Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mario a vomitat tot antibioticul si mancarea data dupa el....i s-a mai intamplat cuiva?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Irina..da, Biei cind a fost cu enterocolita..mai lasa-l nitel si da-i iar..eu am incercat cu METOCLOPRAMID, parca atunci, citeva picaturi, inaite de antibiotic...intreaba un pediatru ca sa fi sigura! Sanatate!
uite http://www.egirl.ro/medicamente/display/398/METOCLOPRAMID-solutie-pediatrica-uz-intern.html
Ingrid, off..greu..pupici sa se faca repede bine Diana mititica!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragelor,
azi sunt intr-o stare...imi vine sa plang intr-una .
F frumoase poeziile , imi plac.
Revin mai tarziu poate imi mai trece.
Va pup pe toate.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ingrid si Irina sanatate multa puiutilor vostri! Sa se faca bine cat mai repede
Ingrid poate ar ajuta-o sa ii pui o pernita subtire sub cap sa poata respira mai bine.
Irina eu de 2 ori i-am dat antibiotic si a doua oara dr mi-a dat si metoclopramid sa ii dau daca vomita dar nu afost cazul. Suna pe dr vostru sa vezi ce iti zice cel mai bine, pupici.
Giova tareee frumoase sunt locomotivele, mie tare mi-au placut, vezi ce gasesti si prin magazine.
Cata si Ioana felicitari, spiridusul meu se incadreaza la amndoua poeziile, poate cea cu nazdravaniile e mai potrivita tare mi-a placut.
Dana ce sa iti spun ca acum inca nu s-a trezit si tot umblu pe aici sa fac zgomote, azi nici nu il mai culc pana seara la 9 ca altfel iar facem videoteca toata noaptea.Nu mai retin la ce cap ai postat tu lista de filme catare as vrea sa trimit pagina unei prietene din Ro, eu la ce limita de trafic am e un giga pe luna nici nu imi pot baga nasul pe listuta ta.
Eu sper sa mi se trezeasca piticul sa iesim la o plimbarica, azi e tati de garda si asa ca o sa iesim sa facem o tura prin zona si gata. Asta noapte a dormit tare prost nu stiu ce a avut ca tot vroia apa din ora in ora, cred ca la trezire o sa fie iar cu chiloti de 3 kg.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia m ult doarme Alain, si-a dat tot programul peste cap. de ce nu-l trezesti, tu? ii va fi mai greu 2 zile, dar pe urma isi reintra in programul vechi.
Irina nu stiu ce sa zic....dar ti-au dat fetele sfaturi. sper doar sa se faca bine.
Acina ce ai patit iubita? esti cu moralul la pamant?sper sa-ti revi cat mai repede.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova daca il trezesc imi plange o ora ca am mai facut-o, de obicei la 11 se trezeste si seara tot asa adoarme, la 10 in pun in patut si se mai uita la desene.L-am lasat sa isi faca somnul de dimineata cat vrea pe considerentul ca va merge la cresa si spoi la gradi si la scoala si gata cu somnul asta
Acum e trezit si mancat si schimbat, o sa iesim la plimbarica ca e soare, pe deseara, pupici la toata trupa.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by LunaNoua

Nu opturi de cifre, bree.. ci opturi din alea de care faceam copii prosti pe vremea lu Ceasca. Cea mai hot-cool pedeapsa ce o puteai lua .. era sa faci opturi cu fundu pe geamul scarii. Remember?

http://community.webshots.com/user/torturi

Deea eu de pedeapsa asta nu am auzit, de opturi am aflat tarziu dar in alt context

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare !

Ingrid, Irina, multa putere, sa ii faceti bine pe puiuti. Nu stiu alt sfat medical ce sa va dau

Alina... prea mult Baby Einstein ? Daria spune PUTA la PATURA. Si imi cere toata ziua patura.. o intinde ba pe jos ..se inveleste, mai inveleste cate o jucarie ... deci .. toata ziua e cu PUTA in gura S-a socat Silviu cand a auzit-o cerandu-i puta

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by T_Ioana

Buna dimineata, eu la cafea (Silvia)!
Cand am vazut ca Silvia a postat la 2.20 m-am speriat ca s-a intamplat ceva, apoi mi-am amintit ca ei au o viata de noapte extrem de activa.
Giova, eu i-am comandat deja la Quelle puzzle ala cu animale care si scoate sunete dar am asa un feeling ca nu va ajunge pana luni dimineata. Maica-mea zice sa nu ma stresez ca si daca nu e luni tot vine, ca Razvan oricum nu stie cand e ziua lui......dar eu stiu!!!! Asa-s io, mai fixista, vreau sa am ce sa-i dau piciului in 3 decembrie...nu in alta zi. Ieri am sunat in disperare la Quelle si m-au pus pe HOLD de cateva ori. Mai fetelor, sa turbez va dati seama, eu sun de pe mobil si stau cu zecile de minute la tel sperand sa raspunda.....da de unde! Le-am scris un mail mai veninos, sunt curioasa daca la asta raspund!
Oricum, i-as lua si puzzle ala cu litere!
Maraki, eu n-as rata tragerea asta loto, cine stie d eunde sare iepurele! Daca iei potul cel mare dai de baut!!!!
Dana, si eu as vrea sa vad poze cu noul look, mai ales daca e asa radical. Pusi Roxanei iubitoare de masaj!
Denisa, eu raman fara cuvinte cand citesc activitatea ta zilnica. Si culmea ca de cele mai multe ori ma motivezi si ma apuca cheful de munca! Cum mai esti cu tiroida? Pupici la pitici!
Moni am vazut-o pe Dia aseara.....sa stii ca am avut emotii la Y.....ma gandeam ca acium se enerveaza si da cu toate de pamanta
Cata, poate ca pe sora ta o va schimba maternitatea.....mare pacat, zic eu, ca nu se stie apropia de spiridusa. Eu ma uit la fratele lui Cristi (frate vitreg, cu care pana sa ne casatorim nu a avut tangente aproape deloc) ca e topit dupa Razvan. Si tin minte ca dupa ce am nascut a venit cu o sacosa de hainute pt pitic, cumparate chiar de el ( a bantuit magazinele prin Cluj de se tot minunau vanzatoarele ca nu mai vazusera barbati la shopping de asa ceva)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Ioana,Cata si restul fetelor! Daca as castiga la loto, as inchiria un hotel de lux si v.as chema pe toate aici pt. o luna macar Ne-au invadat vecinii, vin sa joace la loto Giorgos s.a dus sa depuna biletele Angelo se uita la Veronica,eu cu ciorba in brate citesc din urma.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loren@

Suntem pitici de 2 ani,
Frumusei si nazdravani,
Pusi pe sotii si prostii,
Mai facem si magarii,
Iata ne sarbatorim,
Petrecem si chefuim,
Ca de-acuma suntem mari,
Sigur suntem cei mai tari!
Sanatosi, voinici, fortosi
Si, desigur, valorosi!
Mami, tati ne iubesc,
Numai pentru noi traiesc,
Ii iubim si pretuim,
Si pupici le daruim

Daca mai imi vin idei completez, dar acum ma bat cu religia si cultele!

Bia

Suuper!!!Ce tare esti Cata!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput