Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Vad ca apare linkul.

Am venit de la coafor. Mi-am schimbat total lookul, tuns si vopsit.
Trebuie sa ma obisnuiesc eu cu mine .
Vad ca Roxanica nu a fost mirata decat 2-3 secunde, pe urma s-a obisnuit, deci nu e grav .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Dana, sa-ti fie de bine cu noul look. Multumim pentru link. O sa-i fac o scrisorica lui Calin, nasul nostru mic, ce-o sa fie pe capul lui cand o primi-o...

Ioana, am ras la filmuletul ala cand l-ai postat prima oara, am ras si acum. Tin minte ca atunci i-am cumparat si eu lui Vladimir animalute din acelea iubarete dar n-au avut acelasi efect ca la Razvanel.

Vladimir va primi de Mos Nicolae un set de pitici, m-am hotarat. Prea ii iubeste. Am un pliant de la Carrefour si incearca sa-i ia din foaie ca sa zic asa. Si strange pliantul la piept. Asa ca... pitici sa fie. Cu tot cu Alba-ca-Zapada.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi mult DANA,tocmai ma pregateam sa iti trimit pm,sa imi trimiti si mie linkul.Ne pui si o poza cu noul look? Eu nu pun,ca al meu e in curs de crestere,deci momentan am freza de curcan jumulit.
PUFU bafta cu bona!
ALINA pai ar fi cazul sa faca fraze nu? Doar si-a dat drumul en gros pe la un an jumate,prin august-septembrie deja zicea propozitii de cate doua cuvinte,era cazul sa progreseze.Nu la fel de repede se misca cu OLITZA ,de fapt nu se misca deloc!!!! Adica mai face si acolo cand o trimiti sau are chef,dar nu mai anunta aproape deloc cand ii vine
CATA ca tot mi-am amintit,noi ne distram demuuult asa cu povesti seara pana adormim,ti-a venit randul Stai sa treaca si al fraze sa vzi show
IRINUTZA lasa ca iti trimit eu ceva sa vezi,poate te va consola

Gata, s-a intors strumfa,merg imediat sa vedem cu ce vrea sa ne jucam.Tocmai striga A MUTZI ANI! p-aci.Am intrebat-o cine a invatat-o? BUNI ...
A faza: v-am zis odata ca tot ii spunea mami o poezioara cu degetele,ca unul asa unul pe dincolo si la degetul mic ii zicea ca ala face DUGU DUGU.M-am pus si eu intr-o zi sa o invat de cel mare,mijlociu,inelar etc. dar problema era cu cel mic.Nu si nu, ca ala nu e cel mic,ala e DUGU DUGU
Na ca acum cica ... MAMI, PUNE FUEGO MAMI! Numa' te miri ce mai invata de pe la mami ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, scumpa tare cu DUGU DUGU .
Fugi si pune Fuego, are chef de petrecere domnisoara.

Pufu, sigur se va bucura pustiul nasilor.
Vreau sa va spun ca Oana e euforica: "Mi-a scris Mos Craciun... mie, special, intelegi, mami?"
Nu mai poate de fericire, e cuminte de mama focului, fiindca a laudat-o Mosul in scrisoare .

Roxana cum va spuneam poceste cuvintele la greu.
La muzica spune MUCHI. "MUCHI, TATI!"
Azi dimineata ii dadea ursului sa bea apa din biberon si-l dragalea: "NU FICA, MOU-MOU, NU FICA" (adica ceva de genul, "nu-ti fie frica, ursule (mor-mor)")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA vai ce incantata trebuie sa fie OANA!!! Vad ca si Roxana vorbeste cu ursul si orataniile Diana la muzica tot lalala zice,daca o pun sa zica muzica,ia sa vad ... a zis acum: MUCHITA

Ne-am jucat un pic cu plastelina,s-a distrat doar cand i-am facut mai multe masinute si faceam raliu cu ele si ne ciocneam.E clar, tre' sa ii iau un set de masinute urgent Dupa aia a inceput sa arunce dupa mine cu cocoloasele de plastelina sau sa le rupa in bucati mici mici si sa le imprastie pe jos

A cerut LITELE si surprise, a facut iar puzzle intreg dar surpriza a fost ca am filmat-o (ce rabdare pe mine!) si a durat fix 7 minute si 26 secunde pentru 28 de litere dar le-a pus pe toate? Le-a pus!

Filmul de doar 2 minute cat intra in drop.
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-11-27/21:06:41
Dar va stau la dispozitie cu filmul intreg,pentru neincrezatoare.Maraki ti-l trimit?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Hai sa va binedispun si pe voi cu bancul pe care l-am primit (la noi in casa se rade de 10 minute):

"Angajam vanzatoare"

Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si o prelucreaza:
"Fata draga, noi nu zicem NU la clienti, chiar daca nu avem produsul in stoc... ii aburim, ii amanam..."

