Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza!

A sosit coletul de la Quelle!
E vorba de cortul ala dublu, surpriza pentru Craciun.
Abia am reusit sa ascund cutia prin casa .

Moni, am vazut-o pe Dia. M-a impresionat inca o data. Bravo ei!
Iar puzzle-ul mi-a placut enorm. Am sa ma uit de asa ceva si poate am sa gasesc si eu.

Ah, bine ca mi-am amintit.
Irinel, n-am vazut tabla din aceea inca. M-am uitat la librariile din zona mea. Sa stii ca n-am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne Alina ce m-am distrat!!! e mortal Ayan!!! dar de unde a invatat?
Moni cred ca a ramas mama ta cand a auzit-o pe Dia. faina gagica ai!!!!
Cosmi super macaronarul!!!! deja aveti biletele de aion? le-ati primit cadou...fericitilor!!! i-a zi pe unde va plimbariti voi?
ce m-as duce si eu....mai ales ca sorella a fost singura, ca macaronarul ei a fost o sapt. la Miami cu munca, si ea nu a putut merge....chiar mi-a zis ca ce fain era sa merg cu |marco la ea...dar nu s-a putut din cauza de bani.
Cristina e super plastilina aia...la noi la TCM nu este, caci am intrebat. poate primesc...cine stie.
Dana cand ai facut comanda la Quelle? uite Ioanei nu i-a sosit.
Bine ca ai reusit sa ascunzi cutia.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Comanda la Quelle am facut-o pe 12 noiembrie... deci dupa 2 saptamani si vreo 2 zile a sosit coletul. Pe site-ul lor spun ca in maxim 3 saptamani poate ajunge un pachet.

Alina, din cate stiu, nu mai sunt probleme cu LaRedoute.
Super simpatic Ayan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Moni,Bine ca nu era fratelo de fata, ca ar fi fost intr-o situatie super jenanta.
Mira, trebuie grija mare cu cariocile, si el l-am gasit pe Ayan mestecand un varf de la unaEra tare scarbit de gust, dar nu vroia nici sa mi-o dea.
Dana, sa stapanesca sanatoase fetele cortul! Sigur se vor bucura mult!
Cosmi, sa poarte sanatoasa frumoasa ce a primit!
Astery, frumos foc Razvanelul, nu pot pune comentarii in drop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Doamne Alina ce m-am distrat!!! e mortal Ayan!!! dar de unde a invatat?
Moni cred ca a ramas mama ta cand a auzit-o pe Dia. faina gagica ai!!!!

Vai, ca am super treaba,dar nu ma pot abtine pai io te pot asigura doar ca nu de la DVD-urile cu Baby Einstein au invatat (noi nici n-avem dealtfel)

la restul,revin mai incolo

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVAda am primit cadou bilelete de la matusicile si unchiasa ca suntem norocosi, pe 28 la 13 30 avem plecarea....deci traseu....siena, assisi, firenze, roma, mirabilandia plus la mare la folonica (parca) unde logodnicul isi face o casa....la vara il sufocammmmmmmmmsi revelionul la restaurant cu specific pescaresc{iar lesin de foame}

acu sa vad ce cadouri le iau ...ca s cam multi

DANA bravo ca ai putut as ascunzi cadoul
MONIIIIII m a spart DIANA

urmeaza o saptamana foarte grea ...mos nicolae e cum e dar pe 8 serbam ziua printesei....27 de copii vai viata mea , ce tort sa fac eu la atatea persoane tinand cont ac a2 zii avem adulti la masa ...vreo 12 ....DEEAAAAA ajutorrrrrrrrrr zi de care ,cat as cantareasca ....off ca daca erai de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

la cafea desi e cam tarziu pt voi.
Ioana m-am prapadit de ras, as avea circumstante atenuante ca la noi era 1 noaptea dar ai dreptate, pacat ca activitatile se limiteaza la uitat desene animate si urmarit strumful prin camera cum umbla in sac de dormit pe jos
Alina, mortala faza lasa ca si eu l-am auzit pe Alain cu ac me si nu stiam ce are cand e nervos, well...... cred ca m-a auzit pe mine cu fuck de cateva ori ca eu vb aia nu injjur nicodata decat in engleza ca parca aiai nu se pune. Vad ca pustiulica m-a inregistrat dar e bien ca nimeni nu se prinde ce zice Acum sincer vb sa nu ii acordati importnata cand zice ca o sa il uite daca vede ca nu e nimeni interesat de achizitia lui verbala.
Moni ai dreptate cu chimicalele dar sunt bestiale, Alain mananca mai noi bombonele de la smartie ca si m&m_ul si nu imi convine ca au chico neagra dar tati i le ia ca au ceva figurine mortale in pachet si Alain de cand le vede le cere.Eu am ros la haribo pe fond nervos ca Jean a luat ieri un lego mare cu ceva tren de la duplo care sincer nu imi place deloc si a zis ca e de Mos Nicolae si cand am ajuns acasa da-i pe ansamblat ca nu s-a putut abtine si a trebuit sa il mai si ajut ca de se incalcea in sine si de aici 600 de kal in stomacul meu ca altfel nu mancam atatea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Dana vrem poze cu freza ma bucur ca v-a ajuns cortul o sa fie tareeeeeeeeeeee hapy fetele tale, pupicei de la noi.
Ingrid cum mai e Diana? Sper ca sunteti ok.
Ana voi cum sunteti, Clarita e bine?
Cosmi ditractie lacuta, frumoasa calatorie.
Am uitat sa va zic ca mi-a trimis o prietena un site mortal, e cu jucarii si alte cele pt copii, aici a vazut toate locomotivele din seria thomas & friends mortaleeeeeeeeeeeee va dau site-ul si daca nu merge tastati voi bestkids.ro e www.bestkids.ro , pupici de la noi

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Noi tot cu tuse , maine am ora la pediatra ca azi era tot plin . De mancat insa vad ca papa binisor , asa ca nu stiu dar tusesete din piept , foarte tare .
Cosmi, tie nu iti place pestele ? Si 27 copii . O sa ai ce gatii , si mie imi place sa fac dar cate treaba wow.
Alina , pupici esti o draguta , auzi m-a visat cu baby boy . Cine stie . Da poze cu Ayan cand o sa vad ? Ca te intreb de o luna ?
Silvi , voiam sa iti zic si ieri dar am uitat , ai un somnorici grupa mare , wow cat poate dormi .
Denisa, of doamne cata treaba ai tu . Pupici multi si multa putere cu cei 2 voinici , si sa iasa bine testul care il faci maine la Alex .
Giova, esti la savurat cafeaua , n-ai treaba
Ingrid, cum e Diana ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Silvi, m-ai facut sa zambesc cu trenuletul vostru .

Mai, fetelor, poze cu tunsoarea nu pot sa pun, ca nu mi-am facut poze. Poate deseara sa-l rog pe Cosmin daca nu uit.

In dupa-amiaza asta avem sedinta cu parintii la Oana si se duce tati. Sunt tare curioasa despre ce e vorba. Probabil ne vor spune de serbarea Craciunului.

Mergi la inceput