Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)
Raspunsuri - Pagina 11
LunaNoua spune:
Moni, eu citesc cu placere tot ce face Dia, chiar daca nu iti raspund. ... mai greu cu raspunsul ... Dar ma distreaza orice boacana, si ma bucura orice progres, asa, pls... baga mare. Si e valabil pentru toate boacanele si progresele tuturor spiridusilor E lectura cea mai placuta.
http://community.webshots.com/user/torturi
monica70 spune:
Bravo Tibi ANASEBE m-ai spart cu kilele
Mi-a trimis Anda melodia aia faaaaina de la montajul cu Mark si pisicile (in care a pus-o si pe Diana )
http://www.youtube.com/watch?v=ZY0_XK_9Bi0 Chiar ma gandeam eu ca poate fi Scorpions! Mor dupa ea!!!
IRINO ai terminat cu ? Io da. Thanks ca m-ai amintit,ca pe bune ca faceam pe mine pana acasa
ANAM ne vedem mai incolo
Am plecat home si tot n-am terminat tot ce trebuia sa fac
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
d_melli spune:
Saru`mana la toata lumea care a intrebat de puiul meu .Nu a mai avut febra din a doua zi , mai precis de cand a luat antibioticul , a inceput sa pape.Deci stam bine si speram sa nu mai facem febra ( oricum nu tusise , nu curgea nasul).
Am fost ocupata dupa cum v-am zis si azi ca niciodata nua m avut timp deloc de net.
Ingrid sanatate Dianei.
Ioana era vb de augumentin 2-6 ani
Dana vreau si eu sa vad siteul ala, ai dat adresa sau nu am citit?
Monica sper sa iti treaca dracii pe sotz sau ce oi avea tu cu el si ma bucur ca am reusti sa te fac sa mergi la wc.
Maraki ti=am rapsuns pe mess cu alocatia din ce stiu eu , Anna stie sigur tot, eu cand am o problema la ea apelez ca il face si pe Sarkozy.
Mirela pupam pe Dani .Si noi am trecut prina asta si a fost tare nasol.
AnaM, Mira, Cata , Anasebe, Giova , pupici la toate.
Cristina cate jucarii ai luat si ce jucarii, de abia astept sa vad reactia.
Imi cer scuze ca atat am retinut insa nu am avut timp sa citesc.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
T_Ioana spune:
Of mai fetelor, eu ma tot uit la filmul asta si plaaaanggg: http://www.dropshots.com/T_Ioana#date/2006-07-13/18:38:11
Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si cat de mult s-a schimbat spiridusul, dragul mamei sufletel!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Giova spune:
tocmai mi-a sters marco tot mesajul.
am fost cu el la piata pe jos, afar fiind 4 grade. I-am zis sa-si tina gurita inchisa, dar vezi de treaba...a torait una-ntr-una. si mai avea si o surubelnita de la tat-su de la birou in mana.
Moni nu e chiar asa...cel putin nu din partea mea....Sper sa-ti treaca nervii pe sot cat mai repede.
Anasebe esti mortala...de la 16 kg ai ajuns la 13,5. s-a inaltat baiatul si nu a mai pus atata pe el.
Cata nasol despre sora-ta, dai pace, nu o mai chema, daca asa e. si eu ma mai mir de nasa lui Marco....
Acina super daca e acelasi patron...oricum mancarea e buna. Noi numai odata am apucat sa mergem.
Ioana fain locul unde tine-ti party. la noi sunt o groaza, dar nu prea am copii. cred ca ii fac in Alba, la un astfel de centru...sa vad cum e acolo. acolo va avea mai multi copilasi e clar.
si aici as putea sa fac la el la gradi, in mall sau in alte 2 spatii, dar daca nu sunt prichindei....
Irina ma bucur ca e mai bine Mario. te asteptam mai des cu scrisul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Azi am bantuit pe la alte subiecte, (alea la care ma distrez eu cel mai bine, cine stie, cunoaste ), ca sa-mi treaca nervii ce i-am acumulat. Asta pt ca Diana tuseste ca o apucata in continuare, nu vad nicio imbunatatire de la antibiotic sau Bromhexinul pt tuse. Azi mi-a vomat niste secretii albe, cand se termina nu stiu, dar clar ma imbat...este cea mai serioasa boala a Dianei de pana acum.
Noroc ca n-a patit nimic de la cazatura de aseara...
Anasebe , din cate stiu eu, pe la 3 ani fac cercuri, deci m-a surprins afirmatia ta, este super Tibi, bravo lui!
Moni, lasa draga nervii, si eu ma mai supar pe sotz, dar cand adun cate face pt mine si cat ma ajuta...imi trece repede!
Giova, ma bucur ca o sa ai mobila montata in curand, stiu cat ai asteptat-o. N-ai rezolvat cu wireless-ul?
Cata, rudele le primesti, prietenii ti-i alegi...asta e, poate sora ta e tanara si ii sta capul la alte lucruri...o sa vada ea cand va avea copil cum e!
Irina, ma bucur ca a funtionat antibioticul la voi, astept si eu acelasi lucru..candva...
Ioana, ce scump era Razvan...si acum e la fel de dragalash!
