Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza din pat!!!!
numai ce s-a trezit piticul si-l asteptam pe tati sa-l teleporteze la gradi. Pe urma beau si eu cafeaua linistita.
Silvia nu se vede mare lucru pe site, dar cu siguranta gasesti la Selgros la raionul de puzzle.
Moni azi ma uit la filmulet. vroiam aseara, dar nu mai am boxele la comp si nu auzeam nimic.
de mult i-am luat puzzle-ul, am scris si aici...ma tenta si cel cu litere, dar sa vedem cum reactioneaza la asta si poate celalat va fi de ziua lui.
Ioana te cred ca esti nervoasa pe astia de la Quelle. eu am trimis o comanda pt. cataloage de acum 4 luni.....si nu a ajuns. sper sa ai mai mult noroc, chiar nu stiu de ce sunt asa. la alte fete le venea in 2 sapt.
Cata stiu ca te doare ca sora ta e asa, incearca sa nu mai pui la suflet. e greu...dar n-ai ce face...ne-amurile nu le poti alege.

merg sa-l imbrac pe strumfulica...nu-mi vine sa-i dau pijamaua jos...e tare haios in ea.
I-am luat cu 7 euro de laredoute, e dintr-aia cu picior plusata, cu o girafa pe ea si mai are si coada.
doar ca e cu mai mult roz decat scria pe site, dar nu strica.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

AnaM, mi-am adus aminte la culcare ca n-am mentionat-o pe Clarita in mesajul meu, si drept urmare te-am visat azinoapte cu ea de mana si gravida cu un baby boy! Sanatate multe si pupici!
Monica, m-am uitat aseara cu Gabi la filmuletul cu Dia, ne uitam ca prostii, nu ca nu te-as fi crezut inainte sa pui filmul, dar parca e altceva sa vezi! Felicitari, e o chestie super asta pt varsta ei!

Mergi la inceput

Moni si Dana, sa va fie de bine noul look!
Giova, sa poarte sanatos pijamaluta! F bun pretul! Ma tot bate gandul sa comand si eu de La Redoutte, de fapt eram pe punctul sa o fac cand a fost faza cu comenzile alea neonorate si mi s-a cam luat de atunci. Este ok acum?
Denisa, frumoase pozele din drop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO Sper ca ne pui si o poza ,hai ca deja rad singura p-aci numai cand mi-l imaginez
ALINA mersi,dar sa stii ca eu sunt convinsa ca oricare strumfulica, daca ii place asa ceva,il va face urgent! Chestia e ca eu am luat cel cu animale acum vreo 2 luni parca si pe ala i l-am dat,ca mi s-a parut mai adecvat pentru varsta lor,dar dupa ce a reusit sa il faca rapid, s-a plictist de el ... Asta cu litere l-am luat asa, ca ma simteam vinovata ca Diana nu are nimic cu litere,pe langa alti copii,chiar nu credeam ca o sa se apuce de el.Dar daca l-a vazut odata,n-am scapat pana nu i l-am desfacut ... si nu i l-am dat NICIODATA eu din proprie initiativa,ea l-a cerut!!!
Aaa si lasa-ma ca si Ursulina mi-a zis dupa ce l-a vazut ca sa am grija ca o sa ajunga mai desteapta ca mine
Exact asa cum zici ca v-ati uitat voi la Diana, ma uitam eu (si nu numai) la Tibi cum deseneaza de exemplu,sau la Ilinca cum canta si spune poezii!!! Eu zic ca fiecare are ceva deosebit,totul e sa ne dam seama ce!
Si ati vazut ca e o "jucarie" de doar 10-13 lei ... nu e neaparat sa le luati io stiu ce scumpeturi ca sa fie preocupati de ele,tin minte ca si anul trecut de Mos Nicolae Diana a fost super incantata de ... BATZUL ala ,nu de altceva!!!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata...scapat de bagaj...acum sunt cu in fatza.
Alina esti pe mess., ca vreau sa te intreb ceva.
acum e ok cu laredoute, dar te sfatuiesc sa astepti pana in ian. cand gasesti produse la preturi de nimic:2-5 euro. I-am si s[pus lui Clau, ca s-a dus sa schimbe azi toti euroii, ca sa-mi lase cativa pt. ianuarie. a inceput sa rada.....cica cumparam atunci ca va fi mic euro si ne convine.
Moni hai ca ma uit la filmulet.
poate ii fac poza diseara, a trebuit sa-i tai si unghiile, sa-l spal si sa-l imbrac. de poza n-am mai avut timp.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Moni,se pune ca talent ca desi nu zice inca mai mult de 10 cuvinte, a reusit sa lege 2 imediat, si anume "pua ma"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA HAI CA ERA SA MA INEC CU FELIA DE PAINE CU ZACUSCA (iar mi-a pus husbandu' asa ceva,se vede ca suntem in incapacitate de plata )
Nu zi la nimeni ,ca si fiica-mea are maaare talent la asa ceva, doar zilele trecute se uita cu mami pe niste poze cu frate-meu si cand a vazut una in care el era la mare,in slip a trantit-o NU P--A CHITI! Spus corect Deci ce sa inteleg??? Ca nu se vedea de slip,nu? Mami saraca a inlemnit

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata

fac curat ca zici ca a trecut taifunul

stefan e ok , si s fericta ca puzzle ala cu 6 animale si acre are in partea dreapta desenat animalutzul mai mic si cand apesi pe el scoate sunetele spoecifice fiecaruia il atrage foarte mult si usor usor le face singur

au venit rudele ....dragutze ca de obicei dar bianca a ramas masca ca a primit un lant cu un pandantiv in forma de inimioara si cercei la fel...domnisorica nu alta, nu se astepta si era si intr o cutie super, dar pe mine ce m a emotionat a fost ....logodnicul i a dat cadoul pe care l cumparase fara sa stie cumnatamea( asta facea el prin aeroport de nu mai venea?....l a cucerit bibi si pe al 2 lea macaronar al familieiplus ca au a dus biletele de avion si in ele era traseul pe care ni l au facut cat stam caol....si eu care credeam ca dormmmmmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

'neata.
Am [pus poze cu plastilina noastra cumparata de la TCM si cu puzzle-ul, ca s-a tot vorbit. Dupa cum veti vedea, nu seamana cu al vostru.
In rest, bine.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ASTERYa lui stefan e o combinatie intre cele 2 dar puzzle are doar 6 piese...sunt super si astae, de unde le ai luat?

Mergi la inceput