Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENI spor la treaba,consoleaza-te ca si eu sunt calare pe acte Am vazut pozele.Ce "chef" era acolo? Era acasa la Geta?
IOANA buuun , da' am mai dat de el,la cat am bantuit eu pe la bancuri.Si eu tin minte filmuletul ala,am luat si eu catei d-aia dupa aia,dar Diana radea la alte minuni ...
GIOVA muicaaa ai pus la filme ... nu stiu cum,dar pare shimbat Marco,incepe sa semene un pic mai mult pe Clau,sau ma insel?
PUFULE pai n-aveti pitici??? De ce nu zisasi ca aduceam eu niste amarati d-astia de p-aci! Amarati amarati, dar inca sunt in top la noi,in fiecare seara ii vara in castel la nani.Si Pe Adabada o pune mai nou sa se tzuce cu printzul (si ce improvizatie de printz nud avem )
Off ce chef de munca am ,se vede cred dar mi-a ajuns cam la birou azi.
Ieri seara am deschis PC numai ca sa vada Diana montajul cu Mark si motanii,vai ce fericita a fost!!! Cum erau mai multe poze cu ei,facea: MIAT VINE OSCAL! Adica "imediat vine (urmeaza) Oscar" , iar de Yodi a raaass,tare a amuzat-o numele,il tot repeta.Pe Yodi nu-l prea stia,ca e ala speriatu' ce statea ascuns.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara helloooo.....

Catalina exact ce a scris Ingrid pt. sora ta, am vrut si eu sa scriu identic.E pustoaica, are alte prioritati, o sa se schimbe ea cand va face primul copil. Nu prea ai de ce sa te superi pe ea, eu nici nu stiam ca ai sora pana acum o sapt. parca.
Alina exact asa gandesc si eu! Este scarbos sa-ti sufle cineva in fatza
Moni pune poza cu tine sa vad cum arata o freza de curcan jumulit fata ce idei ai
Dana Ene sa.ti fie de bine tunsoarea, pozeee plsssssssssss Asta pt. ca ai spus ca e totul schimbat
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...in seara asta m.am certat cu un nemtalau ca a parcat giorgos masina pt 3 min. in fatza unui garaj. I.am spus lu` ala sa astepte 2 min. si a inceput sa urle ca nu pana m.am enervat si am zis ca nu are nici un pic de toleranta, e zero....ca nemtii nu sant toleranti vsv de straini..am vrut sa.l atac Cred ca daca mai intarzia Giorgos il faceam pe ala si nazist Ala ameninta cu politia, eu spuneam sa sune dar pana vb el noi santem plecati..si tocmai aparuse si Giorgos
Cu Giorgos m.am certat ca imi vorbea de marele jackpot de la loto( 30 mil ) si ma intreba cat e dobanda in banca la suma asta....daca am idee...eu i.am zis de vreo 3 ori ca nu ma intereseaza pt, ca nu am castigat eu banii astia si ce imi raspunde??? Cu tine nu pot sa discut decat despre x si y bebelus, ce a mai facut, ce a mai mancat, etc. A zis el mai multe Dupa care: pai si ce crezi, pe mine ma intereseaza daca nu cunosc despre cine e vorba? Chiar, atat este castigul sambata asta: 30 mil euroi Vin din tarile vecine sa joace la loto

merg sa-l pregatesc de culcare pe Angelo..revin...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni .. ma prapadesc de ras

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Ioana, tare !!!

Maraki ... chiar .. cat o fi dobanda ?

Moni... super performanta cu litere. Fantastic ! Bravo Dia !!

Cercuri: Daria face de vreo 3 luni mai mult cercuri. Si inchise. Ce inseamna asta ???? Are vre-o importanta? Ca eu nu stiam nimic de cercuri pana nu ati pomenit aici de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, cum il cheama pe puzzle ala si de unde l-ai luat? Ca ia-s lua si eu lui Razvan, sigur o sa-i placa, daca e asa inebunit dupa cilindrul cu forme!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

IOANA pai n-are nume,era in Selgros cu ala cu animale,sau altele erau cu masini si cu mai stiu eu ce ...
MARAKI nu pun poza,mai am ceva respect ,poate mananci ,io stiu?
DEEA pai cercurile le pot face abia la 3 ani in general,deci cei ce le fac acum sunt exceptii - rezulta ca au talent in domeniu, zic io! Ia sa o pun io pe Diana sa faca cercuri,daca in doua zile nu-i ies ,o ia mama lu' proces
DENISA si la noi a nins azinoapte,dar s-a prins ciuciu

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Mi-am amintit, asa e si al Cristinei cel cu animale,poate ea mai are ambalajul si stie firma ca eu le-am luat mai demult si deci ioc ambalaje.

Mergi la inceput

hahahah.. Moni ... atunci eu o pun pe Daria sa faca si "opturi" imediat Macar sa fie cu folos

Mergi la inceput

DEEA mai bine o pui sa scrie cifrele direct.
Ei vezi,daca aveam puzzle cu cifre o puneam pe Dia sa faca vreo combinatie smecheroasa si faceam fifty fifty cu Giorgios la dobanda aia .Dar numai dupa ce il obligam sa vada filmele cu Diana Si scapa usor,ca nu tre' sa si citeasca ce-a mai facut ....

Mergi la inceput

Nu opturi de cifre, bree.. ci opturi din alea de care faceam copii prosti pe vremea lu Ceasca. Cea mai hot-cool pedeapsa ce o puteai lua .. era sa faci opturi cu fundu pe geamul scarii. Remember?

Mergi la inceput