Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Cosmi eu nu prea stric...testez mult si ma gandesc inainte...dar acum pt. dinti...a fost musai. si cand ma gandesc ca ma asteapta impalntul!!!!!uite acolo se vor duce banii mei, in loc sa iau haine de la reduceri.
Ma bucur ca si-a indreptat Bia nota la religie. ti-am zis eu!! ce simpatic e Stef...te cred ca s-au distrat colegii.
Silvi plimbarica placuta. Marco nu e pasionat de plastilina....eu fac, el strica..asta e singura lui preocupare.
Moni ce tare e Diana . hai ca nu te invinetesti, la cate am primit si eu si nimic... eu rapid sunt mov....
a mancat al meu baiat 2 portii de ciorbita cu 2 aripi. dupa ce a terminat prima farfurie s-a pus pe ca el vrea papa. i-am adus apa, nimic:papa-papa. asa ca i-am mai incalzit o portie si a topit-o urgent.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
poate i-au facut pofta de mancare clementinele mancate inainte. ii plac la nebunie si baga la greu. sau plimbarea de azi pana la piata, prin frig....oricum eu ma bucur...sa o tina tot asa....dar frica mi-e ca vine iar perioada in care nu mai papa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Nu prea am timp acum ,ca vreau sa profit sa mai lucrez ceva pana sta mami cu Diana,dar vreau sa raspund totusi ceva rapid
INGRID am vazut pe unde te-ai aciuit Si am vazut si ca te-ai distrat bine cu Jani Cand ai povestit cum a zburat Diana,parca o si vedeam pe a mea ce triplu salturi baga in pat,de cate ori am cules-o de pe jos,numai noi stim si asta incepand de cand a reusit sa se rostogoleasca prima oara ... Sper sa ii treaca puiutzei cat mai repede!
SILVI mersi de linkul cu garajul,tare sunt tentata sa il iau si eu,plus ceva masinute,mai prost e cu paralele,dar poate vin si vremuri mai bune.
DEEA tu stai linistita cu raspunsurile,ca stiu cat ai de lucru,eu ma bucur ca apuci macar sa mai intri din cand in cand si ne mai povestesti de minunea de Daria!
ANASEBE chiar asa cu cercurile si eu parca asa am citit ca pe la 3 ani le fac.Eu chiar am vazut zilele trecute ca a desenat Diana un cerc aproape complet,dar a fost o simpla coincidenta,ca ea face rotocoale d-alea si de-aia a iesit asa,nu terminase rotocoalele
Evident ca nu mai stiu ce si cum ,mai retin ceva cu o amanta CATA si ca Razvan al Cristinei s-a ales cu muulte jucarii - joaca placuta!
Despre noi,nimic nou,doar ca am reusit sa ma tund si ca am muult de lucru.Deci m-apuc iar.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
pufumic spune:
Salutare de la mare!
Bre, sa ma omorati, eu citesc si nu retin mai nimic. Ce m-oi face peste doua luni la serviciu naiba stie. Si cica ar trebui sa arunc un ochi pe legislatie, regulamente, instructiuni etc., sa vaz cum mai sta treaba. Bleah.
In primul rand sanatate Dianei si lui Mario.
Anasol, azi am fost la un pas sa te agat pe mess sa vad ce-ai patit de nu mai dai pe aici, dar vad ca esti bine, te pregatesti de petrecere mare.
Astery, bravo lui Razvanel pentru ma-ma.Da'stiu ca nu v-ati incurcat cu jucariile, ati cumparat stiva. Sa ne spui ce jucarea i-a placut mai mult.
Eu de sapt. viitoare incep huntingul de jucarii, si pentru fi-miu si pentru rude, prieteni. Oricum, deja am primit de la o prietena catelusul vorbitor, nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o cu el la usa (pleaca din tara si a adus cadoul de Mosh mai devreme), ca nu stiam pe lista cui sa-l pun.
Maine vroiam sa merg la agentia de bone, insa iar am fost deturnata. Prietena asta de i-a adus catelul are o verisoara interesata. A ramas ca ne vedem sapt. viitoare. Sper sa iasa ceva de aici, ca sunt deja in criza de timp ...si de nervi.
Urla. Ii pun niste pitici si poate ma lasa sa mai scriu
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
pufumic spune:
Ana, cercuri? de acum? Bravo. Ai un Giotto mic prin casa. Vladimir face niste chestii care seamana a melci.