Zis si facut - trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- manusi aveti?
V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?
- de piele, normale.
V: cu un deget, cu 2 cu 5?
- normale, cu 5.
V: albe, rosii, verzi?
- negre, normale.
V: le purtati la palton sau la jacheta?
- la palton, ca vine iarna
V: domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza.

Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, dar - cand sa iasa pe usa - intra val-vartej un tip hiper-furios, cu un colac de buda intr-o mana si cu o placa de faianta in cealalta:

- Cucoana, uite: asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri: - ACUMA IMI DAI HARTIE IGIENICA????

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Nu reusesc sa va citesc ca sunt super ocupata,cum v-am zis a mai aparut oprobltehinica,plus ca treb sa ma decid azi-maine la ce club sau restaurant de copii fac ziua emmei-sa rezerv ziua si sala deja,ca cele f.faine sunt aglomerate ca aici asa e moda,saii fac tort emmei joi ca vineri sa duca lagradi ca e andreea(joi seara la 7plec la spital cu alex si mai ajung acasa vineri dimi la 8-cand tati pleaca cu emma deja),)-incerc sa o serbez duminica restrins-cu cele 2 perechi de nasi-dc imi iese figura.
A si am acte,azi si ieri am bagat shopping cate 2h pe zi,am inceput sa ii dau cu linguritza piure de morcov la bandit si tot asa.Lucrez cu emma sa adoarma singura,1 zi merge,o zi cam tipa,dar nu ma las si sper sa reusesc 100% dupa1sapt,dc nu am caback-up cartea gen diapozitiv de care va ziceam si e in poze.De bibe am scapat f.usor,am dat canutza cu cioc diferita de cea de apa si i-am zis ca e cadou de la Mos ca se culca singura si e cuminte.Seamana cu bibe lui Alex- de la avent si rezultat- a baut 460ml in loc de 500 dupa 1zi si ceva cu cana noua-deciok.
Cristina-dc mi-ar gati si face curat cineva,nu as demisiona niciodata.
Bee-asa s-a nascut Alex cu sforaitul si e mai bine dar nu 100%okinca,amaminat data trecuta ca avea ceva SN si au zis aia ca nu e 100%elocvent.
Cata-Emma il pupa mult pe Alex, il mai si ciupeste si insista sa tzina asta jucariile in mina sau sa pape ce ii da ea,deci suntem f.atentzi cand sunt impreuna.
NU E USOR DAR E FRUMOS SI ZIC EU CA IN CATEVA LUNI(4-5)va fi MINUNAT!INGRID,ANA,Irina si cine mai era cu copiii bolnaviori-multa sanatate.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Anasol si restul gravidutzelor-pupicei dulci si sa avetzi fun de Sf.Andrei.
DanaE-mersi de email,o sa studiez.
Moni,Ioana,Deea,Silvi,Maraki si restul-numai bine.
A printre alte cumparaturi-i-am luat Emmei de Andreea-niste litere cu magnetzi pt baitza-tot alfabetul de fapt,si 2dvd-unul cu Mos Craciun si Pooh si unul cu Dora si Diego ca ii plac-si i-am gasit rochita de ziua ei si rochita de craciun-fiecare 16cad-cand am timp le pozez(dc vretzi va iau si voua-Cata si cine mai ma intreba-si cred ca unele vor fi si mai reduse dar cine mai are timp si energie ince aglomeratzie va fi-poate in ianuarie)-S-a trezit Alex-deci ma intorc la joaca si poate facturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

rapid ca-mi vin musafiri si bucataria e cu in sus:
am wirelesssi barbat intelijent.
Dana pune poze cu noul look. sa-ti fie de bine tunsul/vopsitul.
Pufu ce fain ca a primit catelul Vladimir. te-ai scos. si marco mai are perioade cand e egoist, sper sa-si revina si picul tau.
Denisa , vad ca esti la fel de ocupata ca de obicei...of doamne,. cand te mai linistesti si tu?
Irinatunza naspa, ce sa zic...decat o asa prietena, mai bine nu....urat din partea ei ca s-a schimbat radical.
Alinutza pai baga sa faca si el cele 13 kg...ca suntem doar la 12300, asa era ultima data, il cantaresc cand face 1 an si 11 luni.

revin mai tarziu....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova-cand o sa merg la job voi fi POATE OK
Irinutza-lasa,decta cu asa prietena,mai bine fara,stiu ca edureros-pupici!
Si noi am primit de 1 luna catelul,epartenrul de cantat candmerge la wc
Alex se oftica ca nu mai canta si misca pestii de la bouncer,da din picoare si tipa la ei-ce energie are si el unoeri-nu se mai face mare odata
Aici ninge ca si ieri,fain,dar e apoasa si nu stiu dc voi putea iesi cu emma sa facem un om de zapada,vedem.
Merg sa beau cafeaua mica-ma doare capul,sper sa ma mobilizez de acte, sa ii fac suc Emmei si altele.
O noapte buna!

Mergi la inceput