Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Io n-am auzit de opturi . Mie in schimb mi-a placut la nebunie lapte-gros ,sa fiu in echipa care sare,ca saream cel mai departe.Si ma mir acum ca fiica-mea e responsabila cu saritul in fiecare seara.Macar de nu m-ar pune si pe mine ,cu hora aia,dar tot am ajuns la un compromis,macar ma lasa sa il tin pe Bau pe urmar, nu in cap ca inainte ...
Merg la nani,ca si maine am zi grea la birou,mult de lucru,plus ca dupa amiaza vine madam aia din Italia cu noul administrator,deci joi : avocata,notar,Cam.de comert,banca ... Cum drak sa fac sa nu fie musai sa ii insotesc ,sper sa imi iasa pasentza ...
Noapte buna gagici!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Giova spune:
Ioana puzzle dintr-ala si eu am luat din selgros. al meu e cu animale...daca Moni se refera la cel de lemn. uite asta scrie pe ambalaj: www.casaretro.ro
eu nu l-am desfacut ca e de mos.
Moni nu stiu pe cine seamana, mie tot asa mi se pare Marco.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
am deschis si eu site-ul, dar mare lucru nu se vede pe el. Puzzle-ul nostru este ca si a lui Razvan de Astery, doar ca e cu automobile. e forte ieftin 13 lei, parca.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
vad ca numai eu nu am somn...pe maine si noapte buna.
_
oachi_79 spune:
Ralu am gasit si eu la foste colege in Rep Moldova o cutie de Gravibinon. Te mai intereseaza? Trimit pe PM nr meu.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
silvi_2005 spune:
Mai fetelor vad ca v-ati distrat pe cinste, eu nu am somn ca am baut cafea tarziu si am intrat sa va citesc.
Giova mortal Marcolino, nu m_a lasat sa bag din pacate nic un comentariu, se bloca, eu zic ca are zambetul tau pupici la blondin. Am intrat sa vad si eu puzzel-ul de care ziceai dar nu se vede nimic doar casetele de prezentare a firmei care arata f bine, o sa o sa notez firma si caut si eu in Romania, la Selgros ati zis parca ca era.
Anasebe am uitat sa iti zic ca asa s-a intamplat si cu Alain credeam ca are nu stiu cat si cand colo.... abia acum are 14 kg ca mananca numai cu mutre si figuri.Pupici de la noi.
Eu am mancat in seara asta aproape o punga haribo tropifruti sunt mortale....pur si simplu nu ma pot abtine nu stiu ce naiba am ca o sa ma fac cat o balena, le iau cica pt Alain
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ma bag si eu in pat, pe maine dimineata la cafea.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
loren@ spune:
Neata...fetele..
Daniela baga si tu poze cu noul look sa ne obisnuim si noi...Zici ca Roxanica poceste cuvintele, dar vorbeste in propozitii sau fraze? Bia nu le poceste, dar in general vorbeste numai in cuvinte, cu pauze intre ele, dar ce-i drept corect ...r nu il pronunta cum trebuie in toate cuvintele...o fi vreo legatura in faptul ca daca vorbesti mult la inceput, mai stilcesti si daca vorbesti mai putin le pronunti mai bine? Cred ca m-am dilit!
Monica tare Diana cita concentrare pe ea sa puna literele la locul lor!
Denisa succes cu petrecerea Emmei..sa iasa frumos..eu am zis sa ii iau ceva gen sarafan, ca sa poata sa poarte si la primavara, ca la noi rochitele de ocazii de copii chiar ca sunt prea prea...adica nu poti sa iesi cu ele decit la petreceri, nu de zi cu zi..
Maraki si Ingrid, care mai tinara ca e mai mare decit mine sora mea? Are 33 impliniti si se poarta ca una de 14 ani..ce-i drept e tinara foc, dar la creier!Maraki, joaca la loto, poate luati premiul cel mare ...!
Bia
T_Ioana spune:
Buna dimineata, eu la cafea (Silvia)!