Azi mi-a facut fi-miu niste crize pe faleza de l-a auzit nasa-sa din casa si m-a sunat disperata ca ce are de urla asa. I-am zis ca poate vedea personal de la balcon cum "puiul ei" se da cu curul de pamant ca i-a luat Ilinca tractorul (pe care oricm il taram eu de sfoara, nu el), sa se joace si ea un pic. Nu stiu sincer cum de m-am ales cu asa un copil egoist. Acum am avut un bebe in vizita si nu l-a lasat sa se atinga de nimic, nimic. L-am urcat pe bb pe una dintre masinute si a innebunit instantaneu. Habar nu am ce as putea sa-i fac. Nu stiu si pace.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
irinatunza spune:
Buna fetele!
Moni, rid singura pe-aici de ce poate sa scoata Diana din ea.
Deea, o fi simtit Daria ceva in legatura ca fetita cea mare de nu o mai placea. tare mi-e mila de copilasii saraci care isi doresc diverse lucruri si n-au cu ce sa si le cumpere .
Noi inca n-am cumparat nimik pt Mos Nicolae pt. ca suntem in mare kkt cu banii asa ca e posibil sa nu primeasca nimik . Eu inca mai sper sa rezolve tati ceva pina atunci.
Maraki, Ingrid, Giova, despre prietena mea ar fi multe de spus dar nu-s lucruri on-topic si nu are rost. Cert e ca ne am ajutat-o de n ori si ea a uitat acum ca mai existam. Vine in Iasi , sta cite o saptamina , ma suna sa ne intilnim intr-o zi la o anumita ora si se face a doua zi, ora stabilita , ea nimik. Sun la ea acasa, raspunde mama ei si-mi zice ca doarme. Suna intr-un tirziu la usa cu un buchet de flori (pt. ziua mea cica) pe un sfert ofilit (cu siguranta primit de ea de Mihail si Gavriil) si cu o cutie de bomboane (cele mai ieftine gasite prin magazin) . M-a dezgustat efectiv. N-aveam nevoie de nici o floare , de nimik . Vam doar sa stau de vorba cu vechea mea prietena pe care am considerat-o ani intregi ca fiind sora mea. Si nu e prima data cind face asa, deci n-am condamnat-o din prima.
Ma duc ca urla
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
alinutza_80 spune:
Hello si de la noi!
Ayan se enerveaza instantaneu cum ma vede la PC asa ca citesc f pe sarite.
Am citit cate ceva si am retinut asa:
Mario si Diana de Ingrid bolnaviori, sanatate multa, sa treaca repede! E sezonul racelilor. Parca Mario deja este ok, pupici si lui si Dianei.
Ioana, in curand sarbatoriti piticul si te intorci la job. Pana la urma te-ai hotarat la bona aia? Ca parca n-ai mai zis nimic de ea.
Dana, merci mult de link, este super scrisorica personalizata. Iti tin pumnii si tie cu acomodarea la job.
Deea, nasoala situatia cu fetita aia. Eu sincer nu prea m-as baga sa educ in vreun fel copilul altcuiva, nici nu cred ca as avea rabdare, nici inspiratie si nici nu ai garantia ca iese bine.
Cosmi, pupici mancaciosului tau!
Maraki, te inteleg perfect cu socrosenii cva nu suporti sa ii sufle in fata. Si eu am fixatia asta, si nu neaparat ca i-ar da vreo raceala, dar mi se pare scarbos! Parca ma gandesc ca imi sufla mie asa.
Eu o iau razna de cate ori mergem prin supermarket, imi vine sa cumpar toate jucariile! parca in nici un an nu au fost chiar asa de multe! O sa ma orientez la masinute ca se pare ca astea au cel mai mare succes la noi. Masinute, tractorase, motociclete.
Silvi, parcarea este superba!
Giova, si tu alt mancacios ai. Ayan are perioade, de fapt mai mult ii trebuie distractie la masa, papa f bine daca am imaginatie.
AnaS, felicitari pt micul pictor! Sigur are un talent in directia asta!
Astery, sa stapaneasca Razvanel jucariile! Sunt sigura ca ii vor placea mult.
Moni, Diana din nou ma uimeste. Pai vad ca deja face fraze! Bravo!!!
Mirela, ce dragut este fratelo, deja il iubeste pe bb din burtica
Ancutza, Ali, Anasol, pupici si pt. voi burtici! Anasol, distractie placuta la petrecere!
dana_ene spune:
Uraaa , ma bucur ca au scris fetele.
Moni, vad ca fata isi recunoaste greselile, asa ca Mosul o iarta, sa stii.
Si mie imi place sa citesc cate spune si face spiridusa ta, e una dintre cele mai active si ma incanta nazdravaniile ei.
Eu n-am pus linkul aici fiindca nu stiu daca e considerat reclama sau nu. O sa incerc, totusi, fiindca merita.
Mie imi place mult.
Chiar ma gandeam la Bianca ta, Cosmi.
http://www.ecopii.ro/moscraciun/