te-am emotionat, daca eu te-am emotionat si nu cealalta Ela?
POZE CU BEBE EDUARD ANDREI-24 APRILIE 2007
Kitty spune:
Ellamiss era vb de cealalta Ela, dar acuum m-ai emotionat si tu cu omuletzul tau!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Crina_mio spune:
Buna fetele, albinute si bondarei
La Multi ani Silviu sa cresti mare si sanatos si s a o bucurati pe mami si tu si Delia
La multe lunisoare bebicilor care au mai adaugat o lunisoara
Nicolas Mihai (Suzy)
Cezara Elena (Diana 69)
Raluca Ileana (Dallina)
Fug la ciorbita puiului, dar revin mai tarziu. Sper sa vrea sa pape astazi ca ieri a fost ziua in care a papat mai putin bine (adica nici fructe, nici legume, doar laptic)
dimineata nu a vrut mar cu branzica si o lingura de cereale, dar a binevoit sa manance putin mar (simplu, fara nici un adaos)
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
gabdyd spune:
Buna stup!
Aparem si noi la raport,
suntem mai coltoase cu un coltz, in sfaaaaaarsiiiiit!
La multi ani si lunisoare! tuturor sarbatoritzilor zilei de azi si celor care s-au sarbatorit in lipsa noastra pe aici!
Noi avem treaba, treaba multa, mai ales ca weekendul asta am avut o draga prietena in vizita si uite asa n-am vrut sa fac nimic! Iar copilele mele, dupa aventurile de ieri de la mall, se vaita de urechi amandoua. Periculos mall-ul asta, e curent rau acolo. Sa vedeti cum o luam acum de la capat cu aoleala!
A, numai boacane am facut sambata, am omorat pestii fetelor, vai de capul meu. Ii pusese tati in borcan ca sa schimbam apa din acvariu si ce m-am gandit eu, sa nu li se faca foame cat dureaza operatiunea, le-am dat de mancare in borcan, numai ca cei doi carasei mai mari, atata s-au luptat cu mancarea aia incat au omorat pe cei mai mici, vreo trei adica, a mai ramas unul mic si astia doi mari. Julie n-a bagat de seama inca, sper sa nu se prinda inainte sa-i inlocuiesc .
V-am pupat, revin ...
anaanamaria spune:
buna ziua
La multi ani bbilor care mai adauga azi o lunisoara
nu prea am mai avut timp sa mai stau pe forum iar cand m-am uitat azi am vazut cate mamicutze noi sunt (pentru mine) asa ca va urez bun venit in nostru stiu ca e cam tarziu dar abia acum mi-am dat seama
Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii
ralualexandrei spune:
Hai sa-mi mai bag si eu nasul.
Cu privire la nasteri toate au fost naturale fara epidurala:
Robert s-a nascut singur fara asistenta pt ca nimeni nu s-a bagat si dr platita nu s-a deranjat.Nu l-am pupat ca nu mi-au dat voie nici sa-l ating.L-am iubit si nu prea ,ce stiam eu ce-i iubirea la 21 de ani,era puiul meu si l-am ocrotit si-l aparam cu ghearele si cu dintii de oricine si orice,poate ca asta era iubire.
Maria cand a iesit singurul meu gand si singura intrebare era daca e fata,m-a chinuit groaznic pana a iesit dar nu din vina ei,au pus-o langa mine mica neagra ciufulita si acoperita de vernix,am pupat-o si eram tare mandra si fericita ca i-am facut lui Klaus o fata,a stat cu mine in salon si in prima noapte am bagat-o sub camasa de noapte si am dormit cu ea la piept.
Edy a iesit greu s-a blocat era mai mare decat puteam eu duce i-am vazut ciuful blond saten,parca avea suvite,inca un Klaus mic spune dr,ehh asta e,il aduc langa mine si plang de fericire ,il pup si mi l-au luat,il iubesc caci acum stiu ce e iubirea,ma simt intr-un fel vinovata ca pe el nu l-am dorit din prima clipa,eram prea speriata,dar il iubesc.
Cam asta a fost, nimic special pt ceilalti,insa ceva sublim pt mine,in prezent incerc sa-mi fac meseria de mama cat mai bine,la fel ca voi celelalte.
tuturor.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
gabdyd spune:
No hai ca am revenit,
am citit putin din urma si m-am pierdut in decor , nu mai stiu despre ce s-a vorbit ...ca nu mai vad in fata ochilor decat o anumita chestie,
pai iar incepem ....?!
si eu am simtit o tensiune, dar n-am bagat-o chiar in seama, adica mi s-a dat o replica insidioasa la un mesaj, si eu am trecut mai departe, ca nu cred ca e cazul sa fac din tantar armasar tocmai pe forum.
I-ote ca azi intrasem sa ma relaxez si vad ca ....
dar de fapt nici nu ma bag, la ce sa mai pun paie pe foc?!
si eu le cam spun verde in fata si daca nu am ce spune nu spun, nu fac aprecieri de dragul artei sai din interes.
nu continui, ca nu vreau sa particip la stricarea atmosferei,
eu una imi bag mintile in cap si gata, nu viu la cearta pe aci,
si va rog sa facem toate la fel,
hai ca mi-a adormit si copila in brate de cand stau pe forum,
revin ... fara suparare