Cand am vazut ca Silvia a postat la 2.20 m-am speriat ca s-a intamplat ceva, apoi mi-am amintit ca ei au o viata de noapte extrem de activa.
Giova, eu i-am comandat deja la Quelle puzzle ala cu animale care si scoate sunete dar am asa un feeling ca nu va ajunge pana luni dimineata. Maica-mea zice sa nu ma stresez ca si daca nu e luni tot vine, ca Razvan oricum nu stie cand e ziua lui......dar eu stiu!!!! Asa-s io, mai fixista, vreau sa am ce sa-i dau piciului in 3 decembrie...nu in alta zi. Ieri am sunat in disperare la Quelle si m-au pus pe HOLD de cateva ori. Mai fetelor, sa turbez va dati seama, eu sun de pe mobil si stau cu zecile de minute la tel sperand sa raspunda.....da de unde! Le-am scris un mail mai veninos, sunt curioasa daca la asta raspund!
Oricum, i-as lua si puzzle ala cu litere!
Maraki, eu n-as rata tragerea asta loto, cine stie d eunde sare iepurele! Daca iei potul cel mare dai de baut!!!!
Dana, si eu as vrea sa vad poze cu noul look, mai ales daca e asa radical. Pusi Roxanei iubitoare de masaj!
Denisa, eu raman fara cuvinte cand citesc activitatea ta zilnica. Si culmea ca de cele mai multe ori ma motivezi si ma apuca cheful de munca! Cum mai esti cu tiroida? Pupici la pitici!
Moni am vazut-o pe Dia aseara.....sa stii ca am avut emotii la Y.....ma gandeam ca acium se enerveaza si da cu toate de pamanta
Cata, poate ca pe sora ta o va schimba maternitatea.....mare pacat, zic eu, ca nu se stie apropia de spiridusa. Eu ma uit la fratele lui Cristi (frate vitreg, cu care pana sa ne casatorim nu a avut tangente aproape deloc) ca e topit dupa Razvan. Si tin minte ca dupa ce am nascut a venit cu o sacosa de hainute pt pitic, cumparate chiar de el ( a bantuit magazinele prin Cluj de se tot minunau vanzatoarele ca nu mai vazusera barbati la shopping de asa ceva)
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Moni am vazut-o pe Dia aseara.....sa stii ca am avut emotii la Y.....ma gandeam ca acum se enerveaza si da cu toate de pamanta
Mai ce bine o cunosti ! Fix cam asa facea cand era mai mica si uneori mai face si acum cand nu ii iese ceva.Totusi de cand vorbeste ,de obicei striga NU POOOT ... NU POOOOOOOOT! IN CRESCENDO
CATA si eu voiam sa zic ca poate e mai tanara sora-ta si de-acolo i se trage.N-are rost sa te agiti,nu cred ca inseamna ca nu tine deloc la Bia,poate doar nu e genul care sa fie moarta dupa copii,mai ales a altora
SILVI timite niste HARIBO Mama ce imi plac,dar nu imi cumpar never ca-s cu chimicale.Dar cand primeste Diana le pap io
OACHI nu mai zici nimic de Razvan?
GIO va sa zica i-ai luat puzzle si tu? Sunt curioasa daca ii va placea lui Marco,cel cu masini ar trebui sa ii placa ...
Am uitat sa va zic buna dimineatza
Eu cu cafeaua si piscoturile (MAMI PAPA PICOT ) Tre' sa termin urgent niste chestii ... Si am un cheeef ... nici presa n-am apucat sa o citesc
Gata merg la treaba Dar va mai bruiez io
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
T_Ioana spune:
Moni, nu neaparat...dar am si io un exemplar din asta, care cand efectiv nu reuseste ceva face cu nervii si le da toate de toti peretii. Al meu e extrem de perseverent (te scoate din minti uneori) si nu cere ajutorul chit ca se chinuie o juma de ora dar si cand isi pierde rabdarea
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"