Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)
Raspunsuri - Pagina 18
cosmi1975 spune:
ANAM
ba da imi palce pestele dar 5 - 6 feluri asa in cateva ore/.......nu prea, asa i cu ziua BIANCAI ei nu simt oboseala dar eu....
dana_ene spune:
Cata, mi-am amintit ce m-ai intrebat.
Cred ca si Roxanica vorbeste aproximativ la fel ca si Bia. Adica stie aproape toate cuvintele, leaga uneori 2-3 cuvintele, dar nu intotdeauna cursiv.
Ceva de genul:
TATI LASA OANA! (= Tati, las-o pe Oana... si joaca-te numai cu mine
)
IA IAU APTE (= Mai vreau lapte)
TATI BUNA CIOC (= Tati, noapte buna si hai sa-ti dau un cioc=pupic)![]()
Dar noi suntem multumiti ca putem comunica foarte bine.
Oana la aceeasi varsta vorbea mai putin, ea si-a dat drumul pe la 2 ani si cateva luni, insa cand a inceput a vorbit corect, nu stalcit ca sora-sa.
Giova spune:
Cosmi
trebuie sa te revansezi nu gluma cu cadourile. fain program aveti...voi sunteti jos in Sud...acolo sunt cele mai naspa probl. cu romanii. nu au patit-o? sora-mea mi-a zis ca la ei in Nord nu sunt probleme, oricum ea nu prea vorbeste in romaneste, de frica....doamne ce-am ajuns...
Mama mia cati invitati are Bianca. unde faceti ziua? cred ca vei fi moarta de oboseala dupa un asemenea party.
Silvi mersi de link, chiar caut trenulet din gama Thomas and Friends. sa vedem daca il luam din magazin sau de pe site.
Dana vrem poze...asa ca sa faci bine si sa nu uiti diseara.
Moni pai normal ca nu de la BE au invatat, sigur li s-a zis de catre cineva, altfel nu au cum sa stie, sau au auzit...
eu am sunat la Orange, din 29 oct. am dus tel. in service si nimic...ei zic 15 zile lucratoare...dar au trecut de mult. Doamne cata nesimtire e la noi...puteau sa spuna de la inceput ca dureaza mai mult...naiba sa-i ia. macar daca mi-ar zice daca pot sa-l repare sau nu.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
mda, la noi ca la nimeni, vorba Giovei!
Am reusit sa prind o tanti la Quelle si mi-a spus ca puzzle-ul si undita aia de pescuit pesti cu magnet au venit (astea erau oricum pentru Craciun) dar cubul cu diverse fete nu....si nici nu vine...si ala era pt ziua lui! Sa vedeti ce alerg acum prin magazine
. A, si eu comanda am lansat-o si mi-au confirmat-o pe 10 noiembrie!!!!
Ma trageeeee Razvan de pe scaun
...........revin!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
bebeianfeb spune:
vin lunile piticilor nostri.
please...ganditi-va cum infrumusetam lista de pe prima pagina.
anul trecut Anasebe a compus o poezie misto. cine are astfel de idei...sa le expuna pe forum.
loren@ spune:
Suntem pitici de 2 ani,
Frumusei si nazdravani,
Pusi pe sotii si prostii,
Mai facem si magarii,
Iata ne sarbatorim,
Petrecem si chefuim,
Ca de-acuma suntem mari,
Sigur suntem cei mai tari!
Sanatosi, voinici, fortosi
Si, desigur, valorosi!
Mami, tati ne iubesc,
Numai pentru noi traiesc,
Ii iubim si pretuim,
Si pupici le daruim
Daca mai imi vin idei completez, dar acum ma bat cu religia si cultele!![]()
Bia
T_Ioana spune:
Io n-am imaginatie creativa dar am gasit ceva pe net si ama adaptat
:
Cei doi anisori sprancene
Ochisori umbriti de gene
Si gurita conturata
De un strat de ciocolata
Degetele curioase
Gata tot ca sa descoasa
Lucrurile de prin casa
Top in pat si zdup sub masa.
Refren:
Nici o clipa de ragaz
Nu umbla la aragaz!
Portocala nu-ti mai place
Lasa prizele in pace!
Nu cu pixul pe pereti!
Vai, tu faci cat cinci baieti
Vai, tu faci cat cinci baieti.
Cei doi anisori zburdalnici
Au nevoie de trei paznici
Ca sa-nvete sa se poarte
Asa cum scrie la carte
O carte de oameni mari
Care nu mai vor sa stie
De vremea cand ei traiau
Chiar a lor copilarie.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
N-am apucat sa citesc nimik, Moni am vazut ca m-ai apelat pe mess, din pacate trimit mesajul asta si inchid laptopul, oricum nu are sens ca nu pot sta la el.
Diana e mai rau ca pana acum, azi-noapte a tusit intruna, s-a inecat cu secretiile...dimineatza doar ceai si iar tuse..si iar tuse, nu s-a oprit deloc, pana pe la 11, cand m-a luat de mana si a zis nani...nu mai putea sta in picioare.
Acum doarme, dar merg langa ea ca ii vine sa vomite in somn, ce? ca n-a mancat nimik.
Azi de la 14 are program ORL-istul, mergem si intru deseara sa va zic daca i-a schimbat ceva la tratament.
la toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ana_m spune:
Of , ingrid 
, saraca Diana . Pupici sa va treaca . Poate ar trebui sa incerci cu aparaul cu aerosoli , daca are atatea secretii
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
Cata te pricepi
. Ioana si asta e fain.....
mai asteptam idei...caci nici eu nu ma pricep si pe urma votam care sa-l punem....grabiti-va mamici!!!!
Ingrid...nu stiu ce sa zic....draga mea...cat poate sa sufere...sa intri sa ne spui ce-a zis ORL-ilstul.
Ioana pai nu puteau sa te anunte ca nu mai au jucaria pe stoc? doamne fereste....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)