Si sa ma omorati, dar nu mai stiu la cine sa raspund.
Mirela, Cosmi, Bee, Maraki, Ralu !
Am plecat sa pun la spalat.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
cosmi1975 spune:
GATA AM VENIT DE LA MUNCA
am fost la dr si se pare ca e o pb la col si mi a dat sa fac papanicolau, asa ca vineri ma duc sa mi ia secretie....super dr demult n am mai intalnit un om asa cald, mi a placut mult de ea
apoi mi am facut control la ochi si mi am dat comanda de alti ochelari...o caruta de bani dar nu m am put stapanii
DEEA e o cofetarie aici la mine si surpriza ce avae in vitrina???????mini cooperul si printesa ...imediat mi a fugit gandul la tine si tare imi pare rau ca nu suntem din acelasi oras
ACINA sa ti fie de bine fasolica ,dar mie mi s a luat de taverna sarbului (sinaia) de cand din 8 insi 6 au facut indigestieeeeeeeeeee
GIOVA asa s si io cu banii , praf ii fac parca zici ca mi scapa printre degete
DANAEEEEEEEEE vreau si site .....cu MOS CRACIUN
MIRELA si sanatate
ALIIIIIIIIIIIIII baga aici vesti despre voi ca vin cu paru
CUSCRAAAAAAAAAA ce tot faci?da le incolo de retete
SILVII cumpar si io parcarea aia ca mi place de mor
CATA frumoasei vorbarete un mare pupic
TIOANA, ASTERY,INGRID,MIRA,MARAKI si la toate fetele un mare pupic
al meu spridus a petrecut cu gabi azi ca a fot liber si m au sunat la servici si asa a sunat dialogul(au murit colegele de ras)mamiii bibaba ...cicici ada bobo
BIANCA se pare ca si a ,,revenit,, a indreptat o la religie unde a luat un fb ....a avut de invatat CREZUL ....offffff si acum asteapta rudele
de maine s pieton, ca le dau masina mea
e o locatie misto la iancului KIDSPLANET parca ....super mare loc
Giova spune:
Ingrid ce sa rezolv cu wirelessul...caci expertul e la munca...astept sa vina sa-si bage el manutele alea descurcarete prin tehnologia asta, pe mine ma depaseste.
Stai ca nu poti vedea rezultate imediat la Diana, poate pe maine....nu trec asa de repede. bine ca nu are nimic de la cazatura.
Mobila montata? dupa cum mi-a vorbit tipa, si cat de usurata parea ca plecam vineri in Alba...e clar ca numai sapt. viitoare vine, dar nu-i bai....atunci merg sa iau si perdele si betele pt. living, ca tare scumpe sunt.
Ioana imi amintesc filmuletul asta...doamne cu ce pofta radea...ce a trecut timpul...acum avem niste smecheri mari pe langa noi...dar la fel de simpatici.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Acum am apucat sa citesc si eu tot ce ai scris, Alain imi doarme si astept sa apara Jean sa iesim si noi.
Irina ma bucur ac e mai bine puiul tau, pupici.
Giova da asa e cu masinutele dar sincer vb el exagereaza cu cumparatul masinutelor ca nu ii trebuie atatea masinute dar in fine nu mai vreau sa ma enervez.
Cosmi intr-adevar merita garajul, ce mi-ar fi placut si mai mult la el e sa fie distanta mai mare intre etaje ca asa nu incap decat masinute mici, si deciapoi iti trebuie si masini mici adaptate glumesc, pupici.
Cristina am vazut telefonul de care zici, e tare frumos.sa ne zici ce reactie a avut spiridusul cand le-a vazut. Alain are videofonul de care ti-am zis dar ma streseaza ca e f mare si greu si el il tot trage jos de pa masuta sau pat pe unde il catara el.In ziau in care ii aterizeaza pe picior o sa ajung cu el la urgenta sigur. Poate ar merita sa incercati sa va jucati si cu pasta modelatoare cu el ca si asta stimuleaza f mult dezvoltarea si imaginatia, eu am incercat mai demult cu Alain dar nu a fost interesat insa acum de cateva zile e tareeee atent si ii place, avem si tot felul de forme si facem animale si casute si ii palce ca e f colorata si moale, pupici de la noi.
Moni si pentri postarea ta. E mortal montajul Andei si pe mine m-a impresionat.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
monica70 spune:
Pentru cele carora le era dor:
I-am zis Dianei ca o sa sun la Mos Caciun sa ii zic sa nu ii mai aduca nimic pentru ca strica jucariile (azi a rupt telul de la setul de bucatarie) ,pentru ca ma loveste (ieri incontinuu a dat in mine si m-a trimis la CACA GUNOI,iar azi s-a aruncat in pat pe mine -rezutat = cap in moaca mea,sper sa nu ma invinetesc ) plus ca nu asculta deloooc.
Dupa doua minute,se da jos din pat,ia telefonul de jucarie si incepe:
ALOOO MOS CACIUN ... NU ADUCE NIC ... GATA ...NU DIANA GIUGHIILE HANE MOASE ... DIANA TICAT ... NU GIUGHIIILE DIANA ... LUPT LINGULA DIANA
Revin.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga